Inaktív oktató

Imre Edina 

 Próbaóra foglalás
Imre Edina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Diákok! Nehéz a megfelelő tanár kiválasztása? Bizony nehéz, de mindenekelőtt fontos döntés! Jelentkezz egy "ismerkedő félórára!" Az első alkalommal INGYENES szintfelméréssel lehetőségünk van megismerkedni egymással. Ha nem a nulláról kezded, akkor természetesen már beszélgetünk is egy kicsit angolul. Felmérem, milyen szinten állsz. Megbeszéljük, mit szeretnél elérni, mennyi idő alatt szeretnéd elérni a célodat. Magamról: több mint 22 év angol nyelvtanítási tapasztalattal várok szeretettel minden tanulni vágyó diákot. (1996-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészkarán angol nyelvtanárként, majd az ELTE angol irodalom és nyelvészeti szakán kiegészítő diplomát szereztem.) Elsődleges célom, hogy Tanulóimnak legyen élmény és siker a nyelvtanulás. Ennek érdekében személyre szabott online tananyagot használunk. Ne csak tudd, de használd is a nyelvet, ezért kommumikáció központú órákon vehetsz részt. Mindezt hogyan érjük el? Egyrészt modern, angol nyelvi eszköztárral, ami a mindennapi gyakorlatban jól hasznosítható. Másrészt olyan hatékony módszert alkalmazok, mely segítségével könnyen érthetővé válik az angol nyelv. Ahogy Albert Eistein mondja: "If you can't explain it simply, you don't understand it well enough." Fordulj hozzám bizalommal.

Az óráim bemutatása

A próbaórán a szintfelmérés a 4 alapvető nyelvi készség felmérésének pillérére épül: olvasott és hallott szöveg értése, nyelvhelyesség, beszédértés (reading and listening comprehension, use of English, speaking skills). Az íráskészség (5. elem) fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk az órán. A tanórán minden készséget egyszerre fejlesztünk. Több évtizedes tanítási módszereimnek elsődleges szemlélete a pozitív megerősítés és az erősségek kiemelése, az önbizalom növelése. Tapasztalatom és meggyőződésem, hogy minden tanuló fejleszthető. Megfelelő módszertannal és a tanuló tudásszintjéhez illeszkedő, jól kiválasztott tananyaggal elmaradhatatlan a fejlődés.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4500 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Angol CV készítése


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Imre Edina hozzászólásai

Új hozzászólás

Laufer Tamás Jónás 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon jó volt minden óra! Londonban fogok tovább tanulni, és Edina egy év alatt rengeteget segített nekem ebben. Ha angolt szeretnétek tanulni, őt válasszátok 😉

Németh László 😊 körülbelül 1 éve

Bátran keressétek! B2 EuroExam nyelvvizsgára készített fel, elsőre sikeres nyelvvizsgát tettem a segítségével! Az órák jó hangulatban teltek, precíz, jó munkát végez, rugalmas az időpont egyeztetések során. Csak ajánlani tudom!

Molnár M 😊 körülbelül 1 éve

Profi

Dr. Sponga Péter 😊 körülbelül 1 éve

Edina szakmailag és emberileg is remek pedagógus. Fél év közös munka után csak ajánlani tudom Őt! Hálás vagyok, hogy a tudásom fejlesztéséhez annyit kell tennem, hogy hetente egy alkalommal hagyom, hogy Edina fejlesszen :)

Flora 😊 körülbelül 1 éve

Jó hangulatban teltek a közös munkák mindig, ajánlom mindenkinek. Időpontok szempontjából rugalmas, Edina laza, fiatalos és nagyon jófej! Vele biztos könnyen fog menni az együttműködés.

Flóra 😊 körülbelül 1 éve

Jó hangulatban teltek a közös munkák mindig, ajánlom mindenkinek. Időpontok szempontjából rugalmas, Edina laza, fiatalos és nagyon jófej! Vele biztos könnyen fog menni az együttműködés.

Jakab Milán 😊 körülbelül 1 éve

A nyáron kezdtünk Edinával együttműködni, azóta rengeteget fejlődött az angoltudásom. Először az emelt angol érettségire készültünk, amit sikerült jó eredménnyel zárnom. Jelenleg egy C1-es nemzetközi vizsgára készülünk és eszemben sincs tanárt váltani! Az órák rugalmasak és jó hangulatban telnek, úgy érzem, hogy a való életben alkalmazható tudással bővult az angol tudásom. Rengeteg segítséget kapok Edinától a tananyagok beszerzésében is. Akik egy fiatalos jó környezetben szeretnék fejleszteni az angol nyelvkészségeiket azok nem fognak csalódni. Mindenkinek ajánlom.

Lóczy Erzsébet 😊 körülbelül 1 éve

Edina sokoldalú oktató, azonnal felismeri a tanulni vágyó igényeit. Humoros, segítőkész és türelmes... Igazán jók az órái, sokat tanulhattok tőle! :)

Levente 😊 több, mint 2 éve

20 éves érettségivel rendelkező fiatalember vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom Edinát. Rugalmas, alkalmazkodó, és nagyon jól átlátja, hogy mit kell a legtöbbet gyakorolni. Emellett barátságos és közvetlen. Két hónap alatt fölkészített az Euroexam-es középfokú angol nyelvvizsgára, amit elsőre sikeresen teljesítettem. Nagyon nagy segítséget nyújtott, és nem ért semmi váratlanul a vizsga alatt.

Hasonló ajánlott oktatók

Colin Cooper
Angol B1 2500 Ft FREE
Énektanítás 2500 Ft FREE
Babus Ilona
Angol C1 3800 Ft FREE
Angol 3500 Ft
Vass Ilona
Olasz C2 4000 Ft FREE
Angol C2 4000 Ft FREE
Spanyol C2 4000 Ft FREE
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu