Grace Language School 

 Üzenet küldése
Grace Language School

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ez az oktató 10%-os kedvezményes óradíjat biztosít, amennyiben rendelkezel a megfelelő kuponnal!

👋 Welcome! Bienvenu(e)! 🎁 A rendkívüli kihívásokat jelentő COVID-19 időszak első hulláma után úgy döntöttem, hogy minden új tanulóm megérdemli, hogy jelentős kedvezménnyel kezdhesse a tanulmányait nálam. Így az egyéni órák ára csupán 2000Ft/50 perc az első 14 napban, a további óradíjban pedig egyénileg megállapodunk. Ez az én ajándékom (welcome gift) számodra! :) 🎓 Mátyás Bianka vagyok és 2005 óta, azaz 15 éves korom óta dolgozom nyelvészként, illetve fordító-tolmácsként a globális üzleti világban. Rendkívül diverzifikált projektekben volt lehetőségem résztvenni úgy belföldi, mint külföldi cégek keretein belül egyaránt, közöttük amerikai, angliai, svájci, illetve romániai és franciaországi online, illetve személyes megbízások esetében is. ✅ Az internacionális és interdiszciplináris tapasztalataimat az alábbi szakterületeken szereztem: tűzrendészeti külkapcsolatok, idegenvezetés, PR, marketing, customer care, projekt menedzsment, mentoring, online tutoring, nemzetközi gazdálkodás, mezőgazdasági kereskedelem, könyvelés, nemzetközi spedíció, egyházi tolmácsolás, rendezvényszervezés, non-profit szektor, egészségügyi tolmácsolás, szoftver lokalizálás, szoftver minőségbiztosítás, Java programozás, webfejlesztés, digitális marketing és design. ✅ A SkypeSuli platformján keresztül 2015 óta felkészítettem tinédzsereket szintfelmérőre és nyelvvizsgára is, viszont jelenleg kizárólag felnőttoktatással foglalkozom. 💖 Hála Istennek felkeresett több olyan kedves tanulóm is, aki a saját örömére szeretne egy adott nyelven megtanulni. Számomra külön élményt jelent az ennyire motivált és hatalmas tudásvággyal rendelkező személyeket bevezetni az idegen nyelvek világába. 🔥 50 perces óráim személyre szabottak, a szükséges tananyag mellett Youtube videókat, blogokat, híreket valamint friss web-, illetve mobilalkalmazásokat is felhasználok, hogy az óráim a lehető legváltozatosabbak, interaktívak, aktuálisak és lendületesek legyenek. 🎓🥰🛪 Örömmel várom, hogy elkezdjük közös utunkat a nyelvek és a kultúrák világában azért, hogy átadhatassam az idegen nyelvek és a nemzetközi kommunikáció szeretetét Neked is! 🎁 Szeretettel várlak, az első 30 perces igény- és szintfelmérő óra mindenki számára ingyenes. À bientôt! > A mihamarabbi viszontlátásra! Bianka

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 1800 Ft / óra + ingyen próbaóra
Angol nyelv : 1800 Ft / óra + ingyen próbaóra

Weblap készítés tantárgy : 4500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Grace Language School hozzászólásai

Új hozzászólás

Réka 😊 6 napja

Bianka egy nagyon pozitív személyiséggel rendelkező, felkészült nyelvtanár. Felsőfokú angol nyelvvizsgára készülök éppen nála. Nagyon precíz, minden órára hasznos feladatokat, és sok segédanyagot hoz a tanulás könnyítése érdekében. Ha elfogadó és segítő hangulatban szeretnél tanulni, mindenképpen Biankát válaszd! :)

L.S 😊 27 napja

Nagyon szeretem az órákat, mert rugalmas nincs rajtam kényszer érzet mindig jó hangulatban telik. A tanárnő közvetlen, barátságos és a francia nyelv iránti szeretetét a tanítás által is átadja így minden óra egy élmény. Nem hiába mondják ha szereted amit csinálsz az virágozni kezd. A nehézségek ellenére is kitűztem a francia nyelv elsajátítását és ehhez a tanárnő önbizalmat is ad. Plussz további erőt ad, hogy egyszer személyesen, ne csak turistaként ismerjem majd meg Franciaországot. A könyv is szuper. Az iskolai nyelv órák és ezek az órák Ég és Föld össze sem lehet hasonlítani.

Lukats Katinka 😊 körülbelül 1 hónapja

Bianka mindig jókedvű és kreatív órái sokat segítettek nekem a francia nyelv szeretében és tanulásában.

Iványi Tamás 😊 körülbelül 1 hónapja

Nagyon hatékony, felkészült, naprakész oktató. Mindenkinek ajánlom.

Angeli Gerda 😊 körülbelül 1 hónapja

A francia nyelvvel való ismerkedés számomra mindig is egy lehetetlennek tűnő missziónak tűnt. Évek ota szerettem volna elkezdeni, de valamiért nem vettem a fàradsàgot. Azt hittem, hogy Skype-on keresztül nem lehet tanulni. TÉVEDÉS! Az online nyelvtanulàs a jövő. És aki kételkedne abban, hogy belevágjon-e Biankával a nyelvtanulásba, annak szívből üzenem, hogy kezdje el! Biankára bukkanva egyre közelebb kerülök az álmom eléréséhez - habár még csak júliusban kezdtük, úgy érzem, hogy jól haladunk. Minden orára felkészül, tudja hogy hol hagytuk abba, figyelmes, kedves és lelkiismeretes. Szívből ajánlom! :-)

Bernadett Nigrin 😊 2 hónapja

Májusban kezdtem Biankával a francia órákat. Nem szerettem a franciát de Bianka a hatalmas türelmével, szeretetével és csodás tanári képességeivel megszerettette velem nem csak a nyelvet, hanem a kultúrát is. Mindenkinek ajánlom a kimagasló tudású, szívélyes Biankát.

Petrikné Nagy Erzsébet 😊 2 hónapja

Július vége óta veszek angol órákat Biankától. Nagyon gyorsan megtaláltuk a hangot egymással. Kedves, vidám személyiség és mindig jól felkészült. Nincs túl sok időm, de az ő felkészültsége és elkötelezettsége engem is mindig inspirál arra, hogy több időt fordítsak az angol tanulásra. Sok digitális eszközt használ, ami mindig újdonság számomra.

Dr. Maruzsenszkiné Hunyadvári Ágnes 😊 2 hónapja

Biankával 2 hónapja tanulom a francia nyelvet. Rendkívüli felkészültséggel rendelkező oktató. Precíz, pontos, vidám személyisége élvezetessé teszi az órákat. Nem marad megválaszolatlan kérdés. Csak a tananyag alapos átvétele után lépünk tovább. Igényeim szerint kiegészítve azt nyelvtani vagy szóanyaggal. A nyelv sikeres elsajátítását segíti az általa választott - életszerű témákat feldolgozó -  YouTube-os videók feldolgozása is. Szívből ajánlom mindenkinek aki - életkortól függetlenül (én magam 52 éves) szeretné elsajátítani ezt a gyönyörű nyelvet.

Rudolf 😊 2 hónapja

Az első pillanattól megtetszett az, hogy Bianka mennyire jól kiválasztja a tananyagokat és az eszközöket ahhoz, hogy az órák jól teljenek. Így már rövid idő után elmondhatom azt, hogy az óráink eredményesek és fejlődtem is. Ez is motivál arra, hogy egyre több időt töltsek az angol tanulással. Mindenkinek ajánlom.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu