M. Durucz Nikoletta 

 Üzenet küldése
M. Durucz Nikoletta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Diplomás nyelvtanárként segítséget nyújtok angol és olasz nyelvtanulásban, szintentartást és nyelvvizsgára felkészítést vállalok alap-, közép- és felsőfokon. 2001 óta tanítok nyelveket és 8 éve oktatok interneten is azok számára, akik otthonról szeretnének tanulni. Nagyon szívesen tanítok bármilyen korosztályt. Sok éves gimnáziumi illetve vizsgáztatói tapasztalatom van. Hosszú időt töltöttem Angliában és Olaszországban ösztöndíj és munka keretében. Óráim jó hangulatban telnek, rengeteget beszélgetünk, hanganyagokat hallgatunk, szókincset fejlesztünk és szívesen elmagyarázok bármilyen nyelvtani szabályt. Teljes mértékben figyelembe veszem a személyes igényeket és az oktatási anyagokat ingyen biztosítom. Rugalmas időbeosztással tudok időpontot adni hétköznap. Tartok ingyenes próbaórát (15-20 perc). Szívesen válaszolok bármilyen további kérdésre. Több információ is megtalálható rólam: olasztanar.mlap.hu onlineangoltanar.mlap.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv + ingyen próbaóra
Olasz nyelv + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

M. Durucz Nikoletta hozzászólásai

Új hozzászólás

Németh Brigitta 8 hónapja

Túl vagyok most már az egész vizsgán!Nagy megkönnyebbülés volt a hallás utáni feladat majd utána az írásbeli is! A hanganyag nagyon könnyű volt,a írásbeli nyelvtani résznél volt egy nehezebb feladat,de azon kívül a többi nem okozott nehézséget! Úgy éreztem,hogy bőven meghaladtam a szintet.
100% hogy sikeres.
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, türelmed. Nem ment volna nélküled!!

További sikeres munkát!
Köszönöm
Brigi

Xénia körülbelül 1 éve

Szeretnék köszönetet mondani a sok-sok segítségért, amit mind ebben a két évben értem tettél amíg tanultunk !
Nagyon jó tanárom voltál. 😊😍
Nagyon büszke vagyok rá, hogy a diákod lehettem !! Te vagy a legjobb !!
Thank you thank you thank you !!!!! The same good and wonderful things to you !!

Gabriella körülbelül 1 éve

Kedves Nikoletta!
A mai napon megtudtuk az eredményt, Lilla sikeres komplex B2 nyelvvizsgát tett le!
Nagyon köszönjük a segítségedet!

M. Csilla körülbelül 1 éve

Köszönöm szépen a segítségedet, nagyon jókat beszélgetünk angolul, nagyon jó tanár vagy.

További szép nyarat!

Weindinger Tamás körülbelül 1 éve

Szeretném megköszönni a segítséged, képzeld sikerült a középfokú angol nyelvvizsgám!
A munkámban lassan 3/4 éve minden nap használom az angolt.

Adrián Horváth több, mint 2 éve

Köszönöm a türelmed és tanításod!!!
Nagyon meg vagyok elégedve mindennel és nagyon kedves vagy.
Köszönöm, hogy te vagy a tanárom!! Perché sei molto simpatica!!! Köszönöm az órákat, igazán kellemesek és élvezetesek!!! Minden emellett nagyon kedvelem a humorod!! Grazie Mille!!

Gyöngyi több, mint 2 éve

Köszönöm és hálás vagyok, amiért veled indultam el ezen az úton!
Stabil alapokat kaptam tőled, amelyeket akkor érzékeltem igazán, amikor leckéről-leckére átismételtem a könyvet!

Edit Sárosi több, mint 2 éve

Nagyon jól magyarázol, világos és érthető az óra menete, és köszönöm a türelmedet!:)

Szandra több, mint 2 éve

Meglett a szóbelim. :) 97%-osra.

Flóra több, mint 2 éve

Körülbelül fél éve kezdtem el Nikolettával angolt skype-on tanulni, heti egy alkalommal. Ez alapvetően nagyon kényelmes megoldás, hiszen nem kell utazással senkinek felesleges időt eltölteni, márpedig manapság az idő nagy kincs. Szerencsére már a technika is kellőképpen fejlett, hogy minden órát problémamentesen tudjunk magunk mögött. Mindig találunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot az angol órához.
Korábban tanultam már angolt, de annak ellenére, hogy Angliában dolgozom már több, mint egy éve, nehezen, vagy egyáltalán nem tudtam megszólalni. A főnököm és néhány kolléganő magyar, ezért a kommunikáció megoldott. Mindezek ellenére szükségem van minél szélesebb körű nyelvtudásra, mert szeretnék rövid időn belül munkahelyet váltani. Közel a 40-hez nehezebb egy idegen nyelvet elsajátítani, de Nikoletta segítségének köszönhetően már tudok aránylag folyékonyan kommunikálni az angol kolléganőkkel is illetve már bátran meg merek szólalni. Nikoletta órái - a személyes igényeimnek megfelelően- kellőképpen beszédcentrikusak, amit a korábbi nyelvórákon hiányoltam. Kellő türelemmel, és megértéssel javítja ki a hibáimat, korrigálja esetenként hibás nyelvtani tudásomat, és segít minél több szó, és kifejezés elsajátításában. Ez utóbbi azért nagyon fontos számomra, mert én az a típus vagyok, aki nehezen ül le, és magolja be a szavakat, ráadásul nagyon kevés időt tudok tanulásra fordítani.
Örülök, hogy rábukkantam a skype-os lehetőségre és Nikolettára. Mindkettőjük valóban nagy segítség számomra.

M. Éva több, mint 2 éve

Nagyon örülök, hogy Nálad tanulok! Színvonalasak a hanganyagok, és tetszik a strukturált módszer, ahogy tanítasz!

Szász Helga több, mint 2 éve

Idén télen végeztem el az egyetemi mesterszakot, de nyelvvizsga hiányában akkor nem vehettem át a diplomámat. Amilyen gyorsan csak lehetett, középfokú írásbeli és szóbeli nyelvvizsgát szerettem volna tenni. Részemről a heti több óra is belefért, mert tudtam és akartam is időt szánni a tanulásra. Angolul és németül is tanultam,mindkettőt több éven keresztül, sok évvel ezelőtt. Angolból jobb szinten voltam, így ezt a nyelvet választottam a felkészülésre, de nagyon sokat felejtettem és főként a nyelvtant tanultuk régen, ami természetesen engem egyáltalán nem érdekelt, így nem ártott egy kis ismétlés a kezdetektől. Pár hónap alatt sikerült Nikolettával felkészülnünk és ebben a hónapban sikeresen letettem a nyelvvizsgát. Nagyon köszönöm a segítséget!

Balázs A. több, mint 2 éve

Jó hangulatú, hatékony órák!!! :)

Bence Torday több, mint 3 éve

Nagyon összeszedett, jól jegyzetelhető és jól érthető az óra. Mindent példákkal illusztrál Nikoletta, ami jól megmozgatja a képzeletet és így könnyen megjegyezhetők. Tetszik az óra hangulata, vidám és kötetlen. Összességében nagyon tetszett!

Anna Kiss több, mint 3 éve

Szeretném megköszönni, hogy elvállaltál, és a rugalmas időbeosztás is sokat segít nekem. További sok sikert kívánok a munkádhoz. Még egyszer köszönök mindent! Anna

Lakatos Tamás több, mint 3 éve

Szeretnék köszönetet mondani Neked amiért tanítasz, igazán egy élmény! És nem is kicsi!...Messze a legjobb tanárom vagy akit eddig valaha ismertem, szóval köszönöm!

Horváth Tünde több, mint 3 éve

Kedves Nikoletta!

Köszönöm a sikeres felkészítést angolból!
Tetszett az órák felépítése, hogy volt benne beszéltetés, nyelvtan, szövegértés.
A hanganyagok igen tetszettek, főleg a mikor sokat megértettem belőle.😊
Az egész tanmenet, ahogy az anyagrészek egymást követték, rendkívül jó volt.

Üdv,Tünde

Adri Németh több, mint 3 éve

Ma tették fel internetre a nyelvvizsga eredményét.
Sikerült :-)
82%-ot értem el.

Még egyszer köszönöm szépen a segítségedet.

Tóka_Borbála több, mint 3 éve

Ma küldték meg az októberi olasz nyelvvizsgám eredményét. Az írásbelin 70%-ot, a szóbelin pedig 97°%-ot értem el. Nagyon szépen köszönöm a felkészítést!

Laszlo Kovacs több, mint 4 éve

Nagyon elégedett vagyok mindennel. Szeptemberben kezdtem olaszul tanulni, két tanárral, párhuzamosan. Január végén a nyelvvizsga időpontjában birtokolt tudásszintem kb. 15%ig jutottam el. Ekkor döntöttünk úgy, hogy Nikihez fordulunk. TÖKÉLETES választás volt!. Áprilisban az ECL írásbelin a szövegértés 95% os lett, akkor még a beszédkészségem nem volt megfelelő (kevesebb mint 4 hónap alatt!!!) . A szóbelihez szükséges tudást további NAGYON JÓL célzott gyakorlatokkal fejlesztettük. A kommunikációs érték/szókincs/nyelvhelyesség eredményem így 90% lett (Origó).
Maximálisan ajánlom mindenkinek: profi tanár profi módszerekkel!

És természetesen ezúton is köszönöm a segítséget!

Timothy R. több, mint 4 éve

I have recently taken Italian lessons with Durucz Nikoletta and I can confirm that she knows her subject in great depth, shows enthusiasm for all things Italian and has helped me understand better how to speak and listen in Italian. The availability of lessons over the internet is very useful for those who do not happen to be close.

Molnár Lívia több, mint 4 éve

Képzeld el, megvan az eredmény!
88% os lett a beszedkeszség!!!!!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!

Döm Norbert több, mint 4 éve

Köszönöm,
Nagyon tetszett az óra, szerintem ennyit összesen nem kellett angolul beszélnem a tanfolyamokon :)

Anna G. több, mint 4 éve

Szeretném tájékoztatni, hogy Gergő sikeresen teljesítette a nyelvvizsga követelményeit: a szóbelije 91, az írásbelije 95 százalékos lett.

Nagyon köszönjük a hatékony felkészítést!

Judit több, mint 4 éve

Kedves Niki! Szeretnék beszédközpontú angolórákat venni öntől. 1 éve munka után az USA-ban most skandináviában élek és az uj nyelv aktiv tanulása háttérbe szoritotta az angolt, amit nagyon sajnálok. esti órákban tudnék skypon órát venni. Üdvözlettel: J. Judit

B.Ákos több, mint 4 éve

Ma értesültem a sikeres nyelvvizsga eredményemről. Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni a kitartó munkáját, örülök, hogy a tanítványa lehettem.

Erős Violetta több, mint 4 éve

Fél éve tanulok Nikolettával és nagyon meg vagyok elégedve vele, jól építi fel az órákat és rengeteget segít, akár órán kívül is fordulhatok hozzá, ha valami nem világos, nagyon készséges. Nem okoz gondot, hogy bátran megszólaljak angolul. Ajánlani tudom.

Kiss Kata több, mint 4 éve

Sikerült teljesítenem az origo nyelvvizsgát.Még egyszer köszönöm a sok segítséget! :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu