Inaktív oktató

Nyerges Máté 


Kedves tanulók! Kanadai-magyar kétnyelvű angoltanár vagyok, nemzetközi CELTA tanári diplomával! Hatékony, beszédcentrikus, érettségire vagy nyelvvizsgára felkészítő internetes órákat adok. Ha érdekelnek a részletek, keresd fel a weboldalam a lenti címen vagy olvass itt tovább! Hi Students, Mate Nyerges here. If you're interested in taking English lessons with me online via Skype or Facebook Messenger, feel free to visit my website at the link below. Cheers, Mate https://angollektor.weebly.com/bemutatkozaacutes--referenciaacutek.html Bemutatkozás: A University of Cambridge CELTA nevű nemzetközi angoltanári bizonyítványával és több mint egy évtizedes tanítási tapasztalattal internetes angolórákat tartok. Az órák 50 perc hosszúak és heti egy vagy két alkalommal érdemes megtartani őket. Az általam kedvelt módszerrel (direct method) a tanulás során a hangsúly a beszéden és az élő nyelv gyakorlati alkalmazásán van, aminek elősegítésére a híres Maximilian Berlitz megközelítését is használom. A módszer főbb elemei: - a tanuló legalább annyit, de inkább többet beszél az órán mint a tanár - rövid szóbeli ismétlés minden új nyelvtani elem begyakorlása után a rá következő órán - nyelvvizsgára való felkészülésnél valódi vizsgahelyzetek létrehozása - egyéni érdeklődési kör figyelembevétele az órák tervezésénél - kellemes relaxált hangulat, ami nem csak egészséges, de segíti a memória működését is - a tanuló önbizalma automatikusan növekszik ahogy egyre nehezebb elemeket egyre könnyebben tud használni a rendszeres ismétléseknek köszönhetően A tanuláshoz csak a következők szükségesek: - laptop vagy egyszerű külső webkamerával rendelkező számítógép internetkapcsolattal - Skype vagy az online video chat programok közül Facebook Messenger vagy Talkie.io - headset vagy legalább fülhallgató használata javasolt a tisztább hangminőség érdekében - (korrepetálás estén) az iskolai tankönyv órán vett részeinek egy-egy beszkennelt vagy mobiltelefonnal lefényképezett oldala, amit legalább pár nappal az óra előtt át tudok nézni Árak: Általános angol, nyelvvizsgára, érettségire, interjúra való felkészítés: Heti egy alkalommal: 3500 forint/50 perc Heti két alkalommal: 3200 forint/50 perc Az első bemutató óra és a szintfelmérés ingyenes! Találkozzunk online! Máté Email: matenyerges@yahoo.com Skype ID: matenyerges

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv (C2 szint) : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Nyerges Máté hozzászólásai

Új hozzászólás

Donát 😊 22 napja

Több mint 3 éven keresztül volt heti többszöri órám a Mátéval és minden téren sikerült felkészülnöm az emelt angol érettségimre ahol 85%ot értem el. Soha semmi probléma nem volt, minden téren nagyon korrekt a Máté, minden óra hasznosan telt el és nagyon sokat tanultam illetve fejlődtem ezalatt a 3 év alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, bármilyen szintre is szeretne felkészülni biztosan sikerülni fog vele!

Horvath Gabor 😊 körülbelül 1 éve

Ha anyanyelvi szintű, jól felkészült tanárt keresel, akkor bátran tudom ajánlani Mátét akár kezdő szinttől. Máté nagyon korrekt, az időpontokat is rugalmasan tudjuk egyeztetni, ami nekem nagyon fontos. 10 hónapja vagyok Máté diákja és a jövőben is számítok az óráira.

Fabulya Zsófia 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon élvezetesek az órák, nagy segítséget kapok a nyelvvizsga felkészülésben.

Giebiszer André 😊 körülbelül 1 éve

C1-es nyelvvizsgára készített fel Máté. B2-es szintről kezdtük. Heti egy órában tíz hónapig tanított miután elsőre sikerült levizsgáznom a BME-n. Az órák változatosak voltak, a tíz hónap úgy telt el, hogy nem éreztem tehernek az angol tanulást. Az órákon kívül nem kellett sokat készülnöm, Máté viszont minden órára alaposan felkészült. Mindenkinek Jószívvel ajánlhatom Mátét.

Hasonló ajánlott oktatók

Colin Cooper
Angol B1 2500 Ft FREE
Énektanítás 2500 Ft FREE
Babus Ilona
Angol C1 3800 Ft FREE
Angol 3500 Ft
Vass Ilona
Olasz C2 4000 Ft FREE
Angol C2 4000 Ft FREE
Spanyol C2 4000 Ft FREE
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu