Mussó Zsófia 

 Üzenet küldése
Mussó Zsófia

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szeretnél egyénre szabott, rugalmas, gyakorlatias, jókedvű órákat? Nyelvvizsgára (BME, Origo, DALF/DELF stb.) készülsz? Fontos, hogy módszertanilag is profin felépített, hatékony, de fiatalos lendületű órákon vegyél részt? Jó helyen jársz! Több mint egy évtizedes tapasztalatomat magán tanári munkámon kívül a KATEDRA Nyelviskola tanáraként szereztem, de óraadóként nyelvfejlesztő órákat tartottam az ELTE-BTK francia szakos egyetemi hallgatóinak is. Tanári diplomámat az ELTÉ-n szereztem, de folytattam tanulmányokat Párizsban és a svájci Fribourgi Egyetemen is. Kiscsoportos órákat is tartunk akár skype-on is, ezesetben az egy főre eső óradíjak még kedvezőbbek. További információkért böngészd át weboldalamat: http://www.francianyelvforditas.hu/magan-nyelvoktatas/ Vagy keress az alábbi elérhetőségeimen: zsofia.musso@gmail.com +36 70 331 44 70

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu