Nilla 

 Próbaóra foglalás
Nilla

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Lelkiismeretes magyar-orosz tanár vállal nyelvórákat orosz nyelvből, felkészítést közép- és emelt szintű érettségire, alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, egyetemi minoros felvételire, állásinterjúra és egyéb nyelvi vizsgákra (üzleti, gazdasági). Oroszból a teljesen kezdők jelentkezését is örömmel várom. Személyre szabott, kompetenciafejlesztő oktatás, beszédközpontú nyelvórák, modern, gyakorlati megközelítés többszöri külföldön (Moszkvában és Pétervárott) szerzett szakmai tapasztalattal is rendelkező, elhivatott tanártól. Jelenleg is Oroszországban élek, így mindig "naprakész" orosz nyelvvel várlak. :) Várom jelentkezésed! :) Foglalkozom a magyar mint idegen nyelv oktatásával is oroszok számára, kezdő és haladó szinten egyaránt várom a vállalkozó szelleműeket, illetve bárkit, aki belevágna a magyar nyelv rejtelmeinek felfedezésébe. ;) Ha orosz anyanyelvű vagy és a párod magyar, vagy esetleg Magyarországon élsz és szeretnéd elsajátítani a nyelvet alapszinten, akár a mindennapi élethez, akár tanulmányaidhoz, vagy az állampolgársági vizsgához van szükséged a magyar nyelvre, fordulj hozzám bátran! Individuális tananyaggal dolgozom mind a magyar, mind az orosz nyelv oktatása során, és az időpontokat illetően is meglehetősen rugalmas vagyok. Várom jelentkezésed!

Az óráim bemutatása

Időpontok: A megadott időpontok tájékoztató jellegűek. Vállalok órákat kora reggeli időpontokban is, akár 5.30/6.00/7.00 órai kezdéssel is, illetve este 20.00 órával bezárólag is lehet tanulni velem, ha találunk szabad időpontot, mivel kicsit más időzónában vagyok, ez szintén nem probléma. :) A szombatok nem elérhetők, de vasárnap dolgozom reggeltől késő délutánig. Az órákról: Az órák képernyő- és hangmegosztással zajlanak (zoom), az ehhez szükséges beállítások semmiféle extra technikai ismeretet nem igényelnek. A 2020-as év után ez már talán senkinek sem újdonság. Ez az óravezetési forma különösen hasznos azoknak, akik a cirill betűk írását és kötését is nálam szeretnék megtanulni, mert óra közben a képernyőn lehetőségem nyílik minden egyes mozdulatot megmutatni és a hibák javítását is így kapják meg a diákok a fotó formájában elküldött házikon, továbbá rengeteg audió-vizuális anyagot használok az óráimon, aminek feldolgozása ilyen formában még egyszerűbb és kényelmesebb. A használt felület nem igényel kiváló internetkapcsolatot, így nem lesz probléma a szakadások és a kapcsolatban felmerülő hibák okozta kellemetlenségekből. Az órákon használt anyagok és az órai jegyzet (amelyet én óra közben folyamatosan írok a számodra) egy általam biztosított felhőben tárolódik, amit bármikor és bárhonnan elérhetsz egy kattintással. Az általam vezetett jegyzet persze nem azt jelenti, hogy nem kell füzet és toll, az írás nagyon fontos, hiszen a motorikus tevékenységek, a sajátkezűleg készített vázlatok szintén elősegítik a tanultak elsajátítását, megjegyzését és megértését Fordulj hozzám bátran! Skype: billiecraft Van lehetőség kiscsoportos órákra is, hozd a barátaidat is, és tanuljatok együtt! Ebben az esetben a díjak kedvezményesek. Az ilyen órákon is minden tanuló megkapja a külön figyelmet, és differenciált oktatási módszerekkel igyekszünk megtalálni a számodra leghatásosabb módszereket, különösen ajánlott kezdőknek és vizsgára készülő diákoknak: Orosz csoportan (2 fő): 3000 Ft/fő/óra Orosz csoportban (3 fő): 2500 Ft/fő/óra Orosz csoportban (4 fő): 2000 Ft/fő/óra Magyar mint idegennyelv orosz anyanyelvűeknek: 5000 Ft/óra

Nyelvek és Tantárgyak

Orosz nyelv (C2 szint) : 4500 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Magyar mint idegen nyelv orosz anyanyelvűeknek


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Nilla hozzászólásai

Új hozzászólás

Halasi Klaudia 😊 10 hónapja

2017-ben kezdtem el az orosz nyelv tanulását Nillával, mindenféle előzetes tudás nélkül. Már az első néhány óra alkalmával kiderült, hogy nem csak a szaktudása kiemelkedő, hanem a tanítási módszere is. Az órákat a lehető legjobban személyre szabja, figyelembe véve az egyéni képességeket, kéréseket. Az évek során a tudás mellett az orosz nyelv szeretét és hatalmas motivációt kaptam tőle.

Pályi Krisztina 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon örültem, mikor rátaláltam Nillára, mert vele igazán élvezetes a nyelvtanulás. Minden megbeszélt időpontban pontosan bejelentkezett. Ha nekem közbejött valami, megértő volt és készséggel ajánlott egy másik időpontot. Az órákat színessé és érdekessé tette. Vele nem éreztem kötelességnek a tanulást. Segítőkész, gyakorlat orientált, megbízható és egy igazán kedves személyiség. A ma is használt nyelvet tanítja diákjainak, az elavult könyvek sablonos mondatai helyett. Beleszerettem az orosz nyelvbe, mely szerelem örökké végigkíséri életemet. Köszönöm Nilla a sok segítséget.

Barabás-Hajnal Nikolett 😊 körülbelül 1 éve

Lassan két éve, hogy elkezdtem Nillával oroszt tanulni. Nagyon jó tanárnak tartom, mindig alaposan felkészül az óráinkra, sosem unatkoztam, nagyon rugalmasan meg tudjuk az időpontokat is mindig beszèlni. Kifejezetten türelmes, és nagyon jól magyarázza a dolgokat. Profi! :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu