Inaktív oktató

Mikó Tímea 

 Üzenet küldése
Mikó Tímea

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni Vágyó! Nyelvvizsgáznál, érettségiznél, a nyelvtant szeretnéd átlátni és végre megérteni, egy állást pályáznál meg, ahol az interjú angolul zajlik vagy az angol kommunikációban nem vagy magabiztos? Sokat utazol és egy alap nyelvtudásra vágysz? Amennyiben a fentiek valamelyike célod, keress, és célirányosan, személyre szabottan intenzív online óráimon a segítségedre leszek, hogy mielőbb megszerezd azt az angol tudást, amire vágysz. Ha velem tartasz: - Az órák a céljaidhoz, időbeosztásodhoz alkalmazkodva SZEMÉLYRE SZABOTTAK, - Megteremtjük a tudást, hogy BÁTRAN és MAGABIZTOSAN merj beszélni, - Órákon kívüli ismeretanyaggal látlak el a HATÉKONYSÁG érdekében! Miért érdemes velem tanulni? - Angol nyelvtanári diplomával rendelkezem -Jártas vagyok Origo, Dexam, Euroexam, Itolc vizsgarendszerekben -középszintű és emelt szintű érettségi felkészítésben Drága nyelvkönyvek megvásárlására nem lesz szükséged, hiszen minden szükséges anyagot PDF-formátumban megkapsz. Az első beszélgetés(részletek tisztázása, szintfelmérés) INGYENES, így vesztenivalód nincs! Keress bizalommal!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Mikó Tímea hozzászólásai

Új hozzászólás

Madarász Péterné 😊 2 hónapja

Angol középfokra készültem Timivel. Középiskolában tanította a lányomat, tőle halottam, hogy mennyi szuper tanàrnéni. Pedagógus szemmel nézve is profi tanárnak tartom. Maximálisan elégedett vagyok a munkájával, a felkészültségével. Anyaként a rugalmassága és a skype-os tanulási lehetőség is nagy segítség volt számomra

Dóra 😊 2 hónapja

Felnőttként, munka mellett nem egyszerű a nyelvtanulás. Szerencsére rátaláltam Timire, aki türelmes, kedves, segítőkész és öröm vele a tanulás!

Kovács Dávid 😊 2 hónapja

Nagyon gördülékenyen kommunikáltunk már az elejétől kedzve. Tényleg figyel a tanuló igényeire, motivál és egy idő után annyira feloszlatta bennem az angol megszólalástól való rettegésem, hogy észre sem vettem!! Nagyon jól magyaráz, nemcsak nyelvvizsgára készít, az órái után az életben is tudni fogod használni az angolt! Hálás vagyok, hogy azonnal elvállalt a szoros határidő ellenére is, és belevágtunk a felkészülésbe. 2 hónap alatt többet fejlődtem (heti 2 alkalom) mint azt előre elterveztem. Jelenleg is a diákja vagyok. Csak ajánlani tudom!

Handa Virág 😊 8 hónapja

Élvezem az órákat, jó hangulatban telnek, és közben az anyaggal is nagyon jó tempóban haladunk . Elsősorban azért ajánlanám mivel az órák a céljaidhoz, időbeosztásodhoz van alkalmazkodva. Emellett nagy magabiztosságot nyertem és sokkal bátrabban merek megszólalni angolul. .Nem utolsó sorban az órákon kívüli ismeretanyagok nagyon hatékonnyá teszik a tanulást!

Szomolnoky Cassandra 😊 8 hónapja

Végre találtam egy olyan tanárt aki úgy tart órát, hogy tényleg haladjak és motivált is legyek. Az elején elmondtam, hogy nagyjából mit szeretnék, és abszolút azt kapom amit vártam. Élvezem az órákat, jó hangulatban tellnek, és közben tényleg haladunk is az anyaggal. Hosszú idő óta végre azt érzem, hogy tényleg haladok a nyelvvizsga felé.
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu