Salomonné Csiszár Pálma 

 Üzenet küldése
Salomonné Csiszár Pálma

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Az ELTE Olasz és Eszperantó szakán végeztem 2002-ben, azóta számos tanfolyamot vezettem. Apanyelvi eszperantótanár vagyok, édesapámtól tanultam a nyelvet gyerekkoromban. Az olasz a legszebb és talán legkönnyebb európai nyelv, ezért is ajánlom.

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 3000 Ft / óra
Eszperantó nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Salomonné Csiszár Pálma hozzászólásai

Új hozzászólás

Zsuzsa 😊 4 hónapja

Palma szülei a hazai Eszperanto oktatas uttöröi. Palma evfolyamtarsam volt. En es növerem Eszperantot Edesanyjatol tanultunk, Apukaja konyvebol, hugom pedig Edesapjatol. Hugom felsofoku vizsgat tett. En tolmacs lettem, amihez hoztasegitett az is, hogy az Eszperanto segitsegevel konnyebben tanultam meg mas nyelveket is. Palma mar diakkent is nagyon lelkiismeretes szorgalmas volt, es magneskent szivta magaba az idegen nyelveket. Nem is tudtam volna szamara elkepzelni jobb hivatast, mint az idegen nyelvek oktatasa. Barkinek szivesen ajanlom :-)

Timár Marianna 😊 4 hónapja

Kifejezetten ajánlom a tanárnőt. Szakmai hitelességét bizonyítja, hogy ő a szerzője az Eszperantó-magyar tematikus nyelvvizsgaszótárnak és az írásbeli nyelvvizsgafelkészítő feladatgyűjteménynek is. Ha valaki, ő biztos, hogy pontosan tudja, mire készíti a diákjait. Engem személyesen nem tanított, de nála vizsgáztam, így van gyakorlati rálátásom is arra, hogy szakmailag is (magam is nyelvtanár vagyok) és emberileg is mindenképpen megfelelő választás, ha valaki eszperantóul akar tanulni.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu