Kuncz László 

 Üzenet küldése
Kuncz László

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Miért VÁLASSZ ENGEM? Nos: - HASZNÁLHATÓ nyelvtudást kapsz. - FOLYÉKONY BESZÉDRE tanítalak. - MINDEN HELYZETNEK meg fogsz tudni felelni. - SIKERES nyelvvizsgát fogsz tenni. BESZÉD ALAPÚ oktatásra helyezem a hangsúlyt. HASZNÁLHATÓ, NAPRAKÉSZ és FOLYÉKONY nyelvtudást kapsz. USÁ-ban szerzett nyelvtudásomat jól kamatoztatva az alábbi sikereket már elértem: - KÜLFÖLDI MUNKÁT VÁLLALÓ honfitársaink jól megállják helyüket az általam tanított angollal. - SIKERES nyelvvizsgára való felkészítés. Az első alkalom PRÓBAÓRA és INGYENES, ahol 15-20 percben FELMÉREM tudásodat! Az óra ára 3300 forint, de több óra utalasa eseten kedvezmény, illetve lehetőség van fél, másfél, illetve két órára is egyhuzamban. FORDÍTÁST és SZAKFORDÍTÁST is vállalok az említett óradíjon.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3300 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Szakfordítás, nyelvvizsgára felkészítés, használható szóbeli nyelvtudás.


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu