Vincze-Huszti Lili 

 Üzenet küldése
Vincze-Huszti Lili

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Vincze-Huszti Lilinek hívnak, és az elmúlt 15 évben folyamatosan csiszoltam az angol nyelvtudásomat. Kb 8 éve foglalkozom magánoktatással, nyelvvizsga felkészítéssel, de volt néhány év kihagyásom ezen a téren, így most olyan személyek jelentkezését várom, akik a beszédkészségüket szeretnék javítani, vagy most kezdik a nyelv elsajátítását. A tanítványokkal 9 és 14 óra között tudok foglalkozni.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Szakfordítás


Vállal kezdő, Újrakezdő nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu