Mészöly Fanni 

 Üzenet küldése
Mészöly Fanni

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves leendő Diákok! Négy éves tanári munkámmal, német szakos főiskolai tanító végzettségemmel és külföldi tapasztalataimmal egyénre szabott német nyelv oktatását vállalom kedvező áron. Magyarországon a Katedra Nyelviskolában dolgoztam és magán tanítványaim is vannak. Számlaképes egyelőre nem vagyok és kezdőtől középszintig vállalok felkészítést. Jelenleg Svájcban élek, a +41-es telefonszámomat röviden csörgetve ingyen visszahívom a jelentkezőket, illetve e-mailben is elérhető vagyok. Örömmel várom a jelentkezéseket! Tisztelettel: Mészöly Fanni

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 4000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu