Szijártóné Király Szilvia 

 Üzenet küldése
Szijártóné Király Szilvia

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


*Egyéni és csoportos órák* *Magasabb óraszám, csoportos óra esetén kedvezőbb árak! (lásd lejjebb)* Beszédközpontú óráimon jól bevált rendszer szerint tanítok, nagyon jó eredménnyel készítek fel nyelvvizsgára, érettségire. Külföldi munkavállaláshoz segítek rövid idő alatt megtanulni az alapokat. Ha nem mersz megszólalni idegen nyelven, megismertetlek olyan módszerekkel, amik segítenek a félelmeid eloszlatásában és az önbizalmad növelésében. Ha már többször belekezdtél, de mindig abbahagytad a nyelvtanulást, abban is tudok segíteni, hogy motivált maradj. Megtanítom neked, hogyan kell nyelvet tanulni, és hogy a különböző ingyenes alkalmazásokkal hogyan tudod megnövelni a nyelvtanulásod hatékonyságát. A szavak tanulását személyre szabott szótanító programmal segítem. Egyéni óradíjak, választható időbeosztások: - heti 2x1 óra (60') -> gyorsabb haladás, sok önállóan végzett házi feladat vállalása esetén, 4000,-Ft/alkalom - heti 2x1 óra (90') -> gyors haladás, nyelvvizsgára vagy felvételire, külföldi munkavállalásra készülőknek ajánlott, 5500,-Ft/alkalom - heti 1x1 óra (60') -> alkalmi korrepetálás, szintfenntartás esetén ajánlott, 4500,-Ft/alkalom - heti 1x1 óra (90') -> lassabb haladás, sok önállóan végzett házi feladat vállalása esetén vagy gyakorlott nyelvtanulóknak 6500,-Ft/alkalom Csoportos (2-3 fős) órák ára még kedvezőbb! Személyes óra esetén (Székesfehérvár, belváros) a fenti óradíjakhoz +1000,-Ft/alkalom adódik. Német nyelvtanári és nyelvvizsga biztosi végzettségem van. Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem, középfokig angolt is tanítok. Elérhetőségeim: Telefon: +36 20 290 40 79 (hétköznap 8-20 óráig; ha nem tudom felvenni, visszahívlak este) E-mail: sziksz@gmail.com Messenger: https://m.me/sz.k.szilvia Szakmai facebook oldalam: https://www.facebook.com/nemetnyelvtanarod/ Németes fb csoportom: https://www.facebook.com/groups/1582501835355654

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 4000 Ft / óra
Angol nyelv : 4000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Szijártóné Király Szilvia hozzászólásai

Új hozzászólás

Andrási Márton 😊 4 hónapja

Szilvi nagyon rugalmas az időbeosztás illetően. Nyugodt természetű, segítőkész. Jó hangulatban telnek az órák. Mindenre tud válaszolni vagy azonnal tudja hol lehet utána nézni. Szilvit ajánlani tudom azoknak is, akik már beszélnek vagy fejlődni szeretnének német nyelvből.

Gróf Szilvia 😊 4 hónapja

Szilvi egy igazi főnyeremény! Végtelenül türelmes, támogató és segítőkész személy. Az órákon mindenkihez megtalálta a megfelelő utat a motiváció megtartásához. Szívből ajánlom Őt!

Gali Viktor 😊 4 hónapja

Szilvit jól felkészült, segítőkész, rugalmas és türelmes tanárként tudnám jellemezni. Németet tanultam az irányítása alatt, és el is jutottam a sikeres nyelvvizsgáig. Mindenkinek bátran ajánlom!

Horváth Sára 😊 4 hónapja

Szilvit mindenkinek csak ajánlani tudom. A tanítási módja egyben laza és hatékony. Remekül magyaráz és nagyon segítőkész.

Fung Noel Norbert 😊 4 hónapja

Szilvi egy megértő, gondoskodó és nagyon pozitív kisugárzású ember. Az órák mindig nagyon jó hangulatban telnek el. Mindig támogatja és bíztatja tanítványait a nyelvtanulásra és az adott nyelv elsajátítására. Látszik, hogy szívvel-lélekkel tanít azaz szeretetből tanít, ami szerintem nagyon fontos. Ezért is érti meg minden tanítványát. Tehát én bátran és nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Fung Noel Norbert 😊 4 hónapja

Szilvi egy megértő, gondoskodó és nagyon pozitív kisugárzású ember. Az órák mindig nagyon jó hangulatban telnek el. Mindig támogatja és bíztatja tanítványait a nyelvtanulásra és az adott nyelv elsajátítására. Látszik, hogy szívvel-lélekkel tanít azaz szeretetből tanít, ami szerintem nagyon fontos. Ezért is érti meg minden tanítványát. Tehát én bátran és nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Harmath Dia 😊 4 hónapja

Szilvi lezser és nyugis, nem lehet kibillenteni az egyensúlyából. Pozitív életszemlélete átragadt rám az órákon. Csak ajánlani tudom!

Nádasné Malustyik Mónika 😊 5 hónapja

Szilvi elkötelezett nyelvtanár, hasznos és praktikus javaslatokat ad arra vonatkozólag is, hogy hogyan kell hatékonyan nyelvet tanulni. Órái szórakoztatóak és tele vannak kihívásokkal.

Nagy Enikő 😊 5 hónapja

Szilvia tanítási stílusát nagyon szeretem. Közvetlen, következetes és sikerorientált. Sokat fejlődtem, amióta nála tanulok. Szilvia a legjobb!! Nem véletlenül a neve Király!! 😊

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu