Riedlingerné Fenyvesi Lilla 

 Üzenet küldése
Riedlingerné Fenyvesi Lilla

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves leendő tanulóm! 5 éve élek Angliában és már több, mint két éve tanítok skype-on, ami idő alatt sok tapasztalatot szereztem. Emellett a német nyelv közel 20 éve része az életemnek és sok tanulóval sikerült megszerettetnem a tanítás folyamán. Vállalok oktatást mindkét nyelvből kezdő, újrakezdő, középhaladó szinten minden korosztály számára. Egyénre szabott órák az igényeidnek megfelelően. A skype-os tanulás egy jól bevált, rugalmas, kényelmes formája az oktatásnak. Ha te is szeretnéd az angolt elsajátítani, esetleg már meglévő tudásodat felfrissíteni, mélyíteni, fordulj hozzám bizalommal és próbáld ki a tanulás korszerű, kényelmes változatát. Önéletrajz, motivációs levél, fordítás angol, német nyelven egyaránt. Óradíjak mindkét nyelv esetén: 60 perc 2200 Ft (7 €; £6) Elérhetőségeim E-mail cím: fenyvesililla26@gmail.com Skype: flilla87 Várok mindenkit sok szeretettel!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2200 Ft / óra
Angol nyelv : 2200 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Riedlingerné Fenyvesi Lilla hozzászólásai

Új hozzászólás

Valéria körülbelül 1 éve

Már több, mint egy éve tanulok Lillával. Elégedett vagyok vele. Sokat fejlődtem és már jobban merek beszélni, mint előtte. Csak ajánlani tudom!!!

Valéria körülbelül 1 éve

Már több, mint egy éve tanulok Lillával. Elégedett vagyok vele. Sokat fejlődtem és már jobban merek beszélni, mint előtte.

Simon körülbelül 1 éve

Szerbusztok.Riedlingernè Lilla figyelmes,precíz tanàr.Megtalàlod szemèlyèben azt az oktatót aki türelemmel segíti a cèlodig utadat.Te is lègy rèszese annak ahogy a nyelvi kèpzèssel hőn hitt àlmod valósàggà vàlik..

Dániel Papp körülbelül 1 éve

Nagyon kedves, és türelmes tanárnő! Csak ajánlani tudom. Egy tündér! :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu