Tátrai Judit 

 Üzenet küldése
Tátrai Judit

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdv mindenki, Húsz éve tanítok angol nyelvet gyerekeknek és felnőtteknek, kezdőknek és haladóknak, félénkeknek és magabiztosaknak egyaránt. Több, mint 6 éve immár a ködös Albionban oktatok magyarokat és más nemzetek szülötteit. Minden órám egyedileg megtervezett és csak a tanítvány egyéni igényeire szabott. Próbálj ki, az első alkalom természetesen ingyenes, a többit ráérsz utána is eldönteni. Áraim: 60 perc /4500 HUF vagy £12 vagy EUR 14

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Tátrai Judit hozzászólásai

Új hozzászólás

Nagy Marianna több, mint 2 éve

Csatlakozom: csak ajánlani tudom Juditot!
Órái mindig érdekesek és változatosak: a célt szem előtt tartva alkalmazkodik a tanulói igényekhez és adottságokhoz. Sok-sok ismétléssel, folyamatos visszajelzéssel, érdekes témákkal és motiváló, inspiráló beszélgetésekkel még a leglustább tanuló fejébe is képes beleverni a tudást.
Nem mellesleg kellemes beszélgetőpartner! :)

Ferenc Janothi több, mint 2 éve

Csak ajánlani tudom Juditot. Akkor vettem fel vele a kapcsolatot, amikor a családdal eldöntöttük, hogy Angliába költözünk. Sajnos az angol tudásom hiányos és ritkán használt volt, de három havi intenzív munkával eléggé felpörgetett ahhoz, hogy magabiztosan jöttem ki munkát keresni és a nyelv egyáltalán nem jelentett akadályt. Eközben lányomat is tanítani kezdte, aki 13 évesen 4 évnyi iskolai angol tanulás után még mindig nem tudott megszólalni. Amíg én megalapoztam az életünket itt, Judit elérte azt, hogy a kislányom meg mert már szólalni, és mikor kijött a család utánam, sikerült beiratkoznia egy angol középiskolába, ahol bár némi segítséggel, de boldogul.
Az órái mindig élvezetesek voltak, nagyon figyel arra, hogy igazodjon a tanítvány stílusához, de ugyanakkor lazsálni nem lehet. Kedves, de határozott tanár és ember, sosem éreztem nyűgnek az órákat, sőt, mindig vártam a következő alkalmat.
Aki fejlődni akar, fontos neki a mihamarabbi eredmény, az nyugodtan keresse meg! Mi nagyon nem bántuk meg.

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu