Inaktív oktató

Gulyás Gréti 

 Üzenet küldése
Gulyás Gréti

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia! Gréti vagyok, 21 éves és egy osztrák egyetemen turizmust tanulok angol nyelven. A nemzetközi környezetnek köszönhetően rengeteg témában naprakész vagyok. Felsőfokú nyelvvizsgámat 2018-ban szereztem meg azóta az angolt mindennapos szinten használom és már több diáknak is segítettem felkészülni iskolai/egyetemi felvételire, nyelvvizsgára, érettségire valamint interjúra is. Több éves külföldi tapasztalatomnak köszönhetően életszerű helyzetekből merítek ötleteket. Az egyetem alatt több interjún is részt vettem nemzetközi cégekkel, ezért pontosan tudom mire van szükséged, hogy pozitív benyomást tudj kelteni. Szívesen segítek házi feladatokban, szövegek fordításában is de ha csak egy egy társra vágysz akivel bármilyen témáról beszélhetsz angolul várlak szeretettel. Türelmes vagyok, segítek kijavítani a beszédhibákat és könnyedén bővíteni a szókincsedet! Ha pedig Ausztriában angol nyelven szeretnél tanulni a legjobb helyen jársz! Továbbá önéletrajzok és motivációs levelek elkészítését is vállalom, rutinosan írok kreatív és jól megfogalmazott leveleket, melyek hozzájárulnak a sikeres felvételihez/interjúhoz. Az első órád ingyenes, hogy kiderüljön tudunk-e hatékonyan együttműködni, felmérem a szintedet és létrehozunk egy személyreszabott tervet a kitűzött cél elérésének érdekében. Egy óra 60 perc -3000ft/óra Önéletrajz /Motivációs levél készítés -2000ft/db

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  angol önéletrajz készítése, felvételi/motivációs levél, szövegek fordítása


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Gulyás Gréti hozzászólásai

Új hozzászólás

Bodó Róbert 😊 18 napja

Nagyon jó hangulatban zajlanak az órák. Jól felkészült, hisz minden héten quizlettel készül, különböző témákból ezzel engem is motivál a rendszeres tanulásra. Az angol tudásom gyenge volt mielőtt elkeztem a tanulást, de mióta hozzájárok a szókincsem sokat gyarapodott. A jövőmet angol nyelv területen képzelem el, és ő ebben maximális segítséget nyújt.

Kovács Judit 😊 10 hónapja

Rendkívül kedves és figyelmes. Jól érthetően és kedvesen magyaráz. Mindig felkészülten kezdi az órákat, hasznos videókkal, hang- és írásos anyagokkal segíti a nyelvtanulást. Érdekes és naprakész témákkal szoktunk foglalkozni, ami kifejezetten hasznos és érdekes. Sokat segít a helyes nyelvhasználatban. A beszéd központú órákat és a nyelvtanra fókuszáló órákat felváltva, de mégis egymásra építve gyakoroljuk. Rugalmasan próbál igazodni az időbeosztásomhoz. Én a jövőt is vele képzelem el, hogy sikeresen tudjam az angol nyelvet elsajátítani. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Dóka Henriett 😊 10 hónapja

Nagyon aktív és tartalmas órákon vettem részt. Rugalmas időbeosztással könnyen tudtunk időpontokat egyeztetni. Segített a nyelvvizsgámban való felkészülésben, amelyet később sikeresen is megszereztem B2 szinten. Csak ajánlani tudom, fiatalos,kedves és türelmes. Mindig nagyon jókat beszélgettünk angolul. ☺️

Csordás Péter 😊 10 hónapja

Alapvető írásbeli angol tudással jöttem Grétihez, de megszólalni korábban még nem volt módom és nem is nagyon mertem. Munkahely váltás miatt viszont szükségessé vált, hogy felkészüljek az angol nyelv használatára. Szerencsére Grétivel ez gördülékeny volt, mert bár sok kiejtésbeli hibám volt, azokat javította és kedvesen elmagyarázta hogy mire figyeljek oda. Sokat gyakoroltunk és azóta már elkezdetem az új munkahelyemen is hozzászólni az angol nyelven tartott meetingekhez. Kifejezetten ajánlom annak aki szeretne megtanulni szóban is hatékonyan angolul beszélni, társalgási szinten is.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu