Inaktív oktató

Lőrik Andrea 

 Próbaóra foglalás
Lőrik Andrea

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


A spanyol nyelvet 20 éve kezdtem el tanulni a nyelv és a nép iránt érzett vonzódásom miatt. Azóta folyamatosan fejlesztettem tudásomat. Jelenleg szabadúszó szakfordítóként dolgozom több fordítóirodának. A BME szakfordító-tolmács szakára járok, egy év múlva fogok végezni. Mellette spanyolt tanítok. Szerencsésnek mondhatom tehát magamat, mert a munkám a hobbim is. Az órákat úgy alakítom, hogy a kezdő diákok számára is jól követhetőek és érthetőek legyenek. Az órákat kreatív és interaktív feladatokkal tarkítom. A távoktatásban a diák és a tanár számára is hatalmas lehetőséget látok. Várom azoknak a jelentkezését, akik hasonlóan beleszerettek a spanyol nyelvbe, mint én.

Az óráim bemutatása

Az órákat úgy alakítom, hogy a kezdő diákok számára is jól követhetőek és érthetőek legyenek. Az anyagokat kreatív és interaktív feladatokkal tarkítom. A távoktatásban a diák és a tanár számára is hatalmas lehetőséget látok. Várom azoknak a jelentkezését, akik hasonlóan beleszerettek a spanyol nyelvbe, mint én.

Nyelvek és Tantárgyak

Spanyol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Lőrik Andrea hozzászólásai

Új hozzászólás

Frank Barbi 😊 29 napja

Fél éve járok Andihoz, teljesen kezdőként vágtam bele a spanyol tanulásba és érezhetően gyorsan fejlődök a szakértelmének köszönhetően. Nagyon szeretem, hogy teljesen személyre szabott az órák felépítése és nagyon gyakorlatias az oktatás. Kiemelném, hogy Andi már az elejétől kezdve sokat beszélteti az embert, amivel különösen sokat lehet fejlődni. :) Szívből ajánlom mindenkinek, aki spanyolul szeretne tanulni! :)

Kása Kata 😊 körülbelül 1 hónapja

Lassan egy éve tanulok spanyolt Andival. Ez idő alatt rengeteget fejlődtem, ami annak köszönhető, hogy mindent nagyon türelmesen és alaposan elmagyaráz. Az órák jó hangulatúak, több irányból is végigjárjuk az adott témakört és nagy hangsúlyt fektet a beszéd gyakorlására, ami szerintem elengedhetetlen a jó nyelvtanuláshoz. A munkám miatt sajnos néha variálni kell az órák időpontjával, de Andi nagyon rugalmas, mindig találunk megoldást. Keressétek bátran! :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu