Inaktív oktató

Papp Krisztina 

 Próbaóra foglalás
Papp Krisztina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Angol nyelv ės német nyelv elsajátításában tudok segíteni számlakėpesen, ha nyelvvizsgára, érettségire készülsz vagy a munkádhoz van szükséged használható nyelvtudásra. A felkészültségemet illetően: -az egyetemi tanulmányaim alatt nyaranta Németországban és az Egyesült Államokban dolgoztam, hogy anyanyelvi környezetben sajátítsam el a nyelveket. -korábban külkereskedelmi profilú cégnėl dolgoztam, ahol angol és német fordītôi feladatokat låttam el. -német és történelem tanári egyetemi mesterszakot végeztem. -német nyelvből C1 típusú általános nyelvvizsgával, angol nyelvből idegenforgalmi szakmai C1 nyelvvizsgával rendelkezem Amit kínálok: -általános, -idegenforgalmi vagy egyéb üzleti- szakmai nyelvvizsga felkészítés angol és német nyelven -nemzetközileg elfogadott (CAE, IELTS, GOETHE, TELC) és hazai (ECL, BGE, PANNON, EURO, TÁRSALKODÓ, BME, KITEX, Zold Ut) vizsgákra -magas szakmai igényesség, felkészülés óráról-órára Első alkalommal 20 perces szintfelmérés INGYENESEN: felmérem, hol tartasz jelenleg és hová szeretnél eljutni, mennyi idő alatt. Ezt követően egyéni felkészülési tervet kap mindenki, hogy nyomonkövethető legyen a fejlődés mindenki számára. Személyre szabott tananyaggal, könnyedén, gyakori ismétléssel kellemes hangulatban sikerélmény mindenkinek a nyelvtanulás! 2019-es ėv mèrlege: 22 vizsgaeseménybõl17 sikeres. A 17 sikeres vizsgából 8 komplex szakmai B2es nyelvvizsga: 4 angol ės 4 német. A 2020-as évben 29 vizsgaeseményből 23-at sikeresen zártunk: közte nemzetközi középfokú és felsőfokú, valamint szakmai nyelvvizsgákkal. Nagyon büszke vagyok a sikeres és a sikertelen vizsgázóimra egyaránt, egy picit magamra is. Nagyon keményen dolgoztunk a sikerért mindannyian. Izgalmas évnek ígérkezik a 2021 is, remélem lesz hozzá egészség és kitartás is! Az óradíj 40 percre vonatkozik åltalånos nyelvi felkészītės esetén. A szaknyelvi felkészītės ára 10 %-kal magasabb. Elérhetőségeim: +36303150626 leanyvarine.krisztina@gmail.com https://www.facebook.com/pappnyelvoktatas/ Skype: live:leanyvarine.krisztina_1

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3800 Ft / óra
Angol nyelv : 3900 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Idegenforgalmi, kereskedelmi és egyéb üzleti szaknyelvi felkészítés, önéletrajz, motivációs levél írása idegen nyelven, fordítás

Egyéb tantárgy, szolgáltatás üzleti kommunikáció


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Papp Krisztina hozzászólásai

Új hozzászólás

Fanni 😊 1 napja

Krisztivel 2,5 évig tanultam, egy élmény vele tanulni. Az anyanyelvi országban egy úgy nevezett Realschulabschlussra készített fel, német és angol tantárgyakból. Hogy miért is egy élmény vele tanulni? -Az órák kötetlenek -A tanuláshoz mindig biztosította a megfelelő anyagokat -Felkészült, napra kész -Az óra beosztás nagyon rugalmas Ja, és ami nem maradhat el, hogy jó humora van 😊 Szeretettel ajánlom mindenkinek!!! (star)(star)(star) Kriszti nem csak a nyelvtanárom lett, hanem a pót anyukám is. Köszönöm a sok-sok közös munkát és élményt. (bouquet)

Kovács Andrea 😊 6 napja

Krisztivel 2020 Októberében kesztük el a B2 Német Telc vízsgára a felkészülést . Az elmúlt hetekben le is tettem a vizsgát, amiért nagyon hálás vagyok Krisztinek. A tanuláshoz nem kellett könyveket vásárolnom és még füzetre tollra sem volt szükségem, Kriszti mindent online biztosított számomra, ami a sikerhez kell Krisztivel az órák nagyon jó hangulatban teltek . Rendkívűli türelméről tudok beszámolni. Akkor sem akadt ki ha Kati szórend helyett Pistit mondtam 😉 . Mindenkinek tudom ajánlani Profi Pedagógus .

Petra 😊 10 napja

Kriszti segítségével szereztem meg az angol felsőfokú gazdasági nyelvvizsgámat.Kriszti nagyon felkészült, kedves és segítőkész nyelvtanár. A beszélgetések során azonnal javította a hibáimat, melyek ezáltal hamar rögződtek. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne jó hangulatú órák során nyelvet tanulni.

K Zsuzsi 😊 23 napja

Kriszti az egyik legkedvesebb ember, akivel valaha talalkoztam. Kivalo tanar, mindig felkeszul, teljesen szemelyre szabottak az orak, mindig motival, nem is tudom, hogy csinalja. Eszmeleletlenul jol magyaraz, es tetszik, hogy azonnal javit beszelgetes kozben, ha valamit rosszul mondok, igy nagyon jol berogzul a nyelvtan. Angyali turelme van es jo humora is. Batran ajanlom, csak hagyjatok nekem helyet amig C1-ig nem jutok :))

Kaszala Szilvia Viràg 😊 körülbelül 1 hónapja

Elsőnek is szeretnék mégegyszer köszönetet mondani Krisztinának, ugyanis olyan átfogò idegen nyelvi tudàst adott át, amivel bármikor bárhol boldogul az ember. Legyen szò nyelvvizsgáròl, vagy német nyelven valò kommunikáciòról. A munkánk során Krisztina pontosan tudta, hogyan kell felépíteni az òrákat, ahhoz hogy az elérd cèlodat- én a B2 nyelvizsgát választottam. Erre alkalmas könyvekből tanultam, amiket Krisztina biztosított tanuláshoz, éppen azt amire szükség volt. Legyen szò bármely készségről: nyelvtan vagy hallott szövegértés. Időt tekintve: szűk volt, ugyanis 3 hònap alatt indultunk az alapoktòl egészen középfogik. Természetesen elötte màr tanultam a nyelvtet, de egy àtfogò ismètlèssel helyre tettük a hiányosságokat. Az időpontokat rugalmasan kezeltük, mindig kapcsolatban voltunk, hogy éppen hol tartok a tananyagban. Az órákon mindig mindent érhetően elmagyarázott, amit utána alkalmazni is tudtam. A feladott házifeladatokbòl rengeteget tanultam, ő pedig kellő figyelemmel mindvégig leellenőrizte, s átbeszéltük a hibáimat. A beszèd készségem is folyamatosan javult, a stabil nyelvtani ismeretek alapján és a közös munkánk során. Összeségében Krisztina kiválò nyelvszakos tanàr, aki mindig pontos, megbízhatò, bátorítò, támogatò és legnagyobb szívű tanár. Igazán örültem, hogy rátaláltam!! Bárkinek ajánlom, aki tényleg használható nyelvtudást szeretne ès legyen szó bármely nyelvizsga fokozatról, itt jàrsz a legjobb helyen. Biztosan megtérül a befeketett energiàd!

Baranyai Simon 😊 2 hónapja

Krisztivel tavaly nyár óta tanultam közösen, segített rendberakni a nyelvtanomat és felkészített a középfokú angol nyelvizsgára. Nagyon kedves, felkészült tanár, mindig pontos volt, házit is adott mindig ami segítette a felkészülésemet. Továbbá rugalmas volt, és mindig motivált a tanulásban és a céljaim elérésében. Alapos felkészítést kaptam a középfokú nyelvizsgára. Ha angol tanuláson gondolkozol, Krisztit nagyon tudom ajánlani! Köszönöm neki a munkáját.

Patricia 😊 5 hónapja

Kriszti német középfokú nyelvvizsgára készített fel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hisz nagyon felkészült és rugalmas. Különösen pozitív, hogy az oktatás mellett motiválni is tudott, nem hagyott magamra.

G. Bálint 😊 5 hónapja

A nyáron sikeresen letettem a középfokú angol nyelvvizsgámat, amelyre Kriszti készített fel. Örülök neki, hogy vele tanultam, mert az órákon mindig kedves, pontos volt, ha valamiben elakadtam akkor azt azonnal javította. Sokat segített még abban is, hogy mindig olyan témát, illetve nyelvtant vett elő ami számomra épp nehezen ment. Aki nyelvvizsgára készül annak bátran tudom ajánlani Krisztit, hálás vagyok neki, hogy ő készített fel!

Attila 😊 6 hónapja

Krisztina segitett közel nullarol az informatikus vizsgamra felkeszülni es a nyelvtani korrekcioban a szakdolgozatomhoz, amit nemetül irtam. + Az orak személyre szabottak, nem egy standard könyvböl oktat mindenkinek ugyanugy. +Az orakra mindig felkészült, nem töltünk idöt azzal hogy hol is tarttottunk. +Az orak mindig pontosan kezdödnek. +Ha le kell mondani egy orat, rugalmasan kezeli. +Ha kerdes van, mindig tudja a valaszt. +A nyelveket amiket oktat tenyleg nagyon jol erti es beszeli is. -/+ az idösav amiben többnyire oktat egy kicsit szük, de ez csaladi elet mellet megerthetö. Meg persze biztosan vannak akiknek pont ez az idösav a tökeletes. Semmi negativat nem tapasztaltam az orak alatt, szimplan ajanlani tudom mindekinek.

Szabó Niki 😊 6 hónapja

Teljes mértékben ajánlom Krisztát mindenkinek:) Nagyon profi tanár, segítőkész, és odafigyel ránk. Lelkiismeretes tanárnak ismertem meg, mert rendszeresen felkészült az órákra.

Tamás 😊 7 hónapja

Krisztit bátran ajánlom, kiváló nyelvtanár, precíz, pontos, kedves :)

Csilla 😊 7 hónapja

A legjobb angol tanár! 😊Nyáron nagyon sokat segített nekem angolból, az elején nem volt bátorságom angolul beszélni a kiejtésem miatt, de nagyon sokat fejlődtem a 2 hónap alatt! Csak ajánlani tudom! :)

Hajdu Eszter 😊 7 hónapja

Kriszti segítségével sikerült letennem a német C1-es nyelvvizsgát. Biztos vagyok benne, hogy nélküle nem sikerült volna. Örülök, hogy rátaláltam, mert nagyon jó tananyagokat kaptam tőle, mindig sikerült tanulásra motiválnia, kérdéseimmel két óra között is bátran fordulhattam hozzá. Munkahely mellett is sikerült minden héten olyan idöpontot találni, ami mindkettőnknek megfelelt. Az órák menetét pedig személyre szabva alakította. Sok szeretettel ajánlom Krisztit mindenkinek, aki német nyelvtanárt keres. :)

Erika 😊 8 hónapja

Több hónapon keresztül tanultam Krisztivel és végül a nyelvvizsgára is felkészített. Az órákon használható tudást kaptam, legyen szó akár nyelvtanról, akár kommunikációról. Kriszti mindig felkészült, profi és az órák időpontját tekintve is nagyon rugalmas. A házi feladatok is nagyon hasznosak voltak, nagyon sokat tanultam belőlük. Külön köszönöm neki, hogy végig biztatott és támogatott a felkészülésben! Aki lelkiismeretes, felkészült, professzionális tanárt keres, annak maximálisan ajánlom Krisztit. :)

Edina 😊 8 hónapja

Kriszti egy nagyon kedves, felkészült és segítőkész oktató. Nélküle nem sikerült volna elsőre a B2 komplex angol nyelvvizsgám, főleg nem pár hónap alatt! Nem tudom elégszer megköszönni a sok-sok segítséget és türelmet. Bátran ajánlom bárkinek, azoknak is akik nyelvvizsgára készülnek, és azoknak is, akik fejleszteni szeretnék a nyelvtudásukat. :)

Klaudia 😊 8 hónapja

Kriszti engem angol üzleti B2 nyelvvizsgára készített fel, szuper eredménnyel. Kedves, rugalmas és nagyon profi. Csak ajánlani tudom!

Bata Gabriella 😊 8 hónapja

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Krisztire. Nagyon jó hangulatba teltek az óráink, Kriszti borzasztóan pontos, felkészült és kedves tanár. Nagyon szerettem vele dolgozni. Egy év után sikeres angol nyelvvizsgával gazdagodtam, hálás vagyok neki a segítségért! Mindenkinek szeretettel ajánlom☺️

Bata Gabriella 😊 8 hónapja

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Krisztire. Nagyon jó hangulatba teltek az óráink, Kriszti borzasztóan pontos, felkészült és kedves tanár. Nagyon szerettem vele dolgozni. Egy év után sikeres angol nyelvvizsgával gazdagodtam, hálás vagyok neki a segítségért! Mindenkinek szeretettel ajánlom☺️

Bata Gabriella 😊 8 hónapja

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Krisztire. Nagyon jó hangulatba teltek az óráink, Kriszti borzasztóan pontos, felkészült és kedves tanár. Nagyon szerettem vele dolgozni. Egy év után sikeres angol nyelvvizsgával gazdagodtam, hálás vagyok neki a segítségért! Mindenkinek szeretettel ajánlom☺️

Eszter 😊 9 hónapja

Kriszta nagyon kedves és jó hangulatú órákat tart. Érdekes, aktuàlis közéleti témàkból nagyon felkészült és figyel arra, hogy olyan témàkat hozzon, ami a tanuló érdeklödési köréhez passzol. Nagyon rugalmas.

Nyitrai Zsolt 😊 9 hónapja

Inspiráló, türelmes és kedves. Élmény Vele a tanulás!

Katalin Horváth 😊 9 hónapja

Lendületes, kreatív, lelkiismeretes. Profi. Bátran tudom ajánlani mindenkinek.

Fagyasné Pető Tünde 😊 10 hónapja

Rugalmas, hatékony, kedves. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Fagyasné Pető Tünde 😊 10 hónapja

Rugalmas, hatékony, kedves. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Mónika 😊 10 hónapja

Tempós, tudatos, nagyon jól magyaráz Kriszti. Jó könyvekből készít fel, sokat gyakoroltat. Szívből ajánlom:)

Ladányi Attila 😊 10 hónapja

Nagyon jó tanár, csak ajánlani tudom.

Szabó Nóra 😊 körülbelül 1 éve

Kriszti mindig felkészült volt az óráinkon. Rendszerezte az angol tudásomat és rövid időn belül pótolni tudta a hiányosságaimat. A nyelvvizsgára maximálisan felkészített. Mindenkinek ajánlom.

Szalkai Boglárka 😊 körülbelül 1 éve

Általánosban nagyon jó alapot kaptam angolból majd a középiskolába bekerülve elfelejtettem mindent,mert nem olyan volt a tanárom.Ezek után a nyelvvizsga de még az érettségi is majdhogynem elérhetetlennek tűnt.Kriszti viszont rengeteg munkával és órával amelyek színesek voltak,visszahozott a szintemre,majd tovább fejlesztette azt.Az órák rettentően rugalmasak voltak és mindent profi szinten kezelt.Bátran tudom ajánlani mindenkinek!😊

Móni 😊 körülbelül 1 éve

Száz évnyi nyelvtanulás nélküli időszak után, a további felejtést megelőzendő találtam meg Krisztit a neten és kezdtük meg a közös tanulást 1.5 évvel ezelőtt Skype-on. Rendkívül rugalmasan tudtuk az órák időpontját egyeztetni, érdekes témákat veséztünk ki némi házi feladattal megfűszerezve. Pozitív személyiség, széles látókör és profizmus jellemzi Krisztit, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Daniella 😊 körülbelül 1 éve

Több év kihagyás után kezdtem el ismét angolt tanulni Krisztivel. Korábban a nyelvtani szabályokat a gyakorlatban nehezen tudtam alkalmazni és a kommunikáció sem ment könnyen angolul. Nagy szeretettel ajánlom Krisztit, akivel hatékonyan tudtam együtt tanulni és az órák is mindig jó hangulatban teltek. Rendkívül türelmes, felkészült, következetes embert ismertem meg személyében és rengeteg segítséget adott a vizsgára való felkészüléshez.

Anett 😊 körülbelül 1 éve

Felnőttként, munka mellett nem egyszerű a nyelvtanulás. Szerencsére rátaláltam Krisztire, aki türelmes, kedves, segítőkész és öröm vele a tanulás!

Matolcsi Fruzsina 😊 körülbelül 1 éve

A nyelvtanulás nagy mumus volt az életemben. SIkerült mindig olyan tanárokat választanom, akikkel nem tudtam megfelelően együtt dolgozni, ami sok sok kudarchoz vezetett, és persze véletlenül sem élveztem a dolgot. Aztán rátaláltam Krisztire, aki a végtelen kedvességével és szakértelmével minden ezzel kapcsolatos félelmem felülírta. Élveztem és alig vártam az óráinkat. Alkalomról alkalomra oldódtak a régi gátak és félelmek a nyelvvel kapcsolatban neki köszönhetően. Kriszti nagyon rugalmas, és szuper hatékony módszerrel dolgozik, az pedig, hogy ez otthonról elérhető, nagyon kényelmes dolog. Én nagyon hálás vagyok neki. Szeretettel ajánlom mindenkinek! 😊⭐⭐⭐⭐⭐

László Linda 😊 körülbelül 1 éve

Kriszti a külföldi munkavállaláshoz szükséges német tudásomat segített felfrissíteni. A nyelvoktatási módszerei nagyon hatékonyak, nekem sokat segített, hogy felmérte, miben vannak hiányosságaim, és ennek megfelelőlen talált ki villám gyorsan mind írásbeli feladatokat, mind megfelelő szóbeli témákat. Kriszti emellett nagyon rugalmas és minden órát érdekessé tett. Csak ajánlani tudom minden tanulni vágyónak az óráit! :)

E-K. Éva 😊 körülbelül 1 éve

Krisztivel külföldi munkavállalásra készüléskor kezdtem angolozni, a gimnáziumban tanultakat kellett újraismételni és persze megtanulni igazán beszélni. Nagyon türelmes tanár, mindent jól magyaráz és akkor sem tűnt bosszúsnak, ha éppen nem készültem az órára :) Az időpont egyeztetés mindig rugalmas és gördülékeny volt. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, kezdőtől a haladó szintig!

Szabó Bence 😊 körülbelül 1 éve

Pár hónapig tanultunk együtt a nyelvvizsga előtt. Szuperül segített, kellemesek és gördölékenyek voltak az órák. Abszolút ajánlom Krisztinát minden tanulni vágyónak :)

Tohai Tamás 😊 körülbelül 1 éve

Nem vagyok otthon az írásban, úgyhogy csak egy sztorit mesélnék el, amikor elkezdtem vele tanulni már terveztem egy utazást dél-amerikába, 2 hónapnyi tanulás után képes voltam egyedül a hátizskommal utazgatni Kolumbiában, más nekem eddig nem tudom az angol kapcsán segíteni, nagyon hálás vagyok a munkájáért, profi tanár és nagyon segítőkész bárkinek ajánlom !

Dobai Dorina 😊 körülbelül 1 éve

Csak 3 hetem volt felkészülni az angol szakmai nyelvvizsgára,ekkor egy szaktársam ajánjaltával találtam meg Krisztinát. Az órák abszoulút rugalmasak voltak, pontosan azokat tanultuk ès gyakoroltuk,amikkel a vizsgán is találkoztam, ahol sikeres eredményt értem el! Én teljesen meg voltam elégedve,úgyhogy Krisztinát csak ajánlani tudom! 😊

Durdon Szilvia 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon örülök, hogy a Skypesulin keresztül rátaláltam Krisztire. Óráink rugalmas időbeosztással, és nagyon jó hangulatban teltek. Szerencsére a nyelvvizsgán sem ért váratlan meglepetés, hiszen céltudatosan az általam kiválasztott nyelvvizsga követelményeinek megfelelően készített fel. Köszönöm a munkáját, és mindenkinek nyugodt szívvel merem ajánlani!

Csenge 😊 körülbelül 1 éve

3 hónap alatt készültünk fel a középfokú KITEX-es idegenforgalmi német nyelvvizsgára. A sok hiányosságom ellenére így is sikerült mindent átbeszélnünk és felkészülten tudtam a nyelvvizsgára menni. Kriszti következetes, felkészült és lelkiismeretes tanár, egyben egy kedves, jó humorú, megértő és rugalmas személyiség. (Külön plusz, hogy annyit kellett készülnöm az órákra, hogy nem maradt időm kétségbeesni sem.) Nagyon köszönöm a közös munkát és teljes szívvel ajánlom másoknak is :)

Dóri :) 😊 körülbelül 1 éve

Kriszti nagyon precíz és pontos. A vele eltöltött néhány hónapban a gazdasági angol nyelvtudásom sokat fejlődött. A sok házifeladat és az órák meghozták a várt eredményt is. Mindenkinek csak ajánlani tudom:)

Nagy Vencel 😊 körülbelül 1 éve

Sikeres középfokú nyelvvizsgát tettem elsőre és ebben Kriszti nagyon nagyon sokat segített. Kedves, rugalmas, mindenben segít. Mindenkinek csak ajánlani ajánlani tudom!

Péter 😊 körülbelül 1 éve

Felkészült, profi tanár. Segítségével 3 hónap alatt felkészültem és sikeres angol felsőfokú nyelvvizsgát tettem elsőre.

Sándor 😊 több, mint 2 éve

Kedves, lelkes, felkészült ahogy egy nyelvtanárnak lennie kell. Munka mellett a rugalmas időbeosztás megoldható. Személyre szabott tananyagnak hála mindenki a saját tempólyában tud haladni.

Végsőné Kulcsár Anita 😊 több, mint 2 éve

Angol középfokra készültem Krisztivel. Pedagógus szemmel nézve is profi tanár. Maximálisan elégedett vagyok a munkájával, a felkészültségével. Kisgyermekes anyaként a rugalmassága és a skype-os tanulási lehetőség is nagy segítség volt számomra.

Dávid 😊 több, mint 2 éve

Kriszti felkészült, precíz, jó anyagai vannak. A segítségével pár hónap alatt felkészültem és elsőre sikerült a német B2 gazdasági nyelvvizsgám.

Petra 😊 több, mint 2 éve

Kriszti a legjobb nyelvtanár akivel eddig találkoztam. Pontos, felkészült, rugalmas, és nagyon jól tanít. 2018 szeptemberben találkoztam, de akkor még csak ismerkedtem a német nyelvvel, majd februártól nyelvórákat vettem Krisztitől, és most 2019 májusában sikeres B2 gazdasági német nyelvvizsgát tettem. Az eredmény magáért beszél, csak azt sajnálom, hogy nem korábban kerestem fel. Nagyon hálás vagyok neki és továbbra is szívesen tanulom vele a német nyelvet.

Zoli 😊 több, mint 2 éve

Kriszti nagyon jó oktató, a felkészültsége és a segítőkészsége illetve a precizitása és rugalmassága párját ritkítja. A 0-ról segített eljutni oda, hogy gond nélkül sikerült teljesíteni az üzleti angol nyelvvizsgát. Valamint szerintem remek alapot teremtett egy felsőfokú fokú nyelvvizsga megszerzéséhez is. Az órák mindig remek hangulatúak és nagyon könnyű vele megtalálni a közös hangot. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon hálás vagyok neki a segítségért

Czakó Réka 😊 több, mint 2 éve

Krisztina nagyon jó hangulatú órákat tart, felkészült és rugalmas tanár. Neki köszönhetően pár hét alatt fény gyúlt az agyamban és úgy tudok a német utcákon végigmenni, hogy értem a feliratokat. Nem ijedek meg ha boltban hozzám szólnak, a Tv műsorok, német nyelvű filmek már-már szinte valódi szórakozást jelentenek (😁) és még egy-egy egyszerűbb újságcikket is elolvasok. Köszönet érte!

M. Erika 😊 több, mint 2 éve

Krisztinával a tanulás könnyen és jó hangulatban telt. Rövid időn belül jelentős változást értünk el. Nagyon hálás vagyok neki. Kedves, precíz és lelkiismeretes oktató. Mindig felkészült és szem előtt tartja a kitűzött célt. Rugalmas időbeosztás, munka mellett is kivetelezhetőek voltak az órák.

I. Timi 😊 több, mint 2 éve

Ha céljaid vannak, Krisztinával biztos célt érsz. Naprakész, jó anyagai vannak, legyen szó hallott szöveg értéséről, vagy írásbeli kézségek fejlesztéséről. Köszönöm még egyszer.

B. Dániel 😊 több, mint 2 éve

Üzleti angolba kértem a segítséget és teljes mértékben elégedett vagyok, a rövid idő ellenére is jelentős mértékben fejlődtem. A nap bármely szakaszában fordulhattam bizalommal hozzá. Valamint a legpozitívabb volt számomra, hogy rendkívül figyelt az igényeimre.

Szandra több, mint 2 éve

Kriszti nagyon segítőkész, jó módszerekkel oktat és a közös órák mindig jó hangulatban telnek.
A tanuláshoz kapott segédanyagok változatosak, a szókincs fejlesztésben hasznosak. Nyugodt szívvel ajánlom azoknak is, akik az üzleti angol tudásukat szeretnék fejleszteni.

Dóri több, mint 2 éve

Kriszti nagyon precíz és hatékony, egyszerű vele a kommunikáció, és mindig szem előtt tartja a kitűzött célt.

Éva Takács több, mint 2 éve

Krsztina igazán felkészült rugalmas oktató. Külön hálás vagyok neki azért, hogy rendkívül gyors az ügyintézés nála. Nagy hangsúlyt fektet mind az idegennyelvű kommunikációra és a nyelvtanra egyeránt. Rövid idő alatt lehet fejlődeni nála. Bárkinek szeretettel ajánlom! :-)

Anita több, mint 2 éve

Kriszti nagyon felkèszült ès segìtőkèsz! Az èlet ùgy hozta hogy gyorsan fel kellett zàrkozzak az amerikai csapatba, amelyhez Kriszti nagyban hozzàjàrult! Azòta egyre nagyobb önbizalommal àllok a napi call-ok elè. Nemcsak az angol szakmai tudàsom bővült, hanem az èlet sokszìnű tèmàiròl is elkezdtünk beszèlgetni, amely egy nagyszerű ùt kezdete egy felsőfokù àltalànos nyelvtudàs felè. Csak ajànlani tudom! :)

Kriszti több, mint 2 éve

szívesen ajánlom bárkinek. üzleti nyelv oktatása jól vegyítve a hétköznapival, így élvezhetőbbek a témák. könnyed, jó hangulatú órák, segítőkészség, "végtelen" türelem :)

Andrea több, mint 2 éve

Krisztivel tanulni nagyon jó választás:-) Tetszik, hogy az órákon nem csak a nyelvtan hanem a mindennapi életben előforduló életszituációkhoz kapcsolódó témák feldolgozása által jól használható nyelvtudást kapok. Kriszti felkészülten és következetesen tanít, óráink jó hangulatban, könnyedén telnek. Krisztit és az általa képviselt minőséget szívből ajánlom mindenkinek :-)

K.Ivett több, mint 2 éve

Angol és német B2 nyelvvizsgát tettem Kriszta segítségével! Imádtam! Precíz, nagyon felkészült, humoros! Több más tanárt is kipróbáltam előtte, de csak Krisztat tudom ajánlani, ha hatékonyan akarsz tanulni!

Lipőkné Bagaméri Nikoletta több, mint 2 éve

Angol B2 ECL vizsgára készültem Krisztivel. Nagyon rugalmas volt az órák időpontját illetően, hiszen én munka mellett tanultam az angolt. Nagyon felkészült, precíz, segítőkész, közvetlen tanár. Csak ajánlani tudom Krisztit!

Végső Gréta több, mint 2 éve

Német ÖSD középszintű nyelvvizsgám nehezen sikerült volna Kriszti nélkül! 😊Kedves figyelmes segítőkész kiváló tanár! Csak jókat tudok írni róla! Ha szeretnél jó nyelvtudást szerezni Krisztit ajánlom! 😊

Adél Bodrogi több, mint 2 éve

Nagyon szeretek Krisztával tanulni. Lelkiismeretesen végzi a munkáját. Preciz. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Petra több, mint 2 éve

B2 típusú nyelvvizsgára készültem Krisztivel. Kiválasztottuk a nekem legjobban tetsző nyelvvizsgát és nagyon hatékonyan felkészített. Kriszti szigorú tanár, mindig felkészült, de nagyon jó hangulatúak voltak az óráink, sokat nevettünk. Szívből ajánlom mindenkinek!

EdinaNagy több, mint 3 éve

Középfokú üzleti angol nyelvvizsgára készültem Krisztával, nagyon hatékonyan választotta ki az anyagokat, mindig alaposan felkészült, megbízható. Tudom ajánlani mindenkinek, jól éreztem magam az órákon! köszönöm még egyszer, nagyon hálás vagyok

Enikőkek több, mint 3 éve

Néhány hete tanulom Krisztivel az angolt újrakezdőként, de már most sokat fejlődtem. Könnyen megtaláltuk a közös hangot, az órák mindig jó hangulatban telnek, érzem, hogy egyre közelebb kerülök a célomhoz.Bátran ajánlom mindenkinek, türelmes, mindig válaszol a kérdéseimre!

Kincső több, mint 4 éve

Alapos, kedves, pontos, mindig felkészült, türelmes, nagyon jó német nyelvtanárnő. Jó felkészülést nyújtott C1-es nyelvvizsgámra.Bátram ajánlom mindenkinek.

OsNóra több, mint 4 éve

Kiszámítható, pontos, alaposan felkészült, hozzáértő: nagyon köszönöm még egyszer a segítséget a C1 német nyelvvizsgámhoz, élmény volt vele tanulni, csak ajánlani tudom

Peti több, mint 4 éve

Nagyon sokféle tananyag közül választhattam, az én igényeimnek megfelelően. Nagyon élveztem a munkát Krisztivel, könnyedén, szórakoztatóan tanultam vele.

Zsanett több, mint 4 éve

Krisztit csak ajánlani tudom mindenkinek, engem angol nyelvvizsgára készített fel, a húgomat pedig németre. Türelmes, használható nyelvtudást ad, szigorú, következetes, jó vele tanulni

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu