Bayer Viola 

 Üzenet küldése
Bayer Viola

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő! Belevágnál a nyelvtanulás nagy kalandjába? Vagy egy kis szintentartó csevegésre lenne szükséged? Jó helyen jársz!:) Angliában élt angol nyelvtanárnőként és 15 éves nyelvtanári tapasztalattal, angolórák megtartását vállalom középiskolások, egyetemisták és felnőttek részére. Vizsgáztatóként is dolgozom, így ez nagy segítség lehet ha vizsgára készülsz. A szokásos vizsgákon kívül IELTS-re is felkészítek. Üzleti angol oktatását és interjúra való felkészítést is vállalok. A külföldre készülő diákokat vagy munkaválallókat is szívesen felvértezem életképes nyelvtudással. Az óráimat a tanulók igénye szerint építem fel, és igykszem jópofa játékokkal és programokkal szórakoztatóvá is tenni. Számomra fontos, hogy öröm legyen a tanulás! Árak (általános angol): 3500 ft 45 perc 4500 ft 60 perc További információt és árajánlatot a bayerviola@gmail.com címen tudsz kérni. Sok szeretettel várom a Jelentkezőket! Sikeres és örömteli nyelvtanulást kívánok mindenkinek! Viola

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  interjúra való felkészítés, üzleti angol


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Bayer Viola hozzászólásai

Új hozzászólás

Knitlhoffer Tamás 😊 2 napja

Szimpatikus angol tanárnő. Kellemes környezetben, hangulatos órákat tart. Felkészült, nyelvkörnyezetben komoly tapasztalattal bír. Szisztematikus, fejlődésorientált kreatív órái vannak, ahol garantált a jó hangulat.

Gulyás Katalin 😊 3 napja

Viola szimpatikus stílusában és az oktatásban egyaránt. Precíz, gördülékeny, érthetően, kreatívan oktat, kezdőkkel is segítőkész. Profi szakember, bátran ajánlom mindenkinek!

Apor Eszter 😊 15 napja

Viola rendkívül felkészült oktató. Ráadásul nagyon empatikus és kedves is. Mindig igyekszik személyre szabni az órákat, nagyon nyitott és lelkiismeretes. Mindenkinek ajánlom!
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu