Inaktív oktató

Szabados Emese 

 Üzenet küldése
Szabados Emese

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ezerszer hallhattátok a médiában, barátoktól, szakemberektől, hogy sosincs késő elkezdeni. Igen, ezzel én is egyetértek. Ennek ellenére hiszem, hogy elkezdeni viszont csak egyszer kell (minél korábban), nem pedig szezononként. Aki ismer az tudja, hogy az elmúlt néhány évben történtek olyan események magánéleti válságtól kezdve egészségügyi problémákig, amik tökéletes indokok lehettek volna arra, hogyan és miért NEM mozgok vagy eszem úgy, ahogyan kellene. Én mégsem adtam fel, nem voltam hajlandó lemondani a magammal szembeni igényességről. Mert valljuk be ez erről is szól. Nem esztétikai szempontból, hanem arról, hogy a testem megérdemli ezt a törődést. Hiszem, hogy aki eljut hozzám, az már felismerte, hogy nem megy egyedül, hogy kell egy szakértő, kell egy ember aki segít, támogat. Azt gondolom az elmúlt években sok embert támogattam, volt akit napi szinten, akár az esti üzenetváltásig, hogy mit hogyan egyen, mit ne csináljon. Bevallom rengeteg energiába telt. Mindaddig szívesen teszem, ameddig értő fülekre találok. A legfontosabb lecke az, hogy ez nem egy szükséges rossz. Ez az út az életmódváltáshoz, hogy ez ne nehézség legyen, hanem életforma. Az edzés ne kötelező legyen, hanem örömforrás. Aki ezeken átmegy az egy ponton túl nem fogja érteni azokat, akik ezt nem így teszik illetve korábbi önmagát… igen ilyen ez. Változunk. Fejlődünk. Ez visz előre. Nőként, Férfiként, Emberként… Gerinctrénerként elsődleges célom a prevenció, azonban általában akkor fordulnak hozzám a tanítványok, ha már fájdalmaik vannak. Amivel segíteni tudok: TripleX gerinctréning, 3D Yoga és saját testsúlyos TripleX Drill. Amennyiben rendelkezel otthon bármilyen eszközzel, egyeztetünk és annak megfelelő óratípust állítunk össze. Várlak szeretettel! Online, de nem élő, eszköz nélküli óratípusaimról itt tudtok tájékozódni: https://msofitness.hu/aloldal/online-edzes Egy kezdő 3D Yoga órámat itt tudjátok megtekinteni: https://youtu.be/sJJy4i1R5y8 Jelenleg 30 főt edzek online, átlagosan heti háromszor edzenek velem a résztvevők, a változatos és egyéni igényekhez alakított órákra számos visszajelzésem érkezett, melyeket szívesen megosztok veletek: https://www.facebook.com/msofitness/photos/a.241285646353407/835045920310707/?type=3&theater Instagram oldalon pedig a napi éltemet követhetitek nyomon: https://www.instagram.com/msofitness/?hl=hu

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra

Személyi edzés tantárgy


Vállal kezdő, Újrakezdő nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai iskolai szinteket.

Szabados Emese hozzászólásai

Új hozzászólás

Kuncz Laszlo 😊 körülbelül 1 hónapja

Szemelyi edzesre jartam Emesehez. Elhivatottsaga, hozzaallasa es orai tokeletesek. Ajanlani tudom csak teljes mellszelesseggel!

Marton Anett 😊 körülbelül 1 hónapja

Emesehez tobb eve jar edzeni a csaladunk. A jelenlegi helyzetben online vegezzuk az edzeseket. Emese az eddig mar jol megszokott profizmusaval allitja ossze es mutatja be a gyakorlatokat: magyarazatok erthetoek, a mozdulatsorok jol lekovethetoek, igy peldaul a szamunkra uj tipusu mozgast jelento 3D joga is konnyen elsajatithato volt. Emese motivaciojanak koszonhetoen a heti edzeseink szama a korabbiakhoz kepest még emelkedett is, ami testi-lelki feltoltodest jelent a kenyszerhelyzet adta idoszakban is.

Wieszt Orsolya 😊 körülbelül 1 hónapja

Emeséről sok jót hallottam már. Személyesen egy hasösszezáró tanfolyamon ismertem meg, ahova szülés után jelentkeztem. Akkor nagyon megtetszett a szemlélete és elhatároztam, hogy ha már gyerek mellett tudok, akkor megyek hozzá edzeni. Sajnos a személyes edzéseket nem tudom még megoldani, úgyhogy nagyon örültem az online óráknak, mert így bármikor tudom csinálni, félbe tudom hagyni 2 percre ha felsír a gyerek és tudom folytatni. :) Persze bennem van az "aggodalom" hogy vajon helyes-e a kivitelezés, de igyekszem és legalább lehetőségem nyílt heti 3x (többet sajnos nem tudok bepréselni) olyan mozgást csinálni, ami enyhíti a hátfájásomat.

Éva Szabó 😊 körülbelül 1 hónapja

Emeséhez kb. 4 éve járok rendszeres. Szeretem az óráit, jó hangulat van mindig a kemény edzések ellenére! Figyel mindenkire ha valami problémája van egy adott gyakorlatnál. A jelenlegi online edzések is nagyon jók, ès különösen motiváló, hogy vele együtt végzem a gyakorlatokat!

Varga Márti 😊 körülbelül 1 hónapja

Emeséhez évek óta járok edzeni, de a jelenlegi helyzetben online edzések formájában tudom folytatni a mozgást, ami rendkívül kényelmes, hiszen otthonról tudok hozzájutni Emese profi edzésóráihoz. Szívből ajánlom Szabados Emesét minden mozogni vágyónak, elhivatott, profi gerinc és jógaóráit!
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu