Pentek Annamaria  

 Üzenet küldése
Pentek Annamaria

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Welcome! :-) Thank you for reading my introduction :-). Életszerű, használható nyelvtudást szeretnél? Nyelvtani rendszerezésre vagy inkább beszédközpontú órákra lenne szükséged? Nyelvvizsgára, állásinterjúra készülsz? Ha ezt a bemutatkozást olvasod, valószínűleg már eldöntötted, hogy elkezded, folytatod vagy csiszolod az angol tudásod. Ebben szeretnék Neked segíteni. Miért engem válassz? Az órák alkalmával beszélgetünk, nyelvtanozunk és fejlesztjük a szókincsed. Nem szeretnéd az idődet és a pénzedet pazarolni hanem gyors ütemben szeretnél haladni. Reggeli, délutáni, esti, sőt hétvégi időpontok közül is választhatsz megbeszélés szerint. I would be happy to help you to achieve your goals. Feel free to contact me directly here or add me on Skype ( panka1021 ) and I will get back to you. Cheers, Anna

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Pentek Annamaria hozzászólásai

Új hozzászólás

Oláh Zsuzsa 😊 körülbelül 1 hónapja

Nem tudok, üzenetet küldeni Neked. Valamiért az e-mail címem nem fogadja el... Pedig nagy szükségem lenne Rád

Erős Brigitta 😊 körülbelül 1 hónapja

Mindig felkészült, tapasztalt, széles körű tudással rendező oktató Anna. Érdekes és egyben személyre szabott órákat tart. Imádom az óráit! Beszédközpontú, jó hangulatú óráin szinte repül az idő. Mindenkinek szívből ajánlom!

Kuczmann-Horváth Szilvia 😊 körülbelül 1 hónapja

Én aki utál tanulni, vártam az órákat, mert érdekes, nem sablon betanult dolgok vannak az órán, változatos, beszéd központú, Anna rendkívül növeli az önbizalmát az embernek , igy meg mer szólalni idegen nyelven az is, aki még nem tökéletesítette el helyesen a nyelvet. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nálam ő a nyerő!!!

Kuczmann-Horváth Szilvia 😊 körülbelül 1 hónapja

Én aki utál tanulni, vártam az órákat, mert érdekes, nem sablon betanult dolgok vannak az órán, változatos, beszéd központú, Anna rendkívül növeli az önbizalmát az embernek , igy meg mer szólalni idegen nyelven az is, aki még nem tökéletesítette el helyesen a nyelvet. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nálam ő a nyerő!!!

Artyukhov-Kincses Beatrix 😊 2 hónapja

Imadtam Annaval tanulni, az orak teljesen szemelyre szabottak, valtozatosak. Anna rendkivül türelmes, es rugalmas. Nagyon jo aranyban van felosztva az elmeleti es a gyakorlati tananyag. Csak ajanlani tudom.

Bognár Gábor 😊 9 hónapja

Nagyon felkészült, profi tanító aki nagyon flexibilis és segítőkész. Mindig a tanuló igényeit figyeli és kifejezetten mai update témákkal készül. Az évek folyamán már sok angol tanárnál voltam de Annamáriát ajánlanám leginkább mindenkinek aki mérhető fejlődést szeretne elérni. She is of the Best!

Kovács Krisztina több, mint 4 éve

Amióta rátaláltam Annára azóta szerettem meg a skype angol tanulást. Kedves személy és az angol óra vele sosem unalmas, rövid idő alatt segitett felkészülni a várva várt Ausztrál utamra, ugyhogy már a repülőben meg mertem szólalni angolul :)) ...szóval ha angolt szeretnél tanulni Annát keresd! :)

Vivien Tankovics több, mint 5 éve

Anna nagyon jó órákat tart mert izgalmasak, életre valóak. Nem a szokásos sablon feladatokat csináljuk! Csak ajánlani tudom mondenkinek, mert nem csak a nyelvvizsgára készít fel, hanem arra is hogy miként használjuk a nyelvet a való életben!

Fanni Trescsik több, mint 5 éve

I seaked Anna's help for my intermediate language exam, which I took succesfully a couple of month later. She makes the lessons understandable, with rapid improvement and more importantly, very enjoyable! With her help, I am now comfortable to read, write and speak English and having fun doing it! The two-hour sessions fly by discussing grammar, pronunciasion and current events. If you want a reliable teacher with great knowledge and kind attidute, Anna is the one!

Márk Kámi több, mint 5 éve

Amennyiben egy biztos nyelvtudást szeretnél elsajátítani és nem
félsz az egyre növekvő házi feladatok sokaságától, akkor csakis Anna lehet, aki
segíthet elérni célodat! Ha unod a szürke unalmas nyelvórákat és inkább
hasznos, gyakorlati példákkal szeretnéd az új anyagokat alaposan megtanulni,
valamint nem idegenkedsz az aktuális témáktól sem, akkor ideje, hogy felkeresd
Annát!

Ákos több, mint 5 éve

A közép- és a felsőfokú nyelvvizsgára is Anna készített fel, mindkettőre pár hónap alatt. 10/10 would take exam again

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu