Inaktív oktató

Kurucz Krisztina 

 Üzenet küldése
Kurucz Krisztina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


- Nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz? - Az angol nyelvtan egy káosz a fejedben? - Vagy sosem mertél megszólalni angolul? No stress, you can do it!! :) Angol nyelvtanári diplomával, 17 éves tanítási és külföldi tapasztalattal, magabiztos angoltudást nyújtok motiváló, baráti hangulatú óráimon. 2012-ben végeztem az ELTE-BTK-n angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként, majd 1 évet töltöttem anyanyelvi környezetben, Torontoban. Amerikai angolt beszélek, de az óráimon mindig megbeszéljük mind a brit mind az amerikai verziókat és különbségeket szókincsben, kiejtésben, nyelvtanban egyaránt. 17 éve foglalkozom angol tanítással magántanárként, 2017-ig pedig az Euro Nyelviskola tanárjaként is dolgoztam. Ma már kizárólag magánórákat adok, mert azt tartom a leghatékonyabbnak, ha mindenkire személyre szabottan, külön figyelmet fordíthatok, így óráimat mindig igyekszem tanulóim egyéni igényeihez igazítani. Továbbra is szívesen fogadok teljesen kezdő tanulókat is, viszont jelenleg fő profilom a fiatal felnőttek nyelvvizsga felkészítése, középiskolások érettségire való felkészítése, valamint középfok feletti tanulók szintentartása, nyelvi készségeik továbbfejlesztése. De bármilyen célból is keresnek meg tanulóim, egy dolog minden órámon fix, ez pedig a beszédkészség fejlesztésére fektetett hangsúly. Emellett szükség esetén világos, átlátható, több oldalról megközelített nyelvtani magyarázataimmal pikkpakk helyreteszem a fejekben az összekuszálódott szálakat. :) Akár nyelvvizsga (EUROexam, Origo, BME, TELC, IELTS, LanguageCert stb) vagy érettségi felkészítésre van szükséged, akár teljesen kezdő vagy, esetleg munkahelyed miatt, vagy külfödre költözés, utazás céljából érzed szükségét beszédkészséged, nyelvtanod fejlesztésének, keress bátran és próbáld ki milyen nálam egy kávézós, közvetlenül beszélgetős, baráti hangulatú, 100%-ban stresszmentes angol óra! Fontos infó lehet, hogy kizárólag általános nyelvvizsgákra vállalok felkészítést (bármilyen típusúra, bármilyen szinten), viszont gazdasági/üzleti vagy bármilyen szaknyelvi vizsgára NEM vállalok felkészítést! Jelenleg kizárólag ONLINE vállalok órákat, próbáld ki most egy ingyenes 30 perces konzultációs órával! :) Facebook oldalam: https://www.facebook.com/angolda/ E-mail: krisztina_kurucz@yahoo.com

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  nyelvvizsga, érettségi, korrepetálás, beszédkészség fejlesztés, szókincs bővítés, nyelvtani rendszerezés


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Kurucz Krisztina hozzászólásai

Új hozzászólás

Regina 😊 9 hónapja

Nagyon gördülékenyen kommunikáltunk már az elejétől kedzve. Tényleg figyel a tanuló igényeire, motivál és egy idő után annyira feloszlatta bennem az angol megszólalástól való rettegésem, hogy észre sem vettem!! Nagyon jól magyaráz, nemcsak nyelvvizsgára készít, az órái után az életben is tudni fogod használni az angolt! Hálás vagyok, hogy azonnal elvállalt a szoros határidő ellenére is, és belevágtunk a felkészülésbe. 2 hónap alatt többet fejlődtem (heti 2 órában), mint azt elterveztem! Jelenleg is a diákja vagyok, bár nem a tipikusan tanár-diák viszonyra épít, sokkal inkább olyan mintha egy barátnőmmel tanulnék, ezért is szerettem meg vele nagyon az angolt! Csak ajánlani tudom! :)

Váradi Richárd 😊 10 hónapja

Kriszta egy rendkívül jó tanár, aki nem követel, inkább fejleszt. Mindösszesen 11 hónap alatt sikerült közösen eljutnunk egy rossz alapokkal rendelkező angol tudásból egy középfokú angol nyelvvizsgáig. Mindezt annak tudom be, hogy a jókedvű órák felszabadítottak és oldott hangulatot teremtett Kriszta, aki nem szigorúan állt a tanításhoz, mivel a szavaival élve: "nem nekem tanulsz, hanem magadnak". Játszva, feladatokkal tanít és figyel a diákjaira. Mindenről lehet vele beszélni (leginkább angolul :P). Csak ajánlani tudom, ha egy vagány, igényes tanárt keresel, aki nem csak tanít, de fel is készít a nyelvvizsgára/mindennapos használatára az angol nyelvnek.

Dancs István 😊 10 hónapja

Kriszta nyelviskolában tanított közel egy évig. Érthető, logikus és baromi oldott hangulatú órák voltak. Tud figyelni arra, hogy a félénk is fejlődjön, és a csoport ásza se butuljon. Én a tizedszer újrakezdő típus vagyok, és tanár, ami a legrosszabb, mégis klasszul motivált. Jó tanár és kész.

Rácz Dóra 😊 10 hónapja

Boldog vagyok, hogy Krisztát választottam! Beszédcentrikus órái vidám környezetben zajlanak. A nyelvtani szabályokat logikusan és érthetően magyarázza. Én kezdő vagyok, de már most sokat beszéltet. Szívből ajánlom mindenkinek.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu