Inaktív oktató

Mikó Tímea 

 Üzenet küldése
Mikó Tímea

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni Vágyó! Nyelvvizsgáznál, érettségiznél, a nyelvtant szeretnéd átlátni és végre megérteni, egy állást pályáznál meg, ahol az interjú angolul zajlik vagy az angol kommunikációban nem vagy magabiztos? Sokat utazol és egy alap nyelvtudásra vágysz? Amennyiben a fentiek valamelyike célod, keress, és célirányosan, személyre szabottan intenzív online óráimon a segítségedre leszek, hogy mielőbb megszerezd azt az angol tudást, amire vágysz. Ha velem tartasz: - Az órák a céljaidhoz, időbeosztásodhoz alkalmazkodva SZEMÉLYRE SZABOTTAK, - Megteremtjük a tudást, hogy BÁTRAN és MAGABIZTOSAN merj beszélni, - Órákon kívüli ismeretanyaggal látlak el a HATÉKONYSÁG érdekében! Csoportos órát szeretnél? Barátod/barátnőd is veled együtt tanulna? csoportos óra díja 2500/ 60 perc Az első beszélgetés(részletek tisztázása, szintfelmérés) INGYENES, így vesztenivalód nincs! Keress bizalommal!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Mikó Tímea hozzászólásai

Új hozzászólás

Handa Virág 😊 2 hónapja

Élvezem az órákat, jó hangulatban telnek, és közben az anyaggal is nagyon jó tempóban haladunk . Elsősorban azért ajánlanám mivel az órák a céljaidhoz, időbeosztásodhoz van alkalmazkodva. Emellett nagy magabiztosságot nyertem és sokkal bátrabban merek megszólalni angolul. .Nem utolsó sorban az órákon kívüli ismeretanyagok nagyon hatékonnyá teszik a tanulást!

Szomolnoky Cassandra 😊 2 hónapja

Végre találtam egy olyan tanárt aki úgy tart órát, hogy tényleg haladjak és motivált is legyek. Az elején elmondtam, hogy nagyjából mit szeretnék, és abszolút azt kapom amit vártam. Élvezem az órákat, jó hangulatban tellnek, és közben tényleg haladunk is az anyaggal. Hosszú idő óta végre azt érzem, hogy tényleg haladok a nyelvvizsga felé.
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu