Inaktív oktató

Bolgár Gábor 

 Üzenet küldése
Bolgár Gábor

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


CAMBRIDGE DIPLOMÁS (SZÁMLAKÉPES) TANÁR VÁR JÓ HANGULATÚ, HATÉKONY ÓRÁIN! Online és a 11. kerületben tanítok közel a Móricz Zsigmond körtérhez. Válassz engem, ha: - A TE igényeidnek megfelelő a 21. századi angolt a mindennapokban is beszélő tanárt keresel - BESZÉDKÖZPONTÚ órákat szeretnél - Általános angol, vagy ÜZLETI ANGOL tudásodat szeretnéd gyorsan bővíteni - A legújabb, aktuális angol gyakorló anyagokra van szükséged INGYENESEN - KÜLFÖLDÖN szeretnél tanulni vagy dolgozni Diplomáimat az Anglia Ruskin Universityn (CAMBRIDGE) és a Sussex Universityn (BRIGHTON) szereztem, ahol nemcsak a nyelvvel foglalkoztam, de angol üzleti ismereteket is hallgattam. TESZTSPECIALISTA vagyok ezért hatékonyan készítelek fel: - Üzleti nyelvvizsgára (LCCI) - Általános angol nyelvvizsgákra (TOEFL, IELTS, Cambridge, ECL, Euroexam, Kodolányi etc.) - A munkahelyi kommunikáció (marketing, pénzügy, IT, HR) és meetingek, prezentációk nyelvét is elsajátíthatjuk Igény esetén felkészítelek (akár külföldi) állásinterjúra, vagy AC-re, de összerakhatunk egy versenyképes CV-t is.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4500 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Angol nyelvű önéletrajz készítés, Állásinterjúra felkészítés


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Bolgár Gábor hozzászólásai

Új hozzászólás

Soós Máté 😊 1 napja

Gábornak köszönhetem , hogy megszereztem az Oxfordhoz szükséges IELTS vizsgámat. Az órák jó hangulatban teltek és mindig abban segített, amiben kellett. A beszédben fejlődtem a legtöbbet: azelőtt nehézkesen ment, de most már bármilyen nehezebb témában is meg tudok szólalni.

Lugosi Manuéla Genovéva 😊 5 napja

Nagyon jó volt Gáborral együtt dolgozni. Nagyon felkészült és szuper tippjei, anyagai vannak. Csak ajánlani tudom. IELTS Indicator 8.0-t sikerült a segítségével elérnem!

Szamosvári Annamari 😊 4 hónapja

Gábor támogatott abban, hogy a munkámhoz elengedhetelen üzleti angol nyelvtudásomat fejlesszem, és magabiztosan kommunikáljak! Az órái rendkívül jó hangulatban telnek, beszédközpontúak és változatosak, a sok színes, különféle témáknak köszönhetően. Gábor rendkívül pozitív, segítőkész, türelmes és támogató személyiség, a szakmai felkészültsége páratlan, öröm vele együtt dolgozni! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Gábor, köszönöm a támogatásod, sokat jelentett nekem!

Lola 😊 6 hónapja

Gábornak köszönhetem azt, hogy az elmúlt egy évben sikeresen megszereztem egy közép, majd egy felsőfokú nyelvvizsgát és most pedig én magam is angol tanárnak készülök. Ez mind nem valósulhatott volna meg nélküle. Gábor egy igazán alapos, kedves, következetes és motiváló tanár aki képes minden órára valami új és érdekes információt hozni. Szakmai szókincse páratlan és rendkívül jártas a különböző vizsgarendszerekben. Rengeteg angol tanárral volt már dolgom, de bátran állítom, hogy Gábor százszor többet segített nekem mint eddig bárki más. Gábor, még egyszer nagyon nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Remélem , hogy én is olyan kiváló tanár leszek a jövőben, mint amilyen te is vagy :)!

Gábor Bolgár körülbelül 1 éve

Köszönöm Dávid a pozitív értékelést! Remek óráink voltak. Sok sikert a kívánok neked a jövőben!

Dávid Laposa körülbelül 1 éve

Profi, minőségi oktatás, változatos órákkal, széles tananyaggal.
Gábor alapos, precíz, jól felkészült, türelmes és tájékozott tanár.
A valaha volt legjobb angol tanárom volt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Csilek Árpád több, mint 2 éve

Nagyon gyakorlatias tanár, nem csak az irodalmi, hanem a mindennapi élő szakmai nyelv elsajátításában is segítséget tud nyújtani.

Mándi Veronika több, mint 2 éve

Gábor rendkívül felkészült és alapos tanár, imponálóan széles szakmai szókinccsel. A rugalmas időbeosztása sokat segít abban, hogy munka mellett is jusson idő angolozni..

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu