Tóth Kristóf 

 Üzenet küldése
Tóth Kristóf

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia! Kíváncsi vagy, kit rejt a maszk? :-) Tóth Kristóf vagyok és online német nyelvoktatással foglalkozom. A hétéves pályafutásom alatt több mint 400 ember tanítottam és segítettem, hogy összebarátkozzon a német nyelvvel. Skypeon dolgoztam angol, török, ukrán és kínai anyanyelvűekkel is. A motiváció fontos szerepet játszik a nyelvtanulásban, ezért mindig az a cél lebeg előttem, hogy egy olyan tanulási környezetet teremtsek, ami arra ösztözi az embereket, hogy bátran használhatják a megszerzett tudást. Félelmek és gátlások nélkül Sok időt töltök egyedi metódusok fejlesztésével, amik nagyságrendekkel növelhetik a hatékonyságunkat. Folyamatosan bővítem a quizlet-profilomat (https://quizlet.com/fragkristof), ahol több mint 10 000 szó vár arra, hogy könnyed, játékos módon elsajátítsd. 2018-ban elindítottam a facebook oldalamat is (www.facebook.com/fragkristof/), ahol hanganyagokat, érdekes cikkeket, illetve nyelvtani érdekességeket osztok meg. Mindemellett azt is fontosnak tartom, hogy az órák jó hangulatban teljenek. Ismerjük meg egymást! Legyünk tanulóbarátok! Az első óra ingyenes. Ezen "találkozás" alkalmával megbeszéljük, hogy milyen módon tanulhatnánk tovább a legeredményesebben (heti óraszám, tananyag, tanmenet). A továbbiakban egy óra 3500 Ft/ 45 perc, 4000 Ft/ 60 perc illetve 5000 Ft/ 90 perc. Egyéni és csoportos órákat is tartok. ÖSD, Goethe, illetve Telc vizsgákra való felkészítés vállalok felsőfokig. Keress bátran! Kristóf Skype: onlinenemetsopron (ha itt nem tudsz írni keress skype-on, ott gyorsabb a válasz is!)

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra

Meditáció tantárgy : 1000 Ft / óra
Német irodalom és nyelvtan tantárgy : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Tóth Kristóf hozzászólásai Új hozzászólás

András Schweiz 😊 21 napja

Svájcban élő magyarként kerestem meg Kristófot 2017 Decemberében. Azóta nagyon sikeresen és eredményesen dolgozunk együtt. Az órák színvonalasak, érdekesek és a hatékonyságra fokuszálnak. Kristófot csak annak ajánlanám, aki tényleg tanulni szeretene és sikeres nyelvvizsgákat tenni. Jelenleg a B2-re készülünk a sikeres Goethe B1 után (95% +). Remélem a C1-ig is eljutunk majd egyszer...

Dániel 😊 29 napja

Színvonalas órák és egy nyugodt, figyelmes tanár. Ajánlom mindenkinek! :)

Tímea Farkas 6 hónapja

Sziasztok! Először több tanártól is vettem próbaórákat itt a Skypesulin, de végül Kristóf mellett döntöttem. Kb. február eleje óta tanulunk együtt. A nulláról kezdtem vele a német tanulást. Szerintem szuper tanár! Szeretem, hogy modernül tanít, jól motivál, türelmes, sokféle anyagot ad az alapján, hogy mi érdekel és mi a célod. Tényleg mkinek csak ajánlani tudom, aki hatékonyan, jól meg akar tanulni németül! Nagyon sokat fejlődtem vele és immáron a nyelvvizsga felé robogunk. Amelett, hogy a tanárom lett egyben a barátommá is vált ez idő alatt! Ha egy mondatban kéne őt összefoglalni: Er ist ein Hammer! :)

Klaudia Kovácsné Bíró 6 hónapja

Kristóf mindkét lányunk szerint a legjobb tanár! Nagyon vicces,és az órákat rendkívül jól adja le. Igazodik a gyerekekhez tanrendjéhez ,és mindig a legjobbat hozza ki belőlük. Korábban több tanárral is próbálkoztunk, de Kristóf a legjobb! A lányok látványosan fejlődnek, és ezt a tanáraik is észrevették. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Jó választás ha németet szeretnél tanulni stresszmentesen.

Gábor Oláh 7 hónapja

Nehéz megfogalmazni, hogy mennyire jó tanár. Párommal ketten tanulunk már egy éve vele. Sokat fejlődött a nyelvtudásunk. Ha német nyelvtanárt keresel, ne keresd tovább. Ő az embered! Er ist dein Mann!

Szilárd 10 hónapja

***** Kicsit bővebben :) Nagyon klasz órákat ad Kristóf, észre sem veszem, hogy repül az idő amikor tanulunk..... Nagyon élvezetes amit és ahogy átad..... Mindenkinek ajánlom aki egy profi, tapasztalt, jófej tanárt szeretne.......

Anita 11 hónapja

Váóó, mennyi pozitív hozzászólás. :) és mind mind igaz! Nagyon szuper órákat tart Kristóf. Ajánlom minden lelkes nyelvtanuló társamnak :D

Brigi körülbelül 1 éve

Kristof ist ein jugedfrischer aber auch sehr professioneller Lehrer, mit großen Erfahrungen. Er hat mir die Deutsche sprache relativ schnell beigebracht. Relativ schnell, weil Deutsch eine komplizierte Sprache ist. :) Vielen Dank Kristóf

Peszlen Móni körülbelül 1 éve

Sziasztok! Minden elismerésem Kristófnak. Sokat segített, hogy boldoguljak a hétköznapokban, ami Svájcban nem is olyan egyszerű, még úgy sem, hogy beszélek angolul.

Lila Nagy körülbelül 1 éve

Kristóf a harmadik némettanárom és úgy érzem, hogy megtaláltam vele az "igazit"! :) hetente 2*90 percet tanulunk és a hétköznapokban ez egy hatalmas plusz!

Gábor Mátyás körülbelül 1 éve

Ma megkaptam az eredményeimet!:) ÖSD B2 91/100 pont!:) hála Kristófnak!:)

Piroska Mészégető körülbelül 1 éve

Két hónapja tanulunk és a szókincseknek és az érthető magyarázatoknak hála sokkal jobbak beszélek. Köszönöm szépen Kristóf!

Balogh Petra körülbelül 1 éve

Még mindig Kristóf a legjobb! :) megvan a c1-es nyelvvizsgám! Juppeee:)

Aditya K körülbelül 1 éve

Professioneller Lehrer! Aditya aus Indien

Dániel Szerencsi körülbelül 1 éve

Super! Ha jó tanárt akartok, szerintem jelentkezzetek minél előbb, mert hamar elfogynak a helyek. Az ilyen jó tanárt keresik! Hajrá Kristóf!

Eathen Smith körülbelül 1 éve

Ausgezeichneter Lehrer! Ethan aus der USA

Antónia Kiss körülbelül 1 éve

Maximálisan elégedett vagyok Kristóffal! Szinte rögtön válaszolt és még aznap meg is tartottuk a próbaórát! Két hete tanulunk heti 3 órában és hatalmas a fejlődés! Az hogy még a szótanuláshoz is ad anyagot nekem egy nagy plusz! Ajánlom mindenkinek!

Jirina körülbelül 1 éve

Hallo Leute, ich will mit euch meine Erfahrungen teilen. Kristof ist ein echt rutinierter und zuverlässiger Lehrer mit viele Erfahrungen und mit guter Einstellung. Ich komme aus Polen und lebe seit 2 Jahren in Deutschland. Ohne Kristof hätte ich viele Schwierigkeiten mit der Sprachen. Ich bin sehr dankbar für dich!

Szabolcs P több, mint 2 éve

Naprakész , jól felkészült , érti is amiről beszél. Gyakorlatokon túl ad még segítő példákat , amikkel tuti , hogy mindenki megérti az anyagot. 10/10

Sebestyén Andi több, mint 2 éve

Kristóf a nyerő választás, ha úgy akarsz nekivágni a nyelvvizsgának, hogy tudod mit csinálsz. Az érettségi után vele készültem. Sokkal többet kaptam mint egy bizonyítvány. :) szuper volt a közös munka és használható tudást kaptam. Nagyon szuper a szókincs, amit ő maga csinál a virtuális szókártyákkal, jegyzetekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Petra Zolak több, mint 2 éve

Sziasztok! egyetértek az előttem szólókkal. Kreatív, figyelmes ember, türelmes, precíz tanár. Csak ajánlani tudom! Petra

Krisztian Teglas több, mint 2 éve

Sziasztok!
Jobb német tanárt mint Kristóf, még elképzelni sem tud az ember. Remekül, türelmesen és mindenki által érthető módon magyarázza el a német nyelvtant ezzel próbálva felhívni a tanuló figyelmét arra, hogy a német nyelv nem is annyira bonyolult, mint ahogy azt az ember először gondolja.

Sándor több, mint 2 éve

46 évesen kezdtem németet tanulni, mivel kint élek. Örülök, hogy ilyen jó emberrel tanulhatok. Az órák árak is nagyon jutányos, főleg annak tekintetében mennyi érdekes dolgot, plusz információt és ábrát kapok!

Timi több, mint 3 éve

Szuper tanár Kristóf! Jó vele tanulni, érthetően, türelmesen elmagyaráz mindent. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Halász Anita több, mint 3 éve

Csak dicsérni tudom Kristófot! Fél év alatt a nulláról eljutottunk addig, hogy bátran meg merek szólalni és el tudom mondani amit akarok, persze még van mit tanulnom :) Sok kreatív feladatot csinálunk, szimulációkat és ha valamit nem értek szuperül rá tud világítani a megoldásra. csak így tovább! :)

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu