Juhász Ildikó  

 Próbaóra foglalás
Juhász Ildikó

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Juhász Ildikó vagyok, 11 éve élek Párizs egyik elővárosában, ahol nap mint nap élvezhetem ennek a nyelvnek a szépségét. 8 éve tanítok egyéni vállalkozás keretében. Az elmúlt 3 év alatt 3 francia tankönyvet fordítottam. A francia nyelv 14 éves korom óta a szenvedélyem. Francia tagozatos gimnáziumba jártam, majd a Külkereskedelmi Főiskola francia-német tagozatán végeztem. Budapesten több éven keresztül az idegenforgalomban is dolgoztam mint idegenvezető.

Az óráim bemutatása

Nagyon türelmes tanár vagyok, rugalmasan alkalmazkodom a tanítványaim munkarendjéhez, szabadidejéhez, a mai felgyorsult életvitelhez. Vállalok korrepetálást, felkészítést külföldre történő utazáshoz, kezdő és haladó szintet, DELF vizsgára való felkészítést. Az órák jó hangulatúak. Már meg lehet vásárolni az ŐSZI BÉRLETET, érdemes érdeklődni, ELÉRHETŐ ÁRAK, MAGAS SZINVONALON (korlátolt számban és korlátolt ideig elérhető a bérletvásárlás). Egyéni módszer szerint tanítok. "franciaonlineparis" néven megtalálsz a Facebook-on, ott több tanítványom értékelését is olvashatod. Azoknak a kedves tanulni vágyóknak a jelentkezését várom, akik teljes elszántsággal, komolyan szeretnék venni a nyelvtanulást.

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  francia önéletrajz készítése, fordítások


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Juhász Ildikó hozzászólásai

Új hozzászólás

SL 😊 körülbelül 1 hónapja

Ildikó nagyon jól tanit az elején nem ment nekem annyira jól a francia nyelv amióta vele együtt tanulok merek beszélni és használni a nyelvet. Nagyon türelmes. Neki köszönhetem, hogy a nyelvizsgám sikerült. Azóta szeretem a francia nyelvet mióta együtt tanulunk :)

Hasonló ajánlott oktatók

Német C2 nincs megadva
Francia C1 nincs megadva
Boros Katalin
Francia 1000 Ft FREE
Angol 5000 Ft FREE
R.Horváth Éva
Francia 5000 Ft FREE
Csertő Enikő Erika
Francia 3000 Ft FREE
Német 3000 Ft FREE
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu