Brault Marta 

 Üzenet küldése
Brault Marta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Franciaorszàgban élő, 20 éves tapasztalattal rendelkező tanárnő vagyok. A Sorbonne, párizsi egyetemen végeztem francia tanulmanyaimat. 2009 szeptembere óta élek Franciaországban, férjemmel, aki francia. 8 éve megalakítottam saját online nyelviskolámat. http://franciaskype.blogspot.fr/ Minden szinten, minden korosztályt vállalok francia nyelvből. Tanári diplomáimat megszerzve a nyelvi képességeimet folyamatosan használom a nyelvi környezetből adódóan, a francia nyelvet, nemcsak a tanításban, hanem az életem minden területén aktívan beszélem. Saját tapasztalataimat értékelve, egy hatékony és használható nyelvtudás átadása a célom. Azonnali kezdés, Rendszeres számonkéréssel, következetesen. Saját fájl-, jegyzet-, feladatrendszerrel rendelkezem, tanulóim számára könnyen hozzáférhető. Otthonról vagy az ország/világ bármely pontjáról, az általad beosztott időpontokban tanulhatsz hatékonyan. Az óráim 60 percesek. ( 20€ ), lehetoseg van 45 perces orara is, annak az oradija 15€ ( kb. 4500 Ft, az arfolyamot kovetve ) SKYPE: braultmarta http://franciaskype.blogspot.fr/

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 4500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Francia önéletrajz készitése, Nyelvvizsgara felkészités, Forditas


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Brault Marta hozzászólásai

Új hozzászólás

Feher Orchidea 😊 2 hónapja

Sziasztok, Martival nehany hete kezdtuk a francia tanulast, teljesen kezdo szintrol es nagyon elvezem az orait es ugy erzem sokat fejlodtem mar ezalatt a nehany het alatt is. Altalaban mindig eszembe jut valami " nem a temahoz tartozo" kerdes, de ot nem lehet zavarba hozni semmilyen kerdessel. Vegtelenul turelmesen elmagyarazza amit nem ertek ujra es ujra. :) Szivbol ajanlom ot mindenkinek!

Fórizs Diána több, mint 2 éve

Sziasztok! Szívből ajánlom Mártit mindenkinek, aki idegennyelvet szeretne tanulni. Nekem francia nyelvből volt nagy segítségemre, a beszédközpontú óráival, a külön rám szabott feladataival, a tudatos precíz óramenetével, melyben külön hangsúlyt fektetett a hiányosságaim pótlására és folyamatos számonkérésére egészen egy sikeres nyelvvizsgáig!
Köszönöm a hatalmas motivációt és a francia nyelv szépségeit az óráid alatt!!!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu