Salomonné Csiszár Pálma 

 Próbaóra foglalás
Salomonné Csiszár Pálma

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Az ELTE Olasz és Eszperantó szakán végeztem 2002-ben, azóta számos tanfolyamot vezettem. Apanyelvi eszperantótanár vagyok, édesapámtól tanultam a nyelvet gyerekkoromban. Az Akadémiai Kiadó Eszperantó írásbeli nyelvvizsga kötetét és tematikus szótárát szerkesztettem.

Az óráim bemutatása

Az óra elején mindig szánok időt a kérdésekre, ismétlésre. A skype-ban később is visszanézhetőek az általam begépelt új szavak, ez órai jegyzetként is használható. Már az alapoktól törekszem a beszédcentrikusságra. A nyelvvizsga elvárásait beépítem a tananyagba. Mindig adok házi feladatot, amit gyorsan és ingyen kijavítok. A diák kap visszajelzést. A tanulnivalót igyekszem a diák személyéhez, érdeklődési köréhez szabni. Az óra időpontja rugalmasan változtatható.

Nyelvek és Tantárgyak

Eszperantó nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra
Olasz nyelv (B2 szint) : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  írásbeli feladatok javítása


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Salomonné Csiszár Pálma hozzászólásai

Új hozzászólás

Jázmin Somfai 😊 2 hónapja

Pálma szerintem egy nagyon segítőkész magántanár, én mindig nagyon jókat beszélgettem vele. Mindig odafigyelt rám, egy kifejezetten barátságos atmoszféra jellemzi, olyannyira, hogy karácsonykor még ajándékot is küldött nekem. Az órák során mindig érthetően magyarázott és gyorsan haladtunk, nem vesztegettük az időt. Ha valamit nem értettem, többször is aranyosan elmagyarázta máshogyan. Szépen tudtam követni őt, jó jegyzeteket tudtam készíteni abból, amiket mondott és mindig leírta az ismeretlen szavakat. Az online tanfolyamot nekem nem is kellett használnom mellette. Ajánlott tankönyveket, vannak olyanok, amiket ő szerkesztett. 😊 Rugalmas az órák időpontjaival kapcsolatban is. Szerintem tényleg a nyelvvizsgára készített fel, rengeteg fontos apró részletet megtudtam tőle a nyelvvizsgával kapcsolatban. Neki hála 94%-os lett a szóbelim. Tiszta szívvel tudom őt ajánlani! 😊 Az eszperantó pedig egy nagyon gyorsan tanulható nyelv, nekem kb. 5 hónapon keresztül heti 1 vagy 2 órámba tellett délutánoként, illetve a szabadidőmben a Duolingo-zás is sokat segített az alapokban. Az eszperantóban nincsenek kivételek, ami nagyon megkönnyíti a tanulást. Ha tanultál előtte idegennyelvet sem nyelvtannal, sem a szavakkal nem lesz gondod szerintem. Azt vettem észre, hogy kb. olyan 80% az esélye, hogy az előző nyelvi tudásaid segítségével eltalálsz egy olyan szót, amit még nem tudsz– legalábbis én mindig ezt csináltam 😊 Esetleg még a felsőfokú nyelvvizsga is meglehet elsőre, sok-sok gyakorlással.

Zsuzsa 😊 7 hónapja

Palma szülei a hazai Eszperanto oktatas uttöröi. Palma evfolyamtarsam volt. En es növerem Eszperantot Edesanyjatol tanultunk, Apukaja konyvebol, hugom pedig Edesapjatol. Hugom felsofoku vizsgat tett. En tolmacs lettem, amihez hoztasegitett az is, hogy az Eszperanto segitsegevel konnyebben tanultam meg mas nyelveket is. Palma mar diakkent is nagyon lelkiismeretes szorgalmas volt, es magneskent szivta magaba az idegen nyelveket. Nem is tudtam volna szamara elkepzelni jobb hivatast, mint az idegen nyelvek oktatasa. Barkinek szivesen ajanlom :-)

Timár Marianna 😊 8 hónapja

Kifejezetten ajánlom a tanárnőt. Szakmai hitelességét bizonyítja, hogy ő a szerzője az Eszperantó-magyar tematikus nyelvvizsgaszótárnak és az írásbeli nyelvvizsgafelkészítő feladatgyűjteménynek is. Ha valaki, ő biztos, hogy pontosan tudja, mire készíti a diákjait. Engem személyesen nem tanított, de nála vizsgáztam, így van gyakorlati rálátásom is arra, hogy szakmailag is (magam is nyelvtanár vagyok) és emberileg is mindenképpen megfelelő választás, ha valaki eszperantóul akar tanulni.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu