Horváth Anna 

 Üzenet küldése
Horváth Anna

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Jelenleg szabad kapacitásom betlet, így április második felétől tudok 3-4 új tanítványt fogadni. Jelentkezési sorrendben fogom feltölteni üres helyeimet, így amennyiben velem szeretnél tanulni időben jelentkezz! :) Szia! Örülök, hogy a profilomra tévedtél. Jó helyen jársz, ha a német nyelvben szeretnél jobban elmélyülni. Felnőttek és gyermekek német korrepetálásával, oktatásával, nyelvvizsga felkészítésével (Goethe, TestDaf ) és szóbeli kommunikáció fejlesztéssel foglalkozom évek óta. Az óráimat csak online, a Meet vagy a Zoom program segítségével tartom. Különböző szolgáltatásaim közül tudsz választani, így biztosan megtalálod azt az oktatási formát, ami számodra a legelőnyösebb lesz. Mindegyik képzési formánál ügyelek arra,hogy , - hatékonyan - cél - és eredményorientáltan - téged motiválva - folyékony ,könnyed német beszédre oktassalak. (Ha mástól is szeretnéd ezt látni, akkor görgess lejjebb, és olvasd el korábbi, illetve jelenlegi tanulói véleményét.) 🙂 Szolgáltatásaim: Német egyéni oktatás, korrepetálás, nyelvvizsga felkészítés: Ide azon tanulóimat várom, akik magánórákat szeretnének venni. Teljesen kezdőket, vagy már haladókat. Ez egy egyéni nyelvoktatási program , ahol megtanuljuk azt, amit még nem tudsz, és megerősítjük azt, amit pedig már elsajátítottál. Tanítási módszerem mind a négy készség egyidejű fejlesztése a német nyelvben. (olvasás, beszéd, írás, hallásértés) Szolgáltatásom ára: 3800 Ft / 60 perc 5700 Ft / 90 perc Egyéni szóbeli kommunikációs tréning: Ide azon nyelvtanulókat várom, akik már legalább alapszinten tudnak németül, de nagyon úgy érzik, hogy a beszéd nehezükre esik vagy egyszerűen csak gyakorolni szeretnék a német szóbeli kommunikációt egyéni óra keretében. Ezen órák célja, nem új anyag elsajátítása, hanem a beszéd megerősítése, a passzív szókincs aktivizálása és az önbizalom megerősítése az élő német beszédben. Szolgáltatásom ára: 3800 Ft/ 60 perc 5700 Ft / 90 perc Kiscsoportos oktatást is vállalok. Maximum létszám 4 fő. Árajánlatot a következő e-mail címen kérhetsz : annanemetonline@gmail.com Amennyiben valamelyik szolgáltatásom megtetszett és további információt szeretnél kérni róla, írj egy üzenetet nekem e-mail címeddel együtt, és elküldöm a részleteket. FIGYELEM! Minden új diákomnak egy ingyenes 30 perces szóbeli és írásbeli szintfelmérésen kell részt vennie, szolgáltatástól függetlenül. 🙂 Elérhetőségeim: E-mail: annanemetonline@gmail.com Messenger elérhetőségem : https://m.me/anna.horvath.7927 Facebook csoportom: Anna online német nyelvstúdiója

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3800 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Német önéletrajz készítés


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Horváth Anna hozzászólásai

Új hozzászólás

Gedö Jànos 😊 2 hónapja

Már több mint 2 éve tanulok Annával! Teljesen kezdő szintről kezdtem a tanulást! Annát mindenkinek ajánlani tudom,nagyon jól tanit nem kell rá stresselni az órákra , ha valamit nem értek nem megy azt jól elmagyaràzza és addig gyakoróljuk ameddig kell! Tippeket ad a tanuláshoz,egyénre szabodtan! Nagyon sokat fejlődtem ! Csak ajánlanlani tudom! Probáljátok ki a Német tanulást Annával!!!!!!!

Gedö Jànos 😊 2 hónapja

Már több mint 2 éve tanulok Annával! Teljesen kezdő szintről kezdtem a tanulást! Annát mindenkinek ajánlani tudom,nagyon jól tanit nem kell rá stresselni az órákra , ha valamit nem értek nem megy azt jól elmagyaràzza és addig gyakoróljuk ameddig kell! Tippeket ad a tanuláshoz,egyénre szabodtan! Nagyon sokat fejlődtem ! Csak ajánlanlani tudom! Probáljátok ki a Német tanulást Annával!!!!!!!

R. Fruzsina 😊 2 hónapja

Annának köszönhetem a középfokú Goethe-s nyelvvizsgámat. Minden órára lelkiismeretesen felkészült, nagy tudással rendelkező oktató. Amit kiemelnék, az az,hogy rugalmas, de nem szereti ,ha a házi feladatot nem csináljuk meg.(uh azt csináljátok meg mindig! ) :D Köszönök Anna mindent.

Gondi Károli a 😊 3 hónapja

Már évek óta Annával tanulok nagyon kedves, segítőkész és türelmes ember. Németországban élek és májusban vizsgáztam (érettségi). Segített mindenben és hála neki át mentem mindenből és le tettem az érettségit, nélküle nem sikerült volna. Én csak ajánlani tudom mindekinek. 🥰

Keszthelyi Magdolna 😊 3 hónapja

Több, mint három éve tanulok Annával. Teljesen kezdő szintről indultam, és nagyon jól lehet vele tanulni. Jól elmagyaráz mindent, és figyel rá, hogy mire van szükséged a fejlődéshez. Rugalmasan áll mindenhez, meg lehet vele beszélni, hogy mit szeretnél. Sosem tetszett a német nyelv, csak azért kezdtem tanulni, mert kellett egy második nyelvvizsga is. Örülök, hogy Annával kezdtem el anno, mert a nyelvvizsgán már rég túl vagyok, de már annyira megszerettem a németet, hogy nem hagynám abba! :)

Kisfalusi Károly 😊 3 hónapja

Anna egy türelmes, fiatalos, modern módszerekkel dolgozó oktató. Lassan 4 hónapja tanulok Annával, és rengeteget fejlődtem ezalatt a kis idő alatt, főleg szóbeli kommunikáció terén. Csak ajánlani tudom Annát mindekinek.
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu