Zoppello Maria Teresa 

 Üzenet küldése
Zoppello Maria Teresa

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Magabiztos nyelvtudás bevált módszerekkel Már mindent tudsz a Passato Prossimo-ról és az Imperfetto-ról, de olykor gondot okoz megszólalnod olaszul? Akkor biztos vagyok benne, hogy az óráim neked valók! Több mint 20 éve tanítom az olasz nyelvet Magyarországon es beszélek is magyarul, ezért első kézből tudom milyen problémák merülhetnek fel akár nálad is. Hiába a világon az egyik legszebben hangzó nyelv az itáliai, a félelmek, régi rossz beidegződések és gátlások miatt a folyamatos beszéd elsajátítása okozza a legtöbb fejtörést. Na pont ebben tudok segíteni, hogy bátran meg merj szólalni, bármilyen helyzetben! Széles skálán mozog a szolgáltatásom összetétele, szóval megtaláljuk a számodra megfelelő célterületet is: · Nyelvtanfolyamok · Beszédkészség fejlesztő órák · Felkészítés nyelvvizsgákra minden szinten (ECL, BME, CILS, CELI...) 3500 Ft x 45 perc 4000 Ft x 60 perc Magyar vagy olasz nyelvizsga minden szinten: 4500 Ft x 45 perc 5000 Ft x 60 perc Facebook oldal: https://www.facebook.com/coloritaliani/ Mit kell még tudnod rólam? · olasz születésű vagyok es az anyanyelvem is olasz, · többek között tanítottam az Olasz Kultúrintézetben, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és a Berlitz Nyelviskolában is, · több évtizedes a nyelvtanári tapasztalatom, de a módszereim abszolút naprakészek. Szívesen segítek neked is, írj üzenetet és válaszolok amint tudok. A presto :-)

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 4000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu