Márkus Kata 

 Üzenet küldése
Márkus Kata

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


2012-ben végeztem az ELTE angol-esztétika szakán. A mester szakos tanárképzést ugyanebben az évben fejeztem be, és a következő évben egy Cambridge tanárképesítéssel egészítettem ki. Tanítottam Skóciában, Angliában és Budapesten az International House, British Council, Globus nyelviskoláknál és az International Business School főiskolán. Ez alatt az 5 év alatt volt lehetőségem minden nyelvi szinten tanítani (A1-C2), gyerekeket, tiniket és felnőtteket. Tanítottam általános, üzleti és vizsgafelkészítő kurzusokat. A főiskolán pedig legfőképpen készségfejlesztő szemináriumokat tartottam. Fontosnak tartom, hogy az óráim kommunikatívak legyenek és, hogy a diákjaim céljait központba állítva tervezzem az óráimat, hiszen ezeknek a céloknak az elérésében szeretnék segíteni. Pillanatnyilag Belgiumban tanulok tovább és egy helyi nyelviskolában való tanítás mellett vállalok skype órákat is.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Márkus Kata hozzászólásai

Új hozzászólás

Sebők Zoltán körülbelül 1 éve

Céges nyelvóra keretein belül tudtam Katához járni angolra. Az üzelti témákon túl számos egyéb, aktuális dologról tudtunk vele beszélgetni, ami nagy segítség volt a mindennapos angol kommunikáció fejlesztésében. Nem volt olyan tananyag, amit félben hagytunk volna, minden hiányosságot addig ismételtünk, gyakoroltunk és töretlenül magyarázta, ameddig meg nem értettem.
Csak ajánlani tudom!

Adrienn Sipos körülbelül 1 éve

Sziasztok! Szívből ajánlom Katát mindenkinek, aki angolt szeretnte tanulni. Nekem nagy segítségemre volt a beszédközpontú óráival és a precíz óramenetével, melyben külön hangsúlyt fektetett a hiányosságaim pótlására és folyamatos számonkérésére egészen egy sikeres nyelvvizsgáig!
Köszönöm a hatalmas motivációt az óráid alatt!

Veronika Nagy körülbelül 1 éve

Kata a legjobb! Szuper felkeszult, kedves es tapasztalt! Mindenkinek csak ajanlani tudom! ❤

Melinda körülbelül 1 éve

Kata a legszuperebb! Nagyon kedves, figyelmes és maximálisan felkészült. Ajánlom mindenkinek, aki tanárt keres :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu