Kiemelt oktató

Kovacsy Gabriella 

 Üzenet küldése
Kovacsy Gabriella

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ez az oktató 10%-os kedvezményes tagdíjat biztosít, amennyiben rendelkezel Bónusz Brigád kuponnal!
Sziasztok! Beszédközpontú, lendületes és játékos ANGOL órákat tartok SKYPE-on. 7 év tanítási tapasztalattal (nyelviskolákban is), végtelen türelemmel és nagyon sok lelkesedéssel várok minden korosztályt, minden szinten! :) Az angol nyelvet minden nap hasznalom, anyanyelvuekkel is napi szinten beszelek, ez sokat segit abban, hogy szamotokra is az elo nyelvet tanitsam. Vállalok nyelvvizsgára felkészítést, korrepetálást és az üzleti angolban is jártas vagyok (a mester dipllomámat angolul végeztem, üzleti szakon). Hitvallasom, hogy ez egy SZOLGALTATAS, tehat az orak ertetek vannak, rolatok szolnak ezert mindig, minden helyzetben igyekszem szem elott tartani, hogy izgalmas, hasznos es szemelyre szabott legyen minden alkalom! Ingyenes próbaóra 30percben!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4500 4050 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Üzleti angol

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Kovacsy Gabriella hozzászólásai

Új hozzászólás

Bauer Eszter 😊 16 napja

Gabi óráit szeretem, mert nagyon jól összefoglalja a dolgokat, az órák érdekesek és vidámak, néha mozgalmasak :) . A suliban is sokkal jobban haladok, mint a többiek és jobban érzem magam az angol órákon. - Hanna (12) Gabi órái nagyon lekötik a lányomat. A személye motiváló, a módszerei kiválóak, az óra végig érdekes, dinamikus, interaktív. Hanna már nem izgul az iskola angol órák előtt / miatt. Néhány hónap alatt messze több tudást szerzett az iskolainál. Használható, aktív tudást. A minap amerikai diákokkal csevegett (ez néhány hónapja elképzelni sem tudtam volna). Bátran bízzátok Gabira magatokat, gyermeketeket.

Andris 😊 21 napja

Rendkívül jó pedagógiai készségével, specifikus módszereivel Gabi kiemelkedik az eddigi tanáraim közül! Unalmas órák helyett egy olyan tartalmas foglalkozásban van részed, amely során a fejlődésed érdekében 100%-osan koncentrálnak az igényeidre az éppen aktuális angol tudásod szem előtt tartásával. Kezdőknek, haladóknak, erős angolosoknak is ajánlom!

Emődi Klaudia 😊 22 napja

Francia nyelvtanárként veszek órákat Gabitól, így kicsit "szakmai szemmel" is látom az óráit. Azért szeretek tőle tanulni, mert maximálisan az adott tanuló személyiségéhez alakítja az órákat, figyelembe véve a tanítvány habitusát, érdeklődési körét, még az adott napi hangulatát is. Kedvesssége, nyugalma, pozitív személyisége még akkor is motivál, ha éppen úgy érzem, hogy nem vagyok formában. Mindenkinek ajánlom, hogy tőle vegyen órákat!

Kovács Fanni 😊 23 napja

Nem sok ideje tanít engem, de teljesen meg vagyok elégedve. Nagyon kedves, aranyos, mindig felkészülve érkezik és izgalmas órákat tart. Mindenkinek csak ajánlani tudom!! :)

Rajtik Renáta 😊 24 napja

Gabival egyelőre még csak pár hete kezdtük el a közös munkát. Élvezetesek az angol órai és már ennyi idő alatt is sok alap dolgot tett nálam tisztába. Azt gondolom jobban bízik bennem, mint én magamban, ami elég nagy löketet ad!🙂Hadilábon állok az angol nyelvvel de úgy érzem most jó úton haladok, amit többnyire neki köszönhetek. Az online tanulás pedig szuper kényelmes és végre nem kell magammal cipelni egy csomó mindent ha tanulni szeretnék. Szóval mindenképp ajánlanám másoknak is, Gabit és az online tanulást! 🙃

K. Norbert 😊 24 napja

Üzleti nyelvvizsga okán kerestem fel Gabit ajánlás útján. Abszolút jó választás, mert megteremti azt a teret, hogy az embernek legyen sikerélménye és akarjon/tudjon fejlődni. Minden óra hoz valami újat, amivel többnek érzem magam. Ezen felül megérti, hogy mi a célom az angol nyelv elsajátításával és ennek megfelelően viszi végig az órákat, igazodva az igényeimhez.

Tar Katalin 😊 24 napja

Mindenkinek csak ajánlani tudom Gabit! Nekem személy szerint életem eddigi legjobb angol tanára. Beszésközpontú órákat tart, komolyan veszi a tanítást de szívvel lélekkel csinálja és ez pozitívan hat az órák hangulatára. De amiért igazán megérdemli a "legjobb angol tanár" címet az az, hogy végre valaki érthetően magyarázza el nekem az angol nyelvtani szabályok rejtelmeit. :)

Schunk Veronika 😊 25 napja

Gabi szuper jófej tanár, nagyon megkedveltem az elmúlt néhány hónapban, amióra járok hozzá. Mindig felkészült, rugalmas, nyitott, motivált és türelmes, vele az angol órák csak úgy repülnek. Fontosnak tartja, hogy elégedett legyek az óráival: gyakran kérdezi, hogy van-e esetleg valami, amin változtasson, vagy esetleg új dolog/téma/módszer, amit bevezessen. Én nagyon elégedett vagyok vele, bárkinek jó szívvel ajánlom! :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu