Zsuppán Orsolya 

 Üzenet küldése
Zsuppán Orsolya

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok, Orsi vagyok, 24 éves, az angol nyelv megszállottja. :) Szerintem a legjobb módja a nyelvtanulásnak, ha minél aktívabban belevetjük magunkat, ezt a saját bőrömön tapasztaltam. Dolgoztam kint az Államokban is, de bő 5 éve Angliában élek, ahol megszereztem az alap- illetve mester diplomáimat sportújságírás és sport manager szakokon. A lexikális tudásommal nem foglak untatni, de megígérhetem, hogy az óráink színesk lesznek, ahol nemcsak az angol társalgást gyakorolhatod, de igyekszem bemutatni az angolszász kultúrát is. Rendelkezem nyelvvizsgás tapasztalatokkal is (főképp IELTS), de óráimon a fő hangsúly a beszéden és az önbizalomnövelésen van. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Zsuppán Orsolya hozzászólásai

Új hozzászólás

Táboriné Watz Andrea 😊 1 napja

Sokszori újrakezdőként, szorongásokkal telve kezdtem el a közös angolozást. Ma már elmondhatom, hogy nagyon várom és élvezem az órákat. Érdekes témákat érintve, rengeteg türelemmel, és ami számomra legfontosabb, mosolygós arccal, pozitív hozzáállással segíti Orsi, hogy épüljön az önbizalmam, és fejlődjenek a nyelvi készségeim. Az órák olyan gyorsan repülnek el, hogy sokszor el sem hiszem, hogy ennyit beszéltem angolul. Mindenkinek ilyen tanárt kívánok, aki lelkes, segítőkész, és bátorító.

Gödör Csanád 😊 4 napja

Orsi nagyon türelmes és kreatív oktató, és már vagy 20-30 óra van mögöttünk.. Változatos témákkal és feladatokkal vár mindig, amivel a régen elkopott angoltudásomat frissítjük fel közösen. Szuperül haladunk! :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu