Bayer Viola 

 Üzenet küldése
Bayer Viola

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Vizsga és interjú felkészítés/ Korrepetálás gyerekeknek/ Egyéni és kiscsportos angol/Élményangol (www.nyelvtanulas3.5mp.eu) Kedves Érdeklődő! Belevágnál a nyelvtanulás nagy kalandjába? Vizsgára vagy interjúra készülsz vagy csak a szókincsed/nyelvtanod felfrissítésére lenne szükséged? Netán a gyermekednek keresel segítséget? Akkor jó helyen jársz!:) Angliában élt angol nyelvtanárnőként és 18 éves nyelvtanári tapasztalattal, angolórák megtartását vállalom kisiskolások, középiskolások, egyetemisták és felnőttek részére is; akár egyénileg, akár tanulópárban, esetleg 3-4 fős kiscsoportban. Kisiskolások részére korrepetálást is vállalok! Vizsgáztatóként is dolgozom, így ez nagy segítség lehet ha vizsgára készülsz. A szokásos vizsgákon kívül IELTS-re is felkészítek. Interjúra való felkészítést is vállalok. A külföldre készülő diákokat vagy munkaválallókat is szívesen felvértezem életképes nyelvtudással. Az óráimat a tanulók igénye szerint építem fel, és igykszem jópofa játékokkal és programokkal szórakoztatóvá is tenni. Számomra fontos, hogy öröm legyen a tanulás! Árak (általános angol) egy fő részére 4000 ft 45 perc 5500 ft 60 perc 7500/ 90 perc Rendszeresen és hosszútávon járó tanulóknak 10 % kedvezményt adok. 2-4 fő részére természetesen kedvezőbb az ár. Az óráimról részleteket a honlapomon találsz itt: www.nyelvtanulas3.5mp.eu Korrepetáklás hétközben általánosiskolás gyerekeknek hétközben 5 óra előtt: (Középiskolásoknak gyakorlási lehetőség) 45 perc 3000 ft 60 perc 4000 ft Online kvíz esteket és beszélgetős játékdélutánokat, illetve kirándulásokat is szervezek szombatonként azoknak, akik tárasságra, szórakozásra és egyben egy kis angol gyakorlásra is vágynak. Kapcsolódj ki hasznosan! Az első alkalom ingyenes, gyere és nézd meg! Sok szeretettel várom a Jelentkezőket! Sikeres és örömteli nyelvtanulást kívánok mindenkinek! Viola

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Bayer Viola hozzászólásai

Új hozzászólás

Knitlhoffer Tamás 😊 6 hónapja

Szimpatikus angol tanárnő. Kellemes környezetben, hangulatos órákat tart. Felkészült, nyelvkörnyezetben komoly tapasztalattal bír. Szisztematikus, fejlődésorientált kreatív órái vannak, ahol garantált a jó hangulat.

Gulyás Katalin 😊 6 hónapja

Viola szimpatikus stílusában és az oktatásban egyaránt. Precíz, gördülékeny, érthetően, kreatívan oktat, kezdőkkel is segítőkész. Profi szakember, bátran ajánlom mindenkinek!

Apor Eszter 😊 7 hónapja

Viola rendkívül felkészült oktató. Ráadásul nagyon empatikus és kedves is. Mindig igyekszik személyre szabni az órákat, nagyon nyitott és lelkiismeretes. Mindenkinek ajánlom!
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu