Izsáki Dóra 

 Üzenet küldése
Izsáki Dóra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! :) A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem turizmus-vendégltás szakon, jelenleg Dél-Spanyolországban élek a két vadászgörényemmel. Jelenleg közel anyanyelvi szinten beszélem az angolt, C1 típusú nyelvvizsgám van, évek óta foglalkozom magántanítással. Azonban, mint sokaknak, gyerekként nekem is döcögősen indult a nyelvtanulás. Én is nehezen szólaltam meg egészen addig, amíg tizen-egynéhány évesen egy külföldi út során rá nem kényszerültem - onnantól kezdve pedig már nem volt megállás! :) Ha szeretnéd fejleszteni a beszédkészségedet, bármikor várlak egy jó hangulatú Spyke- beszélgetésre kezdőtől középszintig.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu