Markó Roland 

 Próbaóra foglalás
Markó Roland

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni Vágyó! Szeretnél végre angolul KOMMUNIKÁLNI, plusz hasznos és érdekes INFORMÁCIÓKHOZ JUTNI, amit csak ezen a nyelven kapsz meg? Óráimat az ÉLETSZERŰ dialógusokra építem a nyelvtani szerkezetek elsajátítása mellett. Célom, hogy MERD használni az angolt! Minden korosztály számára vállalok tanítást a gyerekektől az idősebbekig. Ha velem tartasz: - Bebizonyítom, hogy a nyelvtanulás nem egy kötelező nyűg, hanem IZGALMAS vállalkozás, - Elmagyarázom, hogy válassz a tanulási formák közül, hogy MINDIG MOTIVÁLT legyél, - Az órák a céljaidhoz, időbeosztásodhoz alkalmazkodva SZEMÉLYRE SZABOTTAK, - Megmutatom, hogy az angol milyen ÚJ KAPUKAT tud MEGNYITNI számodra, - Megteremtjük a tudást, hogy BÁTRAN és MAGABIZTOSAN merj beszélni, - Órákon kívüli ismeretanyaggal látlak el a HATÉKONYSÁG érdekében! Az első beszélgetés(részletek tisztázása, szintfelmérés) INGYENES, így vesztenivalód nincs! Az órákon a JÓ HANGULAT is lényeges!!! Vess még egy pillantást a diákjaim véleményére is az oldal alján! Érdeklődj BÁTRAN! :) Óradíjam: kezdő diákok esetén 3200Ft/55perc, haladóbb diákok számára elsődlegesen kommunikációs alapú óráknál 3600Ft/55perc. Számlaképes vagyok!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3200 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Markó Roland hozzászólásai

Új hozzászólás

Benedek Erika 😊 2 hónapja

Roland kiemelkedően elhivatott, nemcsak arra összpontosít, hogy megtanítson az embernek egy idegen nyelvet, hanem meg is szeretteti vele és folyamatosan építi a tanuló önbizalmát is, miközben végtelen türelemmel és olyan érzékkel tanít és javítja a hibákat is, hogy az első órától, amikor megszólalni is képtelen voltam angolul, 3 hónap alatt eljutottam a sikeres középfokú nyelvvizsgáig. Teljesen személyre szabottan dolgozza ki a tanítást, rugalmas és tanárként arra törekszik, hogy a módszereit hogyan tudja még tovább fejleszteni, ami nekem azt mutatja, hogy a munkájához alázatos és valóban fontos számára, hogy tudást adjon át. Nem ismerek jobb tanárt, úgyhogy bátran válasszátok, ha angoltanuláson töritek a fejeteket!

Rosta Melinda 😊 3 hónapja

Roland szuper angol tanár! Rugalmas és pontos. Órái humorosak, beszéd centrikusak, így a saját tempómban viszonylag gyorsan haladtunk. Félév alatt teljesen kezdő szintről elértem, hogy bár még döcögősen de bátran tudok beszélni és már a szakirodalmat is megértem. Nagyon köszönöm. Rolandot csak ajánlani tudom.

Tóth Gergely 😊 8 hónapja

Roland órái kifejezetten beszédcentrikusak voltak, ami nem azt jelent, hogy a nyelvtant teljesen hanyagoltuk volna. A nyelvtani hibáimat is mindig javította, ha kellett külön anyagot is küldött. Segítségével készültem fel és tettem sikeres C1-es komplex nyelvvizsgát elsőre! Felkészülésem során a fogalmazásaimat is lelkiismeretesen javította, amit az órán át is beszéltünk. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Tirk Gábor több, mint 2 éve

Ajánlásom elnyerte. Nem úgy, mint a VS Teleshop :D sok ideig beszéltünk, fontos részeket többszöri ismétlés szemléletes oldalakkal egybekötve tanít. Ha hibázol az nem baj, kijavít többször is egy idő után ráérzel. A sok témáról beszélgetés nyitottabbá tesz angolul is nem csak magyarul, így több szempontból is optimális. Ami még fontos lehet, hogy rugalmas, alkalmazkodik szükségleteidhez (pl.: beszéd tempó javítása). Jó ha már poénokat is el tudsz sütni angolul, amit viszonoz így jó hangulatú az óra.

Ponyi Gergő több, mint 2 éve

Mindenkinek csak ajánlani tudom Rolandot! Kb fél évet foglalkozott velem és sikeres nyelvvizsgát tettem :) Ezzel óriási segítséget nyújtott a diplomám megszerzéséhez!
Kedves, jó humorú srác, akivel bármiről lehet beszélgetni! Nem mellesleg érthetően magyaráz, ha kell hibát javít és felhívja a figyelmet a fontos dolgokra!
Könnyű a kommunikáció és az előre egyeztetés vele, az órákat mindig pontosan tartják
Aki könnyen szeretne nyelvet tanulni, csak őt válassza :)

Nagy Kristóf több, mint 3 éve

Mindössze pár hónap alatt segített az egyik legnagyobb problémámon, azon, hogy megszólaljak angolul. Szóbeli vizsgámra készültem Rolanddal. Mindig figyelembe vette, hogy milyen tempóban haladok, de közben haladtunk is! A hibáimat az óra végén megbeszéltük, amiket példákkal is próbált jobban megértetni velem. Átnéztünk mindent, ami egy szóbeli vizsgára szükséges, mindig küldött anyagokat Skypeon, amikért szintén hálás vagyok. Eleinte igen nehezen értettem meg az angolul feltett kérdéseit, mivel küszködtem a kiejtéssel, de mostanra szinte mindent megértettem. Ebben igen sokat segített Roland a kb. 3 hónap alatt. Mindenképp meg kell említenem, hogy az órák sose untattak, ez egyértelműen Neki köszönhető, aki az érdeklődéseimet szem előtt tartotta. Random választottam az oldalon, de örülök hogy Vele készülhettem fel. Csak ajánlani tudom!

Ági több, mint 3 éve

Elfogult vagyok, de szerintem az online oktatás hatalmas lehetőség a tanulni vágyóknak.
Én magam konkrétan a Skype-on tanultam meg a német nyelvet, és most az angolon van a sor.
Számomra más rendszer egyszerűen nem tudja biztosítani azt a rugalmasságot amit itt kapok.
Rolanddal már 3 hónapja tanulok. Az eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak vele kapcsolatban. Az általam megkívánt tempóban haladunk. A hibáimra reflektál, amit azonnal javít.
Olyan feladatokat rak össze, ami az én szintemre van szabva.
Hihetetlen türelemmel kezeli a “ nem kicsi” szórakozottságomat!!!
Ezenkívül szívén viseli a diákjainak a fejlődését, amit más tanárnál nem igazán tapasztaltam.
Csak ajánlani tudom!

Tomi több, mint 3 éve

Sziasztok, kb 2 hónapja kezdtem el tanulni Rolanddal, szinte a nulláról, egy külföldi munka miatt. Nagyon sokat segít, minden kis apróbb tévedésre felhívja a figyelmem és ha kell 100x-is elmondja mi miért van. Nagyon sok érdekes anyaggal lát el, izgalmasak az órák és látszik, hogy mindig felkészül elötte. Az időpontok egyeztetésében/ vagy modósításában mindig rugalmas.

Eva több, mint 3 éve

Csak ajánlani tudom mindenkinek.Idén összel kezdtem Rolandal az angol tanulást. Az órák soha nem unalmasak, szórakoztatóak, személyre szabottak.Nagyon jó tanárnak tartom, akinek az a legfőbb célja, hogy valóban megtanuljad a nyelvet,rendkívül türelmes, segítőkész. Türelmesen javítja az előforduló hibákat, ami nekem sokat segít.Koszonom Rolandnak hogy ilyen lelkiismeretesen all hozzam mint tanitvanyahoz, tenyleg erezni rajta, hogy szeretettel tanit.

András Foga több, mint 3 éve

Rolandot szívből ajánlani tudom mindenkinek, aki angolt szeretne tanulni. Majdnem egy éve dolgozunk együtt, de Rolanddal a mai napig mindig spontának és gördülékenyek az órák, illetve számára nincs olyan kérdés, vagy probléma, amire ne tudna választ adni. Az óráink az én igényeimre szabottak, lendületesek, folyamatosak. Roland mindig minden óránkra felkészül és az óra egészében koncentrált. Véleményem az angol nyelvterületen eltöltött idő miatt nagy tapasztalattal rendelkezik, amit kiválóan tud hasznosítani az órák során. Lelkesedése töretlen, az órái közben és után is maximálisan fittnek érzem magam. Nagy előny az együttműködésünk során, hogy mindig rugalmasan áll az óráinkhoz és mindig talál megoldást a felmerülő problémákra (például: időpont-változások). Rolanddal könnyű fent tartani a motivációt, keressétek bizalommal!

Tamás több, mint 4 éve

Középszintű angol szóbeli nyelvvizsga előtt kértem Roland segítségét, nem volt túl sok időnk felkészülni, de azt a néhány órát is maximálisan kihasználtuk. Minden témakört átbeszéltünk oda kapcsolódó kérdésekkel, kifejezésekkel, tényleg rugalmasan állt a dologhoz és dinamikusan teltek az órák. Ez pont megadta azt a löketet, amire szükségem volt a sikeres nyelvvizsgához. :)

Judit több, mint 4 éve

Rolanddal 3.hònapja tanulunk együtt, sokat segìt az angliai tartozokodàsom alatt, hogy teljesen kezdőkènt beilleszkedjek. Nagyon rugalmas az időpontokat illetően, szemèlyre szabottan àllìtja össze az òra anyagàt az igènyeimhez, rengeteg hasznos anyagot kapok tőle az òràkon kìvüli gyakorlàsra. Kedves, közvetlen sràc, csak ajànlani tudom!

Évi több, mint 4 éve

Rolit egy barátnőm ajánlására kerestem fel, elsősorban a kommunikációs készségeim fejlesztése céljából. Az órákon a kapcsolat közvetlen, barátságos, nem feszengek miközben angolul beszélek. Eleinte félve szólaltam meg, viszont az Ő biztatására már sokat fejlődtem. A hibáimra felhívja a figyelmet, kijavítja, elmagyarázza őket. Eddigi tapasztalataim alapján a Rolival való tanulást mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!!! :-)

Kati több, mint 4 éve

Rolanddal egy hónapja tanulok és ennyi idő alatt is sokat fejlődtem már. Az órák jól felépítettek, minden hiányosságomat érthetően elmagyaráz, figyelve a kiejtésre. Mindezt kellemes, humoros hangulatban, de mégis odafigyelve a részletekre. Órákon kívül is érdekes anyagokkal lát el, szintén az általam kevésbé ismert nyelvtani sajátosságokra, szerkezetekre fókuszálva. Nem bántam meg, hogy Őt választottam, csak ajánlani tudom mindenkinek! 

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu