Kecskés Kinga 

 Üzenet küldése
Kecskés Kinga

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


A Sorbonne egyetem kultúrális menedzsment szakán mester szinten végeztem idén nyàron. Összesen 12 évet éltem frankofón országokban, melyből jelentős részét Franciaországban töltöttem, de Tunéziában és Luxembourgban is volt szerencsém élni. Anyanyelvi szinten beszélek és írok, perfekt kiejtésem van. Kiváló ismeretekkel rendelkezek a francia kultúrával kapcsolatban, a gasztronómiától a művészeteken át egészen a munkavállalás fortélyáig. Nagyon szívesen tartok órakat teljesen nulláról kezdőknek vagy akár középszintű nyelvismerettel rendelkezőknek, valamint vállalok közép és felsőfokú nyelvvizsgàra felkészitést. Természetesen annak is segítek, aki csak kedvtelésből tanul és tökéletesíteni szeretné kiejtését. Szívesen segítek bárkinek, aki komolyan tervez munkavállalást francia nyelvterületen, tapasztalt vagyok motivációs levélírásban, önéletrajzi dokumentum megírásàban és szerkesztésében. Mindezt mosollyal, jókedvűen, de leginkább összpontosítva a haladásra :) Könyvet, munkafüzetet biztosítok, kivéve, ha egy bizonyos, már bevált anyagból szeretnél tanulni. Első bemutatkozó óra ingyenes. Elérhetőségeim : kinga.emese.kecskes@gmail.com +33 6 87 21 13 08 A Skype-on a nagyon profi "kingaszuper" név alatt megtalálsz, ugyanezzel a profilképpel.

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Francia önéletrajz készítése, francia motivációs levél írása


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu