Czímer Zoli 

 Üzenet küldése
Czímer Zoli

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Nevem Czímer Zoltán, Szegeden szereztem német szakos tanári és bölcsész diplomámat. Végzős hallgatóként Szegeden tanítottam kéttannyelvű iskolában, majd két évig középiskolai nyelvtanár voltam. Mindeközben több nyelviskolában is tartottam nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamokat, 13 éve foglalkozok felnőttek oktatásával. 7 éve végeztem fordító és tolmács képzést. Több nyelvvizsgáztatói képzést szereztem. /ECL, TELC, ORIGÓ, KITEX, GOETHE/ TELC központban 5 éve, Origo vizsgaközpontban pedig már 11 éve vagyok aktív vizsgáztató. Óráimat a lendületesség, rugalmasság, változatosság jellemzi, amiben mindig fontos szerepet kap a mielőbb kommunikáció, beszéd. A saját érdeklődésednek megfelelő témákkal sajátítunk el eddig ismeretlen részeket, illetve fókuszálunk a jelenlegi céljaidra. Szívesen oktatok külföldi munkavállallásra készülő lelkes felnőtteket,, illetve tapasztalatomnak köszönhetően otthon vagyok a nyelvvizsgák rendszerében is. Jelenleg időm nagy részét az online nyelvoktatás teszi ki. Mindemellett megjelent már 5 könyvem, illetve lektoráltam egy gyerekeknek szóló nyelvi mesét. :) Szerencsés embernek érzem magam, mivel abból élek, amit szeretek csinálni! Ezt igazolja az elmúlt 13 év is: 2.500 magántanuló, több száz sikeres vizsgázó igazán kellemes visszacsatolás. Gyere, nézd meg Te is, milyen egy izgalmas, változatos nyelvóra: www.lerndeutsch.eu Zoli

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu