Németh Mónika 

 Üzenet küldése
Németh Mónika

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődök! Az ELTE Bölcsészettudományi Karán végeztem német nyelvtanárként. Sokéves tanítási tapasztalattal rendelkezek, nemcsak Magyarországon, hanem Németországban és Spanyolországban is tanítottam németet. Az óráim személyre szabottak, a tanulói kérésnek, igénynek megfelelően állítom össze a tananyagot, arra fókuszálunk és azt fogjuk tanulni, amire szükséged van. Minden korosztály számára vállalok német tanítást kezdőtől felsőfokig. Keress meg,  ha korrepetálásra van szükséged,  iskolai dolgozatra készülsz, és szeretnél átbeszélni egy témakört,  nyelvvizsgázni (A1, A2, B1, B2, C1) vagy érettségizni (közép- vagy emeltszinten) szeretnél,  szükséged van rá a munkádhoz,  érdekel a német nyelv és szeretnéd megtanulni,  külföldre készülsz vagy  egyszerűen csak szinten szeretnéd tartani a megszerzett tudásod. Természetesen lehetőséged van egy ingyenes próbaórára, előtte pedig szintfelmérésre. Jelenleg órákat csak online (Skype, Messenger, stb.) vállalok, kérlek, ezt vedd figyelembe. Az online tanulás előnyei, hogy nagyon rugalmasan alakítható az időpont, nem kell utaznod, otthonról, kényelmesen tudsz tanulni. Szükséged van azonban arra, hogy megtudj nyitni Word dokumentumoka, PDF-ben vagy PPT-ként mentett anyagokat, le tudj játszani MP3-as hanganyagokat. Legyen egy csendes, nyugodt helyed, ahol az órák alatt csak magadra és a tanulásra tudsz koncentrálni. Az órák időpontja: 08:00 – 20:00 Óradíjak: 3.500,-Ft / 60 perc / 11 € 10 órás bérlet: 32.000,- Ft/ 10 x 60 perc / 100 € Az órák lemondását igyekszem rugalmasan kezelni. Amíg lehetőség van rá, kereshetünk szabad időpontot pótolni azt. Érdeklődhetsz e-mailben (monika@lenart.me) vagy WhatsAppon, Viberen a következő számon: +34 644 77 86 80 Várom jelentkezésedet, biztos vagyok benne, hogy tudok neked segíteni!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3200 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Németh Mónika hozzászólásai

Új hozzászólás

Szász Mónika 😊 2 hónapja

Rendkívül tapasztalt, tudását nagyon jól átadó, végtelen türelmes nyelvtanár. Addig magyarázza az adott témakört, amíg valóban meg nem érted. Nincs menekvés :-)Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki valóban meg akar tanulni németül-bármilyen szinten.

Kakas Krisztina 😊 2 hónapja

Első osztályban Mónika néninél kezdtem el tanulni a nyelvet, és rendkívül stabil alapot adott a továbbiakra nézve. Az anyagot úgy adja le, hogy bármennyire nehéznek tűnik az elején, az óra végére belejövök. A feladatok izgalmasak, érdekesek, és bármilyen nehéz néha odafigyelnem dolgokra, mindig fent tudja tartani az érdeklődésem. Most 11-es gimnazista vagyok, és az iskolai óráimon kívül most is együtt tanulunk, valamint a közeljövőben szeretném letenni a középfokú nyelvvizsgámat németből, és Mónika néninél jobb felkészítő tanárt keresve sem találnék. Ezen kívül emberileg is nagyon aranyos, segítőkész, ha valami közbejön, akkor rugalmas az új időpont keresésben, és ha alig pár órával előtte szeretnék változtatni, akkor sem haragszik meg.😊😊 Nagyon ajánlom, a legjobb nyelvtanár akit ismerek❤️

Weinber Luca Sára 😊 3 hónapja

A legjobb német tanár!! Mindenkinek csak ajánlani tudom, végtelenül türelmes a Móni és ha nem értek valamit 20 x is elmagyarázza ha kell. Az órákat mindig ponosan kezdjük kevés ilyen kedves tanárt ismerek, a szakmai tudása meg elképesztő a német nyelvről mindent tud és át is tudja adni teljesen.
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu