Casa delle lingue nyelvstúdió 

 Üzenet küldése
Casa delle lingue nyelvstúdió

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Minden leendő tanulónkat szeretettel várunk ingyenes próbaóránkra nyelviskolába. Német, angol, olasz, francia, spanyol és orosz nyelvet tanulhattok kedvező áron. Nyelvvizsgára, állásinterjúra, külföldi munkavállalásra felkészítést és gyerekek oktatását is vállaljuk. Tanáraink képzettek, több éves tanítási tapasztalattal és külföldi egyetemi tanulmányokkal is rendelkeznek. 60 perces egyéni órák 3600 Ft-tól, 90 perces órák 5400 Ft-tól. 5, 10 és 20 órás bérleteink vannak. Többnyelvű számla igényelhető. Euróban, forintban és svájci frankban is lehet fizetni. https://www.facebook.com/Casa-delle-lingue-Skype-nyelvst%C3%BAdi%C3%B3-581737098605434/

Nyelvek és Tantárgyak

Orosz nyelv : 3600 Ft / óra + ingyen próbaóra
Német nyelv : 3600 Ft / óra
Angol nyelv : 3600 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Francia, olasz, spanyol, japán, portugál nyelv oktatása.

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Motivációs levelek, önéletrajzok írása és fordítása.


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Casa delle lingue nyelvstúdió hozzászólásai

Új hozzászólás

Csikós-Harkály Zsófia 😊 körülbelül 1 éve

Mindenkinek ajánlanám Edinát! Az általános francia tudásomat segített feleleveníteni, hogy a szakmai nyelvvizsgára el tudjam kezdeni a felkészülést. Minden óra jó hangulatú és hasznos volt. Mind a beszélgetés mind a nyelvtani rész tanulásával elégedett voltam. Edina rugalmas volt az időpontokkal kapcsolatban, és személyre szabta az órákat.

Pap Diána 😊 körülbelül 1 éve

Edina nagyon profi! Türelmes, segítőkész, rugalmas, hihetetlenül jól elmagyarázza a nyelvtani részeket, csak jót tudok írni róla! Nagyon hálás vagyok neki, imádok vele tanulni!

Fleckenstein Tímea 😊 körülbelül 1 éve

Edinát csak ajánlani tudom! A gyermekeim nála tanulnak. Két és fél éve tanulnak németül. Idén már osztályzatot is kaptak a tantárgyakból (Ausztriában járnak iskolába, korábban nem tudtak németül). Nagyon jól sikerült az évük! A tanárok is elismeréssel adóztak nekik! Hálás vagyok, hogy Edina ennyit segít! Csodálatos ember hatalmas tudással, amiből mindenki profitálhat! Köszönjük Edina! ❤️ Köszönjük neked!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu