Sziládi Márta 

 Próbaóra foglalás
Sziládi Márta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Diplomás nyelvtanárként 23 éves korom óta tanítok angolt. Tanítottam sok évig gimnáziumban tagozatos osztályokat, cégeknél speciális személyre szabott órákat, munkanélkülieknek kifejezetten nyelvvizsgára felkészítő intenzív tanfolyamokat. Minden korosztályú és igényű emberrel találkoztam már a hosszú évek során. Rövidebb-hosszabb ideig éltem nyelvterületen, két alkalommal is tanultam amerikai egyetemen öszöndíjjal. Az évek során BME és ECL vizsgáztatói képesítést szereztem, jópár évig vizsgáztató tanárként is dolgoztam.

Az óráim bemutatása

A magas színvonalú nyelvi és módszertani tudásomon kívül legfontosabb tulajdonságom a türelem, a jó humorérzék és a megértés. Tudom milyen nehéz felnőttként család, munka, főiskola mellett még nyelvet is tanulni, és hogy a nyelvtanulás sokaknak kényszer, nem pedig hobby. Hiszem, hogy az ilyen nehéz indulásokat is lehet élvezetes órákká változtatni. Hiszem, hogy a sikerélmény a legnagyobb motiváló erő, és mindent meg is teszek azért, hogy tanítványaim minden alkalommal érezzék, eredménye van annak, amiért dolgoznak. Hiszem, hogy a tanár dolga nem leadni, majd bevasalni az otthon megtanult anyagot, hanem a tanulóval együtt dolgozni a sikerért. Óráim célirányosak, határozott koncepciót követnek. Az óra után mindig részletes tájékoztatót küldök arról, otthon hogy kell tovább haladni a következő alkalomig. Mellékelem az együtt megírt órai jegyzeteket, külön internetes szótanító programban rögzítem a megtanulandó szavakat/kifejezéseket. Véleményem szerint a legideálisabb tanulási forma a tanulópárok. Sokkal mozgalmasabb, érdekesebb és persze költséghatékonyabb is ez a megoldás. Természtesen igény szerint vállalok egyéni tanulókat is. Áraim: 1 fő esetén: 5.500 ft/60 perc 2 fő esetén : 3.000 ft/60 perc/fő 3 fő esetén: 2.500 ft/60 perc/fő Elérhetőségek: Mobil: 70/313-2367 Email: martasziladi@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4200 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Sziládi Márta hozzászólásai

Új hozzászólás

Kalincsák Diána 😊 5 hónapja

Márti - az amúgy is maximális felkészültsége és rugalmassága mellett - nagyon gyorsan és gördülékenyen állt át a digitális oktatásra a korlátozások idején! Kicsit féltem tőle, hogy nem lesz annyira hatékony, de felülmúlta az elképzelésem! Az órai anyagot vissza tudtam hallgatni, ami nagy segítség volt, és ez mellett megkaptuk az órai jegyzetek is. Figyelt arra, hogy minden típusú feladatot gyakoroljunk az órán, és mindenki egyenlő figyelmet kapott! Sikerességét bizonyítja, hogy hamarosan át vehetem a középfokú nyelvvizsga bizonyítványom!

Véghné Tóth Bianka 😊 5 hónapja

Decemberben kezdtem el angolt tanulni Mártival itt a skypesulin keresztül. Nagyon empatikus, megértő és türelmes tanár. Az órái nagyon intenzívek, precízen és lelkiismeretesen összeállítva. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi minden belefér 1,5 órába. Mindig jut elég idő nyelvtanozni, szövegértésre és a témakörökről beszélgetni. Az órai anyagok figyelemfelkeltőek, érdekesek és megjegyezhetőek. Folyamatosan ismételünk, ami nagyon fontos, mert újra és újra visszajönnek nem csak a szavak, hanem a kifejezések és így sokkal jobban megjegyzem azokat. Úgy gondolom, hogy az önbizalomnövelés is nagyon fontos egy nyelvtanulásnál, hogy sikerélményed legyen, hogy ne úgy gondolj rá, hogy „jahj már megint elő kell venni”, itt nincs ilyen, szívesen nyúlok a leckékhez… folyamatosan biztat és megdicsér. Évek óta próbálom elsajátítani a nyelvet, most először érzem azt, hogy Mártival menni fog. Nagyon hálás vagyok, hogy a diákja lehetek. Feltétlenül ajánlom mindenkinek, garantáltan kihozza belőled a legjobbat!

Rapainé Kovács Andrea 😊 5 hónapja

Márti segítségével kezdtem el tanulni az eszperantó nyelvet (június közepétől) skype-on keresztül teljesen kezdő szintről. Külön öröm volt számomra, hogy nem egyedül, hanem tanulótárssal együtt készülhettem fel a vizsgára. Márti minden órára lelkiismeretesen készült, az órái intenzívek, jól felépítettek voltak. Minden segítséget, támogatást megkaptam tőle, aminek köszönhetően novemberben sikeres nyelvvizsgát tettem. Segítőkész, lelkiismeretes, alapos és türelmes tanár. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönök mindent!

Anita Mrázik 😊 8 hónapja

Nagyon elégedett vagyok Mártival és az oktatási módszerével. Rendkívül kedves, türelmes, segítőkész, az óráit mindig célirányosan tartja. Márciusban kezdtem nála személyesen az eszperantó tanfolyamot, majd néhány óra után átálltunk az online oktatásra a vírus miatt, ami szintén szuperül működött. Mindig volt elegendő idő a feladatok megoldására, gyakorlásra, új anyagra. A tanfolyamon töltött órák nagyon gyorsan elrepültek, pörgősek, jól felépítettek, átgondoltak, nincs felesleges tanulnivaló csak a nyelvvizsgára való felkészülés. Rengeteg segítséget, dicséretet, biztatást, támogatást kaptunk tőle, ami szerintem nagyon fontos az önbizalom növeléshez. Én márciusban kezdtem a tanfolyamot és szeptember elején elsőre sikeres komplex középfokú nyelvvizsgát szereztem. Nagyon megszerettem ezt a nyelvet, nagyon logikus, könnyen tanulható. Nagyon hálás vagyok Mártinak, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen szuper eredményt értem el. Nekem nagyon tetszett az egész tanfolyam, az oktatás és Mártinak az emberekhez való hozzáállása. Tiszta szívből csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne nyelvet tanulni. Köszönöm

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu