Bolgár Gábor 

 Üzenet küldése
Bolgár Gábor

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


CAMBRIDGE-DIPLOMÁS, SZÁMLAKÉPES TANÁR VÁR JÓ HANGULATÚ, HATÉKONY ÓRÁIN! (Cambridge, Anglia Ruskin University; Brighton, University of Sussex) Próbáld ki! Az elsőra most ingyenes! Válassz engem, ha: - A TE igényeidnek megfelelő oktatást szeretnél - Ha 21. századi MODERN ANGOL tudásra szeretnél szert tenni - BESZÉDKÖZPONTÚ órákat szeretnél - Általános angol, vagy ÜZLETI ANGOL tudásodat szeretnéd gyorsan bővíteni - JÓ HANGULATÚ, kötetlen órákon szeretnél részt venni - Fel szeretnéd fedezni, hogy az angol milyen LEHETŐSÉGEKET jelent - INGYENES angol gyakorló anyagokra van szükséged TESZTSPECIALISTA vagyok ezért az angol nyelvvizsgákra (Euro, Kodolányi, Toefl vagy IELTS) vagy érettségire is hatékonyan készítelek fel. Így nagy önbizalommal vághatsz neki ezeknek a feladatoknak! Segítek neked a gyakorlatias angol nyelv elsajátításában, a kiejtés fejlesztésében. Emellett gyakorolhatjuk az üzleti kommunikációt, menedzsment etikettet, vagy az interkulturális kommunikációt. Igény esetén felkészítelek (akár külföldi) állásinterjúra, vagy AC-re, de összerakhatunk egy versenyképes CV-t is.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 5000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol nyelvű önéletrajz készítés, Állásinterjúra felkészítés


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Bolgár Gábor hozzászólásai

Új hozzászólás

Lola 😊 2 hónapja

Gábornak köszönhetem azt, hogy az elmúlt egy évben sikeresen megszereztem egy közép, majd egy felsőfokú nyelvvizsgát és most pedig én magam is angol tanárnak készülök. Ez mind nem valósulhatott volna meg nélküle. Gábor egy igazán alapos, kedves, következetes és motiváló tanár aki képes minden órára valami új és érdekes információt hozni. Szakmai szókincse páratlan és rendkívül jártas a különböző vizsgarendszerekben. Rengeteg angol tanárral volt már dolgom, de bátran állítom, hogy Gábor százszor többet segített nekem mint eddig bárki más. Gábor, még egyszer nagyon nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Remélem , hogy én is olyan kiváló tanár leszek a jövőben, mint amilyen te is vagy :)!

Gábor Bolgár körülbelül 1 éve

Köszönöm Dávid a pozitív értékelést! Remek óráink voltak. Sok sikert a kívánok neked a jövőben!

Dávid Laposa körülbelül 1 éve

Profi, minőségi oktatás, változatos órákkal, széles tananyaggal.
Gábor alapos, precíz, jól felkészült, türelmes és tájékozott tanár.
A valaha volt legjobb angol tanárom volt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Csilek Árpád több, mint 2 éve

Nagyon gyakorlatias tanár, nem csak az irodalmi, hanem a mindennapi élő szakmai nyelv elsajátításában is segítséget tud nyújtani.

Mándi Veronika több, mint 2 éve

Gábor rendkívül felkészült és alapos tanár, imponálóan széles szakmai szókinccsel. A rugalmas időbeosztása sokat segít abban, hogy munka mellett is jusson idő angolozni..

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu