Kovács Szandra 

 Üzenet küldése
Kovács Szandra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kovács Szandra vagyok, 32 éves. Közel 14 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem. Matematika korrepetálást, pótvizsgára és érettségire való felkészítést vállalok általános-, középiskolás diákok, valamint egytemi/főiskolás hallgatók részére. Ha nehezen megy a tantárgy, esetleg nem vagy puszipajtás a tanárral vagy csak nem tudtad megszeretni, segítek, hogy sikerélménnyel vedd az akadályokat. Már nagyon sok diákomnak sikerült kedvet csinálnom hozzá, így remélem, hogy Neked is segítségedre lehetek! Továbbá vállalom érdeklődő fiatalok reklámgrafika képzését Adobe Photoshop programmal. Saját iskolát vezetek, emellett az SZTE-n több évig Közgazdász hallgatókat is tanítottam. Az egyéni képzés keretein belül a saját igényeidhez alkalmazkodunk, mind az időpont, a tempó, és a témakör szempontjából is. Az oktatás során megtanulunk reklámgrafikai szemlélettel promóciós anyagokat, online- és offline- hirdetéseket, arculati elemeket készíteni. A képmanipulációba is belekóstolunk, többek között megismerkedhetsz a maszkolás, retusálás, effektek, szűrők használatával is. Gyakorló grafikusként megosztom veled a szakma apró trükkjeit, pl. mire kell figyelni a nyomdai anyagok gyártatásakor, stb. A képzés kifejezetten gyakorlatorientált, ami azt jelenti, hogy a túlnyomó elméleti tudás helyett valós projekteken keresztül sajátíthatod el a Photoshop ismeretét, mindeközben kiélheted a kreativitásod. Az oktatást Skype és Teamviewer segítségével végzem. A Teamviewer az én gépemen van, így az oktatás során tudsz gyakorolni, és segítek, ha elakadtál. Sőt, az órákon saját Photoshopra sincs szükséged, mivel a környezetet biztosítom. :) Ha bármilyen kérdésed adódna, keress bátran! Általános és közepiskolai órák: 45 perc: 3000Ft 60 perc: 3500Ft Kiscsoportos: 2500Ft/45 perc Főiskolai tantárgyak: 45 perc: 3500Ft 60 perc: 4000Ft Photoshop: 45 perc: 4500Ft A leghatékonyabban a duplaórákban tudunk együtt dolgozni a diákokkal, ezért így tanítok. Skype név: corbeau1986 Tel: 20/ 370 22 32 Várlak szeretettel az online képzéseimre! Szandra

Nyelvek és Tantárgyak

Matematika tantárgy : 3000 Ft / óra


Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Kovács Szandra hozzászólásai

Új hozzászólás

Füredi Orsi körülbelül 1 éve

Világ legjobb tanára! Alig szedtem össze 4-5 pontot a próbaérettségin, és az előző érettségiidőszakban csak 2 pontal csúsztam le a 3asról! Olyanokat megtanitott amit a suliban SOHA nem hallottam! Ha még tanárt keresel, ne tedd! Megtaláltad, ő az!

Hutflesz Richard több, mint 2 éve

Sziasztok. 40 éves fejjel mentem vissza a suliba, éretségizni. A matek tanáromnak az első órán megmondtam, hogy emelt szintű matekot szeretnék tenni, kinevetett. Utána találtam rá Szandrára. Nagyon jó tanár!!!! Teljesen más megvilágításban magyaráz el mindent! Nagyon logikusan építi fel a tananyagot. Nincs olyan téma amiben nem tud segíteni. Most osztályelső vagyok matekból! Éretségi után remélem az egyetemre is felkészít!!! Csak ajánlani tudom!! Csak Őt ajánlom !!!!!

Holop Erika több, mint 3 éve

Mindenkinek akinek matematika korepetálásra van szüksége, ajánlom figyelmébe Kovács Szandrát. A legjobb akivel valaha találkoztunk. Okos, kedves, figyelmes, odaadó és nagyon jól érthetően magyaráz. Így könnyű elsajátítani az anyagot. Érezni rajta, hogy szereti azt amit csinál, szereti a szakmáját. Ezen felül bármikor szükségünk van rá, a megbeszélt órákon felül is mindig számíthatunk rá. Alkalmazkodik a diákhoz és a körülményekhez. Szóval bátran, szívből ajánlom mindenkinek.

Mátyás Szentgáli több, mint 3 éve

Kovács Szandra nagyon elragadó személyiségű. Mindent értelmesen és ami fontos ÉRDEKESEN magyaráz, én mindent megértettem. Kedves és mindenre odafigyel és ha nem tudsz valamit addig tuszkolja beléd amíg vissza nem tudod mondani kitartó és türelmes. Csak ajánlani tudom!

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu