Kiemelt oktató

Andó Katinka 

 Próbaóra foglalás
Andó Katinka

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Hivatásos angoltanár vagyok, diplomámat a University of Toronto-n szereztem. Több éves külföldi tapasztalattal rendelkezem, korábban éltem és dolgoztam Franciaországban és Svájcban, jelenleg pedig online és Afrikában tanítok angolt a saját nyelvi stúdiómban. Szeretek nyelvet tanítani személyesen és online egyaránt. A nyelvoktatásban fontos, hogy úgy alakítsam az órákat, hogy a diák személyisége és céljai kerüljenek előtérbe. Igyekszem változatos és kreatív órákat és házi feladatokat összeállítani, ahol a tanulók a száraz tananyag mellett megismerkedhetnek az angol nyelvű országokra jellemző kultúrával is. Szenvedélyem az idegen nyelvek, más kultúrák megismerése, az utazás, és igyekszem az ezekből fakadó ismereteket, tanulságokat a diákjaimnak is átadni. Tel.: +36308556767, +229544258804 Email: katinka.ando@gmail.com Website: www.carpeenglish.com If you are interested in the classes or have any questions, please get in touch with me. Hope to meet you soon!

Az óráim bemutatása

A tanítványaim szintjének megfelelő tantervet állítok össze, melyhez a tananyagokat (tankönyv, munkafüzet, gyakorló füzetek, CD, kiegészítő anyagok) ingyen biztosítom. Óradíjak: - SMALL - 10 óra: 33000 Ft (3300 Ft/óra) - MEDIUM - 20 óra: 62000 Ft (3100 Ft/óra) - LARGE - 40 óra: 116000 Ft (2900 Ft/óra) Egy alkalom, vagyis 2 óra esetén 3500 Ft/óra. Ajánlás esetén 1-1 alkalom, vagyis 2-2 óra ingyen jár a régi és az új tanulónak is. Fizetés PayPal-on keresztül vagy átutalással történik, amit számla kiállítása követ. Egy óra min. 45 perc, és egy alkalom két órából áll. Átlagosan heti 1X2 és 2X2 órát tartok. Az első alkalom (konzultáció), kb. 15 perc és az ez után következő szintfelmérés ingyenes. Óralemondási, -módosítási díj nincs. Időbeosztásom rugalmas, órákat hetfőtől péntekig, reggeltől estig vállalok. Az említett árak az általános angol órákra vonatkoznak. Üzleti angol oktatás, angol tanítás kicsiknek, fordítás, lektorálás esetében külön árajánlatot adok.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv (C2 szint) : 2900 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Üzleti angol, angol kicsiknek, fordítás, lektorálás


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Andó Katinka hozzászólásai

Új hozzászólás

Nagy Valéria 😊 16 napja

Katinka közvetlen, jó személyiségű tanár. Órái jó hangulatúak, egyénre szabott tanmenettel haladunk, kifejezetten jó tempóban. Célom a beszédcentrikus angol tanulás, és Katinka ehhez nagyon jó tanár számomra. A segítségadás során türelmes. A kapott tananyagok nagymértékben segítik az otthoni felkészülést. Köszönöm, Katinka!

Verebélyi Fuzsina 😊 28 napja

Katinkával remekül lehet tanulni, nagyon felkészült, kedves és türelmes. Csak ajánlani tudom!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu