Légrádi Zita 

 Üzenet küldése
Légrádi Zita

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Deutsche Sprache, - schwere ? - schöne Sprache. Engedd, hogy bebizonyítsam! Nyelvvizsgára, érettségire készülsz? Korrepetálásra van szükséged, vagy külföldi munkát szeretnél vállalni, esetleg a munkád miatt szeretnél németül tanulni? Te vagy az, aki valamikor az iskolában elkezdted, és hát nem is volt olyan rossz… Gyere! Nálam jó helyen jársz! A kezdő (lelkes  ) szinttől a felsőfokú kommunikációs szintig várok mindenkit, aki kész hetente pár órát rászánni a német nyelv tanulására. Légrádi Zita vagyok és 20 éves nyelvtanítási tapasztalattal rendelkezem. Az általános kommunikációhoz szükséges nyelvoktatáson kívül bel-és külkereskedelmi, idegenforgalmi és vendéglátási szakmai nyelvoktatásban is kiemelt tapasztalatokat szereztem. Óráimat személyre szabottan a te igényeidhez szabom. Nem állítom, hogy megúszod a magolást, de érdekes videókkal, érthető hanganyagokkal és mókás játékokkal teszem könnyebbé az új tudás befogadását. Időbeosztásban rugalmas vagyok, akár kora reggel, vagy késő este is találni fogunk neked egy megfelelő időpontot, de akár szombat délelőtt is benézhetsz hozzám. Az óráim időtartama igény szerint 45, vagy 60 perc. Az első alkalom egy 20-30 perces, ingyenes szintfelmérés, ahol meg tudjuk beszélni, hogy pontosan mire van szükséged. Csak előre utalás után tudunk megkezdeni egy tanórát. Ha véletlenül nem tudsz jönni, előző nap 20 óráig le tudod mondani az adott alkalmat, anélkül hogy felszámolásra kerülne. Elérhetőségem: legradi.zita@hotmail.com (E-Mail, illetve Skype elérhetőség) Német nyelv: 3500 Ft/ 45 perc , vagy 4000 Ft/ 60 perc

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Német önéletrajz készítése, német nyelvű fordítás


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Légrádi Zita hozzászólásai

Új hozzászólás

Annamária 😊 17 napja

Mindenkinek, aki németül szeretne tanulni: szívből ajánlom Légárdi Zitát!!!! Az órái mindig érdekesek, izgalmasak, szórakoztatóak, és nem utolsó sorban teljesen az egyéni igényekre szabottak. Kezdő szinttől a felsőfokig mindenki megtalálhatja Nála a céljának megfelelő óratípust. Ne keressetek mást, megtaláltátok a legobb tanárt. Hajrá! :)

Nagy Lajos 😊 20 napja

Sziasztok! Csak ajánlani tudom nektek Zitát! Ő a legjobb némettanár akivel valaha találkoztam!!! Keressétek bizalommal, bármilyen szinten is vagytok! Mindig változatos és jó hangulatú órákat tart, személyre szabottan. Mielőtt Zitával találkoztam nyögvenyelősen ment a tanulás, nem is érdekelt különösebben, de amióta vele tanulok úgy érzem, hogy a német a második anyanyelvem! Ha németet akarsz tanulni: Légrádi Zita :)

Orsolya Németh 😊 22 napja

Kedves Nyelvtanulók! Kb. 3 éve ismertem meg Zitát. Mindkét gyermekemet remekül felkészítette a felvételikre, és most én járok hozzá pár hónapja, hogy a régen megtanult dolgokat felelevenítsem, és újra tudjak németül folyékonyan beszélni. Nagy örömmel készülök mindig az órákra, és alig várom, hogy személyesen is találkozhassak Zitával. Bár az online órák is mindig jó hangulatban telnek. Zita remek tanár, nagyon jól felkészült, és minden órára személyre szabottan készíti elő a feladatokat a szintnek és a témának megfelelően. Szórakoztató videókkal teszi még színesebbé az órákat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki meg akar tanulni németül!

Varga Béla 😊 23 napja

Csak ajánlani tudom Zitát mindenkinek. Én a német nyelvvizsgára készültem vele az alapoktól. Pozitív hozzáállásával és rugalmasságával élvezhetővé tudta tenni a felkészülést és segített átlendülni a kezdeti kétségbeesésen a nyelvtanulásom során. Az óráira mindig nagyon felkészült, a legtöbb témát interaktív, online feladattal teszi színessé, amitől még ha nehezen ment is egy-egy rész, jó hangulatban telt az óra. Nem mellesleg, a tervezettnél korábban sikerült a nyelvvizsgám is, ami jól jelzi, hogy minőségi és hatékony oktatásban volt részem.

Bòbàn Klàra 😊 23 napja

Sziasztok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Zitát, mint német nyelvtanárt. Kicsit több mint egy éve dolgozom vele. Azt gondolom, hogy a jó szervezőképességével és alapos felkészültségével, valamint a kedves, pozitív életszemléletével minden diák számára inspiráló személyiség. Zita sosem elégszik meg a meglévő tudásával, folyamatosan fejleszti magát. Keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel a tanóráit még színesebbé és érdekesebbé tudja tenni. Ha bármilyen szinten (vagy akár szaknyelvi témában) németül szeretnétek tanulni, bátran tegyetek nála egy próbát.
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu