Inaktív oktató

Gönczöl Molnár Adriana 

 Üzenet küldése
Gönczöl Molnár Adriana

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szeretettel köszöntelek! - A nevem Gönczöl Molnár Adriana. Tanulmányaimat a pozsonyi Comenius Egyetem Pedagógiai Karán végeztem német nyelv és irodalom szakon. - A német nyelv kis korom óta fontos szerepet játszik az életemben - ha engem választasz, kalandos és vidám nyelvtanulásban lesz részed :-) - Gimnazista koromban korrepetálással kezdtem, majd a német nyelv tanítása kiterjedt a csoportos foglalkozásokra is, ahol a külföldi munkát megpályázó emberek sikeresen felvételt nyertek. - Az óráim fő célja elsősorban a kommunikáció kialakítása, mindig egyéni igényekre igazítva mind a szókincset, témaköröket és a nyelvi szintet is. - A tanítványaim visszajelzései pozitívak, szeretnek nálam tanulni :-) - Jelentkezz te is bátran egy ingyenes órára, ahol kipróbálhatod a tanítási stílusomat. - Szintek: kezdő, újrakezdő, haladó - felkészítés német nyelvű érettségire, felvételi beszélgetésre ( foglalkozások szerint) + nyelvvizsgákra - Vezetek egy csoportot facebook - on is, ahol rövid, de érdekes, -legfőképpen a hétköznapi nyelvhez szükséges anyagokat osztok meg. A csoport ingyenes, jelentkezz bátran: https://www.facebook.com/groups/492300774836306/

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Német önéletrajz készítése


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Gönczöl Molnár Adriana hozzászólásai

Új hozzászólás

Klaudia F. 😊 körülbelül 1 hónapja

Adriana rugalmas és türelmes tanár. Segítségével sikeresen túl vagyok a B2 - es nyelvvizsgán, amiért nagyon hálás vagyok neki! A felkészülés fél évig tartott heti 2 alkalommal, ami magabiztos tudást adott nekem a nyelvvizsga sikeres teljesítéséhez.

Nagy Ádám 😊 körülbelül 1 hónapja

Amikor elkezdtem Adrianánál tanulni, úgy éreztem, sose fogok igazán megtanulni németül. A biztatása, valamint a profi hozzáértése és egyben módszere segített abban, hogy ez nagyon hamar megváltozzon. Az órái beszéd centrikusak, ám azzal, hogy tényleg egyénre igazítja a tananyagot, mindenki azt tanulja meg, amire szüksége van. Végtelenül türelmes és vidám személyiség! Maximálisan meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom!

Hajbók Melinda 😊 3 hónapja

Nagyon jó és magas színvonalú órákat tart. Segítségével rövid idő alatt sikeres B1 nyelvvizsgát tettem és jelenleg a B2 re készülünk. Nagyon meg vagyok elégedve vele és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Nagy Veronika 😊 4 hónapja

Az órák nagyon pörgősek, a nyelvtant érthetően magyarázza! Rövid idő alatt elkezdtem mondatokat alkotni, végre beindult a kommunikációm, aminek nagyon örültem! A nyelvvizsgára alaposan készültünk (Telc), az órák vidám hangulatban teltek. Mindenkinek őszintén ajánlom a tanárnőt.

Alexa J 😊 5 hónapja

Adriana egy rendkívül precíz, türelmes és rugalmas tanár. Nagyon jól ért a gyerekek nyelvén, ami nagy szerepet játszik abban, hogy jó tempóban tud haladni az anyaggal. Lányom 8 éves, teljesen kezdőként három hónapja kezdett tanulni németül Adrianával, heti 2 alkalommal. Mára összefüggő mondatokat alkot, remek szókinccsel rendelkezik anélkül, hogy az órákon kîvül foglalkoznánk a némettel. Amit tanultak, azt magabiztosan és pontosan tudja átvinni kommunikàcióba .Mindemellett nagyon élvezi a változatos óràkat. Mindenkinek szívből ajànlom Adriánát!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu