Inaktív oktató

Andó Katinka 

 Üzenet küldése
Andó Katinka

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő, Hivatásos angoltanár vagyok, diplomámat (TEFL – Teaching English as a Foreign language) a University of Toronto-n szereztem. Több éves külföldi tapasztalattal rendelkezem. Korábban éltem és dolgoztam Franciaországban és Svájcban, jelenleg pedig a saját angol nyelvi stúdiómat vezetem Afrikában. A nyelvoktatásban fontos, hogy úgy alakítsam az órákat, hogy a diák személyisége és céljai kerüljenek előtérbe. Igyekszem változatos és kreatív órákat (és házi feladatokat) összeállítani, ahol a tanulók a száraz tananyag mellett megismerkedhetnek az angol nyelvű országokra jellemző kultúrával és művészettel is. Szenvedélyem az idegen nyelvek, más kultúrák megismerése, az utazás, és igyekszem az ezekből fakadó ismereteket, tanulságokat a diákjaimnak is átadni. A tanítványaim szintjéhez megfelelő tantervet állítok össze személyre szabottan, melyhez a tananyagokat (könyv, munkafüzet, CD, kiegészítő anyagok) ingyen biztosítom. Átlagosan heti 2-4 órát tartok. Óradíjak, kedvezmények: - 1 óra: 3100 Ft - 10 óra: 29000 Ft (2900 Ft/óra) - 20 óra: 54000 Ft (2700 Ft/óra) Az első alkalom (konzultáció), kb. 15 perc és az ez után következő szintfelmérés ingyenes. Időbeosztásom rugalmas, órákat hetfőtől szombatig, reggeltől estig vállalok. Hope to meet you soon! "With an education you have everything you need to rise above all the noise and fulfill every last one of your dreams" – Michelle Obama

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2700 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Angol önéletrajz & kíssérőlevél készítése, korrektúrázás, fordítás


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Andó Katinka hozzászólásai

Új hozzászólás

Nagy Valéria 😊 9 hónapja

A célom az volt, hogy a mindennapi élethez kapjak használható nyelvtudást. A jól összeállított, minimális angol tudásomra épített egyéni óráknak köszönhetően rövid idő alatt sikerült olyan szinten "megtanulnom" angolul, hogy már biztosan tájékozódom a mindennapi életben és az ügyintézés sem okoz gondot. Katinkával a kapcsolatom azóta is folyamatos, segítségemre van hivatalos iratok fordításában, önéletrajz készítésében. Általa nem csak jó angol tanárt, hanem nagyszerű, segítőkész embert is megismerhettem. Bátran ajánlom mindenkinek, akinek fontos a beszédcentrikus nyelvtanulás, mindehhez egy türelmes, segítőkész oktató hozzád igazodó, rugalmas órarenddel!

Verebélyi Fruzsi 😊 9 hónapja

Katinka tipikusan az a tanár, akire ha rátalálsz, utána nem szabad elengedni. Kizárólag pozitívan tudok róla beszélni. Fantasztikus tanár, hatalmas tudással, rengeteg türelemmel. Az órái mindig jó hangulatban telnek, egy perc unalomnak sem hagy helyet. Nagyon figyelmes és segítőkész a diákjaival szemben. Szívből ajánlom mindenkinek!
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu