Földesné Keresztes Mariann 

 Üzenet küldése
Földesné Keresztes Mariann

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


A nevem Földesné Mariann. 28 éve tanítok. 3 éve magántanárként is dolgozok. - vállalom gyermeke felkészítését osztályozó vizsgára magyar, matematika és történelem tantárgyból - vállalok korrepetálást magyar, matematika tantárgyakból - vállalok felvételire való felkészítést - vállalok érettségire való felkészítést magyar és történelem tantárgyból - vállalom a különböző tanulási technikák átadását és begyakorlását - vállalom a munkába visszatérni kívánkozó felnőtt felkészítését érettségire, szakmunkásvizsgára - vállalom a jegyzetelés technika átadását. - Vállalok kiscsoportos foglalkozásokat (pl. iskola előkészítőt ) óvodások részére. ( Max. 3 fő) - Vállalok kiscsoportos foglalkozást iskolás korú gyermekek részére. ( Max. 3 fő) Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon! Szeretettel várom hívását. Köszönettel: Földesné Mariann

Nyelvek és Tantárgyak

Magyar nyelv : 3500 Ft / óra

Magyar nyelvtan tantárgy : 3500 Ft / óra
Magyar Irodalom tantárgy : 3500 Ft / óra
Matematika tantárgy : 3500 Ft / óra


Vállal Általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu