Kecskés Kinga 

 Üzenet küldése
Kecskés Kinga

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


A Sorbonne egyetem kultúrális menedzsment szakán mester szinten végeztem idén nyàron. Összesen 12 évet éltem frankofón országokban, melyből jelentős részét Franciaországban töltöttem, de Tunéziában és Luxembourgban is volt szerencsém élni. Anyanyelvi szinten beszélek és írok, perfekt kiejtésem van. Kiváló ismeretekkel rendelkezek a francia kultúrával kapcsolatban, a gasztronómiától a művészeteken át egészen a munkavállalás fortélyáig. Nagyon szívesen tartok órakat teljesen nulláról kezdőknek vagy akár középszintű nyelvismerettel rendelkezőknek, valamint vállalok közép és felsőfokú nyelvvizsgàra felkészitést. Természetesen annak is segítek, aki csak kedvtelésből tanul és tökéletesíteni szeretné kiejtését. Szívesen segítek bárkinek, aki komolyan tervez munkavállalást francia nyelvterületen, tapasztalt vagyok motivációs levélírásban, önéletrajzi dokumentum megírásàban és szerkesztésében. Mindezt mosollyal, jókedvűen, de leginkább összpontosítva a haladásra :) Könyvet, munkafüzetet biztosítok, kivéve, ha egy bizonyos, már bevált anyagból szeretnél tanulni. Első bemutatkozó óra ingyenes. Elérhetőségeim : kinga.emese.kecskes@gmail.com +33 6 87 21 13 08 A Skype-on a nagyon profi "kingaszuper" név alatt megtalálsz, ugyanezzel a profilképpel.

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Francia önéletrajz készítése, francia motivációs levél írása


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Kecskés Kinga hozzászólásai

Új hozzászólás

Mátyás 7 hónapja

Kinga remek tanár; fiatalos, laza, ugyanakkor következetes és segítőkész. Az, hogy éveket élt Franciaországban, mind a kiejtésén, mind a gyakorlati tudásàn èrződik. Szeretettel ajánlom bárkinek! Üdv, Mátyás

Anna körülbelül 1 éve

Kinga anyanyelvi szinten beszél franciául és nagyon pozitívan áll a tanításhoz, nyelvi és kulturális ismeretei és mindig pozitív, segítökész hozzáállaása miatt érdemes nála tanulni!

Dori körülbelül 1 éve

Szeretem Kinga óráit, mert mindig lelkes és lelkiismeretes. Jól át tudja adni a nyelvtani szabályokat, rengeteg példát hoz és tényleg jól beszél franciául:)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu