Inaktív oktató

Professional English Academy 

 Üzenet küldése
Professional English Academy

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni Vágyó! 2021. 04. 19.-én kiscsoportos KEZDŐ, ÚJRAKEZDŐ angol tanfolyam indul Online. Jelentkezz 04. 16-ig ha: - már régóta halogatod az angol tanulást... - már többször elkezdted, de nincs eredménye... - nem akarsz nyelviskolába járni... - sokat utazol és egy alap nyelvtudásra vágysz Ha a fentiek valamelyike igaz rád JELENTKEZZ! Amit kínálunk: 1. Online, bárhonnan tudsz velünk tanulni 2. Folyamatos kapcsolatot tartasz a tanároddal, aki bátorít és segít téged, ha elakadsz 3. Digitális tesztekkel is mérjük a haladásod a kitöltés után egyből megkapod az eredményt 4. Minden készségedet fejlesztjük: beszédkészség, szókincs, olvasott és hallott szövegértés, kiejtés 5. Nem kell drága nyelvkönyvekre költened minden szükséges anyagot PDF-formátumban megkapsz Az első alkalom (részletek tisztázása, szintfelmérés) INGYENES, így vesztenivalód nincs! Tanfolyam díja: 1500 Ft/ 90 perc hetente 2 alkalom az esti órákban 10 héten keresztül Június 27.-ig A próba óra után, 5 alkalmas bérlet megvásárlásával tudod elkezdeni a tanfolyamot - A bérlet felhasználása rugalmas, az órát megelőző nap 20:00-ig díjmentesen lemondhatod, és a következő alkalommal fel tudod használni az elmulasztott alkalmat. Egyéb kérdésekkel és lemondással kapcsolatos tudnivalók: info.angoltanulas@gmail.com JELENTKEZÉS: 2021.04.16-ig Skype Suli üzenetben, vagy e-mailben ( info.angoltanulas@gmail.com )

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 1500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Professional English Academy hozzászólásai

Új hozzászólás

Farkas László István 😊 18 napja

Többször futottam màr neki az angol tanulásnak eredménytelenül. A vírus miatt, online kezdtem el angolul tanulni. A tanfolyamon mindig jó hangulat volt, az órán a tananyagok érthetőek voltak és a folyamatos szintmérők miatt, mindig tudtam éppen hol tart a tudásom. Sokat fejlődtek! Mostmár olyan nyelvtani összefüggéseket is értek, amiket eddig még sosem! Ha lesz haladó csoport biztos jelentkeztem!

Kissné Báthori Hajnalka 😊 18 napja

Teljesen kezdőként vettem részt az előző tanfolyamon. Bátran állíthatom, hogy mostanra magabiztos, alapszintű nyelvtudással rendelkezem. Alig várom, hogy a megszerzett tudásom külföldi nyaralás során kipróbálhassam. Úgy érzem, végre meg merek majd szólalni angolul! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Madarász Péterné 😊 4 hónapja

Angol középfokra készültem Timivel. Középiskolában tanította a lányomat, tőle halottam, hogy mennyi szuper tanàrnéni. Pedagógus szemmel nézve is profi tanárnak tartom. Maximálisan elégedett vagyok a munkájával, a felkészültségével. Anyaként a rugalmassága és a skype-os tanulási lehetőség is nagy segítség volt számomra

Dóra 😊 4 hónapja

Felnőttként, munka mellett nem egyszerű a nyelvtanulás. Szerencsére rátaláltam Timire, aki türelmes, kedves, segítőkész és öröm vele a tanulás!

Kovács Dávid 😊 4 hónapja

Nagyon gördülékenyen kommunikáltunk már az elejétől kedzve. Tényleg figyel a tanuló igényeire, motivál és egy idő után annyira feloszlatta bennem az angol megszólalástól való rettegésem, hogy észre sem vettem!! Nagyon jól magyaráz, nemcsak nyelvvizsgára készít, az órái után az életben is tudni fogod használni az angolt! Hálás vagyok, hogy azonnal elvállalt a szoros határidő ellenére is, és belevágtunk a felkészülésbe. 2 hónap alatt többet fejlődtem (heti 2 alkalom) mint azt előre elterveztem. Jelenleg is a diákja vagyok. Csak ajánlani tudom!

Handa Virág 😊 11 hónapja

Élvezem az órákat, jó hangulatban telnek, és közben az anyaggal is nagyon jó tempóban haladunk . Elsősorban azért ajánlanám mivel az órák a céljaidhoz, időbeosztásodhoz van alkalmazkodva. Emellett nagy magabiztosságot nyertem és sokkal bátrabban merek megszólalni angolul. .Nem utolsó sorban az órákon kívüli ismeretanyagok nagyon hatékonnyá teszik a tanulást!

Szomolnoky Cassandra 😊 11 hónapja

Végre találtam egy olyan tanárt aki úgy tart órát, hogy tényleg haladjak és motivált is legyek. Az elején elmondtam, hogy nagyjából mit szeretnék, és abszolút azt kapom amit vártam. Élvezem az órákat, jó hangulatban tellnek, és közben tényleg haladunk is az anyaggal. Hosszú idő óta végre azt érzem, hogy tényleg haladok a nyelvvizsga felé.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu