Nyilas Mária 

 Üzenet küldése
Nyilas Mária

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


30 év tanárként eltöltött idő után is szenvedélyesen szeretek idegen nyelveket tanulni és tanítani. 2012-ben indítottam útjára a Beszéljünk oroszul! blogot, amelynek az évek alatt több százezer olvasója volt. Saját fejlesztésű tananyagaimból sokan tanulnak, Youtube-csatornámon számtalan videót találsz, orosz nyelvi magazinom pedig rendszeresen megjelenik. Magyarországi németként nagyon fontosnak tartom, hogy az őseim nyelvét másoknak is átadjam. Gimnáziumi némettanárként jól ismerem a kétszintű érettségi és a nyelvvizsga követelményeit. Módszerek tekintetében nyitott vagyok, de én magam a történetmesélős nyelvtanítást tartom a leghasznosabbnak.

Nyelvek és Tantárgyak

Orosz nyelv : 3500 Ft / óra
Német nyelv : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu