Inaktív oktató

Kovacsy Gabriella 

 Üzenet küldése
Kovacsy Gabriella

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


! SZAMLAKEPES vagyok ! ! Ingyenes próbaóra 30percben ! Sziasztok! Beszédközpontú, lendületes és játékos ANGOL órákat tartok SKYPE-on egyenileg es mini (2 fos) csoportokban. 7 év tanítási tapasztalattal (nyelviskolákban is), végtelen türelemmel és nagyon sok lelkesedéssel várok minden korosztályt, minden szinten! :) Az angol nyelvet minden nap hasznalom, anyanyelvuekkel is napi szinten beszelek, ez sokat segit abban, hogy szamotokra is az elo nyelvet tanitsam. Vállalok nyelvvizsgára felkészítést, korrepetálást és az üzleti angolban is jártas vagyok (a mester dipllomámat angolul végeztem, üzleti szakon). Hitvallasom, hogy ez egy SZOLGALTATAS, tehat az orak ertetek vannak, rolatok szolnak ezert mindig, minden helyzetben igyekszem szem elott tartani, hogy izgalmas, hasznos es szemelyre szabott legyen minden alkalom! Egyeni ora: 4500-5000 HUF / 50 perc Csoportos ora: 3500 HUF / 60 perc

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4500 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Üzleti angol

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Kovacsy Gabriella hozzászólásai

Új hozzászólás

Rosivall Kinga 😊 körülbelül 1 hónapja

Március óta tanulok angolul Gabival. Ami a leginkább tetszik, hogy Gabi mindig figyelembe veszi a "diák" igényeit, kéréseit, hangulatát. Az órák beszéd centrikusak, változatosak, van sok játék, elképzelt párbeszédek, jelenetek, történetek. Emellett jut idő szöveghallgatásra, szövegértésre és strukturáltan felépítve végigvesszük a nyelvtant is. Én mindig nagyon várom a következő órát! Nagyon örülök, hogy Gabit választottam társként ebben a nyelvtanulási kalandban!

Regőnyei Máté 😊 körülbelül 1 hónapja

I think this is what future education needs to be. She give you interactive, and entertaining tasks, thats develope every language skill, and completely personalized for you. Lessons are not work, but fun, because the varius tasks, and the interesting conversations. Besides the lessons are personalized for your interests, so you can talk about, what you like to talk about. There are varius topic, and roleplays, so you can make your vocabulary rich, and multicolored. This is what modern education all about, interesting lessons, thats are personalized for the individual.

Sárossi Levente 😊 körülbelül 1 hónapja

Minden óra remek hangulatban telik el amellett hogy haladunk a tanulással is, teljesen személyre szabottak az órái. Nyelvtudásához kétség nem fér, kiválóan beszél angolul. Nagyon kedves és szuper tanárnak tartom, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gulyás Zoltán 😊 2 hónapja

Régóta tanulok Gabinál, az angol tudásomat úgy érzem stabilizáltuk. Nagyon figyelmes tanár, és motiválóak az órák. Ajánlani tudom mindenkinek :)

B. Orsolya 😊 4 hónapja

Gabival nagyon felszabadultnak élem meg a beszédközpontú órákat, tapasztalata, türelme és kedvessége sokat segít a közös munkában, inspiráló az odafigyelése és nyitottsága. Külön motivációt jelent számomra a nyelvtanuláshoz, hogy kreatívan, többféle eszközzel igyekszik segíteni, hogy minél hatékonyabban tudjam elsajátítani a nyelvet (pl. a kedvenc témáimon keresztül vezet be egy-egy fejlesztendő területet). Egy barátnőm ajánlotta Gabit, akinek azóta is hálás vagyok érte! :) Nagyon élvezem a közös munkát, felüdülés a vele való angolozás! Jó szívvel ajánlom! :)

Bauer Eszter 😊 6 hónapja

Gabi óráit szeretem, mert nagyon jól összefoglalja a dolgokat, az órák érdekesek és vidámak, néha mozgalmasak :) . A suliban is sokkal jobban haladok, mint a többiek és jobban érzem magam az angol órákon. - Hanna (12) Gabi órái nagyon lekötik a lányomat. A személye motiváló, a módszerei kiválóak, az óra végig érdekes, dinamikus, interaktív. Hanna már nem izgul az iskola angol órák előtt / miatt. Néhány hónap alatt messze több tudást szerzett az iskolainál. Használható, aktív tudást. A minap amerikai diákokkal csevegett (ez néhány hónapja elképzelni sem tudtam volna). Bátran bízzátok Gabira magatokat, gyermeketeket.

Andris 😊 6 hónapja

Rendkívül jó pedagógiai készségével, specifikus módszereivel Gabi kiemelkedik az eddigi tanáraim közül! Unalmas órák helyett egy olyan tartalmas foglalkozásban van részed, amely során a fejlődésed érdekében 100%-osan koncentrálnak az igényeidre az éppen aktuális angol tudásod szem előtt tartásával. Kezdőknek, haladóknak, erős angolosoknak is ajánlom!

Emődi Klaudia 😊 6 hónapja

Francia nyelvtanárként veszek órákat Gabitól, így kicsit "szakmai szemmel" is látom az óráit. Azért szeretek tőle tanulni, mert maximálisan az adott tanuló személyiségéhez alakítja az órákat, figyelembe véve a tanítvány habitusát, érdeklődési körét, még az adott napi hangulatát is. Kedvesssége, nyugalma, pozitív személyisége még akkor is motivál, ha éppen úgy érzem, hogy nem vagyok formában. Mindenkinek ajánlom, hogy tőle vegyen órákat!

Kovács Fanni 😊 6 hónapja

Nem sok ideje tanít engem, de teljesen meg vagyok elégedve. Nagyon kedves, aranyos, mindig felkészülve érkezik és izgalmas órákat tart. Mindenkinek csak ajánlani tudom!! :)

Rajtik Renáta 😊 6 hónapja

Gabival egyelőre még csak pár hete kezdtük el a közös munkát. Élvezetesek az angol órai és már ennyi idő alatt is sok alap dolgot tett nálam tisztába. Azt gondolom jobban bízik bennem, mint én magamban, ami elég nagy löketet ad!🙂Hadilábon állok az angol nyelvvel de úgy érzem most jó úton haladok, amit többnyire neki köszönhetek. Az online tanulás pedig szuper kényelmes és végre nem kell magammal cipelni egy csomó mindent ha tanulni szeretnék. Szóval mindenképp ajánlanám másoknak is, Gabit és az online tanulást! 🙃

K. Norbert 😊 6 hónapja

Üzleti nyelvvizsga okán kerestem fel Gabit ajánlás útján. Abszolút jó választás, mert megteremti azt a teret, hogy az embernek legyen sikerélménye és akarjon/tudjon fejlődni. Minden óra hoz valami újat, amivel többnek érzem magam. Ezen felül megérti, hogy mi a célom az angol nyelv elsajátításával és ennek megfelelően viszi végig az órákat, igazodva az igényeimhez.

Tar Katalin 😊 6 hónapja

Mindenkinek csak ajánlani tudom Gabit! Nekem személy szerint életem eddigi legjobb angol tanára. Beszésközpontú órákat tart, komolyan veszi a tanítást de szívvel lélekkel csinálja és ez pozitívan hat az órák hangulatára. De amiért igazán megérdemli a "legjobb angol tanár" címet az az, hogy végre valaki érthetően magyarázza el nekem az angol nyelvtani szabályok rejtelmeit. :)

Schunk Veronika 😊 6 hónapja

Gabi szuper jófej tanár, nagyon megkedveltem az elmúlt néhány hónapban, amióra járok hozzá. Mindig felkészült, rugalmas, nyitott, motivált és türelmes, vele az angol órák csak úgy repülnek. Fontosnak tartja, hogy elégedett legyek az óráival: gyakran kérdezi, hogy van-e esetleg valami, amin változtasson, vagy esetleg új dolog/téma/módszer, amit bevezessen. Én nagyon elégedett vagyok vele, bárkinek jó szívvel ajánlom! :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu