Inaktív oktató

Mikó Tímea 

 Próbaóra foglalás
Mikó Tímea

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni Vágyó! Nyelvvizsgáznál, érettségiznél, a nyelvtant szeretnéd átlátni és végre megérteni, egy állást pályáznál meg, ahol az interjú angolul zajlik vagy az angol kommunikációban nem vagy magabiztos? Sokat utazol és egy alap nyelvtudásra vágysz? Amennyiben a fentiek valamelyike célod, keress, és célirányosan, személyre szabottan intenzív online óráimon a segítségedre leszek, hogy mielőbb megszerezd azt az angol tudást, amire vágysz. Ha velem tartasz: - Az órák a céljaidhoz, időbeosztásodhoz alkalmazkodva SZEMÉLYRE SZABOTTAK, - Megteremtjük a tudást, hogy BÁTRAN és MAGABIZTOSAN merj beszélni, - Órákon kívüli ismeretanyaggal látlak el a HATÉKONYSÁG érdekében! Miért érdemes velem tanulni? - Angol nyelvtanári diplomával rendelkezem -Jártas vagyok Origo, Dexam, Euroexam, Itolc vizsgarendszerekben -középszintű és emelt szintű érettségi felkészítésben Drága nyelvkönyvek megvásárlására nem lesz szükséged, hiszen minden szükséges anyagot PDF-formátumban megkapsz. Az első beszélgetés(részletek tisztázása, szintfelmérés) INGYENES, így vesztenivalód nincs! Az óra díja: 60 perc/ 3999 Ft 90 perc/ 5500 Ft Keress bizalommal!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3999 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Mikó Tímea hozzászólásai

Új hozzászólás

Farkas László István 😊 4 hónapja

Többször futottam màr neki az angol tanulásnak eredménytelenül. A vírus miatt, online kezdtem el angolul tanulni. A tanfolyamon mindig jó hangulat volt, az órán a tananyagok érthetőek voltak és a folyamatos szintmérők miatt, mindig tudtam éppen hol tart a tudásom. Sokat fejlődtek! Mostmár olyan nyelvtani összefüggéseket is értek, amiket eddig még sosem! Ha lesz haladó csoport biztos jelentkeztem!

Kissné Báthori Hajnalka 😊 4 hónapja

Teljesen kezdőként vettem részt az előző tanfolyamon. Bátran állíthatom, hogy mostanra magabiztos, alapszintű nyelvtudással rendelkezem. Alig várom, hogy a megszerzett tudásom külföldi nyaralás során kipróbálhassam. Úgy érzem, végre meg merek majd szólalni angolul! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Madarász Péterné 😊 8 hónapja

Angol középfokra készültem Timivel. Középiskolában tanította a lányomat, tőle halottam, hogy mennyi szuper tanàrnéni. Pedagógus szemmel nézve is profi tanárnak tartom. Maximálisan elégedett vagyok a munkájával, a felkészültségével. Anyaként a rugalmassága és a skype-os tanulási lehetőség is nagy segítség volt számomra

Dóra 😊 8 hónapja

Felnőttként, munka mellett nem egyszerű a nyelvtanulás. Szerencsére rátaláltam Timire, aki türelmes, kedves, segítőkész és öröm vele a tanulás!

Kovács Dávid 😊 8 hónapja

Nagyon gördülékenyen kommunikáltunk már az elejétől kedzve. Tényleg figyel a tanuló igényeire, motivál és egy idő után annyira feloszlatta bennem az angol megszólalástól való rettegésem, hogy észre sem vettem!! Nagyon jól magyaráz, nemcsak nyelvvizsgára készít, az órái után az életben is tudni fogod használni az angolt! Hálás vagyok, hogy azonnal elvállalt a szoros határidő ellenére is, és belevágtunk a felkészülésbe. 2 hónap alatt többet fejlődtem (heti 2 alkalom) mint azt előre elterveztem. Jelenleg is a diákja vagyok. Csak ajánlani tudom!

Handa Virág 😊 körülbelül 1 éve

Élvezem az órákat, jó hangulatban telnek, és közben az anyaggal is nagyon jó tempóban haladunk . Elsősorban azért ajánlanám mivel az órák a céljaidhoz, időbeosztásodhoz van alkalmazkodva. Emellett nagy magabiztosságot nyertem és sokkal bátrabban merek megszólalni angolul. .Nem utolsó sorban az órákon kívüli ismeretanyagok nagyon hatékonnyá teszik a tanulást!

Szomolnoky Cassandra 😊 körülbelül 1 éve

Végre találtam egy olyan tanárt aki úgy tart órát, hogy tényleg haladjak és motivált is legyek. Az elején elmondtam, hogy nagyjából mit szeretnék, és abszolút azt kapom amit vártam. Élvezem az órákat, jó hangulatban tellnek, és közben tényleg haladunk is az anyaggal. Hosszú idő óta végre azt érzem, hogy tényleg haladok a nyelvvizsga felé.

Hasonló ajánlott oktatók

Colin Cooper
Angol B1 2500 Ft FREE
Énektanítás 2500 Ft FREE
Babus Ilona
Angol C1 3800 Ft FREE
Angol 3500 Ft
Vass Ilona
Olasz C2 4000 Ft FREE
Angol C2 4000 Ft FREE
Spanyol C2 4000 Ft FREE
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu