Konkoly Katalin 

 Próbaóra foglalás
Konkoly Katalin

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Willkommen! Bienvenue! Német, francia és orosz szakos tanárként vállalok felkészítést: - nyelvvizsgára (Origo, BME, telc, EuroExam). - közép- és emelt szintű érettségire - állásinterjúra, szóbeli felvételi / alkalmassági vizsgára. Jelentkezz bátran nálam akkor is, ha - most kezdenéd tanulni a németet vagy a franciát, - haladóbb szinten vagy, de szeretnéd felfrissíteni a tudásodat, - szinten tartó tanórákra van igényed, - ismétlésre, rendszerezésre van szükséged, akár nyelvtan, akár szókincs terén. A részletes bemutatkozásom és további információk a honlapomon: https://www.francianemetoktatas.hu Örömmel várom a jelentkezésedet! Emailben: info@francianemetoktatas.hu . További elérhetőségeket ott tudunk megbeszélni. Az első alkalom minden esetben ingyenes, ennek során felmérem a tudásodat, megbeszéljük az igényeidet, tisztázzuk a céljaidat, az oktatás feltételeit.

Az óráim bemutatása

Nincs egységes sablon, amely szerint dolgozom, mindig a tanuló egyéni igényeit veszem figyelembe: ha inkább a beszédkészség fejlesztése a célod, akkor arra kerül a hangsúly, ha nyelvtani ismétlésre vagy szókincsbővítésre van szükséged, akkor azzal foglalkozunk. Ha tankönyvet szeretnél követni, akkor annak mentén haladunk, de ha mondjuk újságcikkekről szeretnél társalogni, akkor arra is van lehetőség. Türelmes és figyelmes vagyok minden tanítványommal. Inkább a komoly kategóriába tartozom, tehát ha "pörgős", viccelődős órára vágysz, nem én leszek a jó választás :)

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra
Francia nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra
Orosz nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Konkoly Katalin hozzászólásai

Új hozzászólás

Bathó Gábor 😊 körülbelül 1 éve

Tanárnővel a középfokú nyelvvizsgára készültem fel. Nagyon türelmesen magyarázott, maximálisan odafigyelt rám, rengeteget beszéltem az órákon. Elsőre sikerült a nyelvvizsgám, nagyon jó érzés volt, köszönöm még egyszer!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu