Papp Krisztina 

 Üzenet küldése
Papp Krisztina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Angol nyelv, német nyelv és történelem eredményes elsajátításában tudok segíteni SZÁMLAKÉPESEN, ha nyelvvizsgára, érettségire készülsz vagy a munkádhoz van szükséged használható nyelvtudásra. A felkészültségemet illetően: • az egyetemi tanulmányaim alatt nyaranta Németországban és az Egyesült Államokban dolgoztam, hogy anyanyelvi környezetben sajátítsam el a nyelveket. • Dolgoztam korábban fordítóként és tolmácsként a magánszektorban. • Egyetemi szintű mestertanári képzettséggel rendelkezem. Amit kínálok: • általános, • idegenforgalmi vagy egyéb üzleti- szakmai nyelvvizsga felkészítés angol és német nyelven • nemzetközileg elfogadott (TOEFL, TOEIC, IELTS) és hazai (ECL, TELC, DEXAM, Origo, BGE, BME, KITEX, Zold Ut) vizsgákra • igény esetén a történelmet is tanulhatjuk idegen nyelven. Egyénileg, párban, kiscsoportban egyaránt, lassabb tempóban vagy szuperintenzíven a nyelvvizsga, érettségi vagy állásinterjú előtt, mindenkinek egyénre szabottan. Első alkalommal 20 perces szintfelmérés INGYENESEN: felmérem, hol tartasz jelenleg és hová szeretnél eljutni, mennyi idő alatt. Ezt követően egyéni felkészülési tervet kap mindenki írásban, hogy nyomonkövethető legyen a fejlődés mindenki számára. Személyre szabott tananyaggal, könnyedén, kellemes hangulatban sikerélmény mindenkinek a nyelvtanulás! Elérhetőségeim: +36303150626 leanyvarine.krisztina@gmail.com https://www.facebook.com/pappnyelvoktatas/ Skype: live:leanyvarine.krisztina_1

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3100 Ft / óra
Német nyelv : 3100 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Idegenforgalmi, kereskedelmi és egyéb üzleti szaknyelvi felkészítés, önéletrajz, motivációs levél írása idegen nyelven, fordítás

Történelem tantárgy : 3100 Ft / óra
Üzleti kommunikáció tantárgy : 3400 Ft / óra
Turizmus vendéglátás tantárgy : 3400 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Minden oktatott tárgy angol és német nyelven egyaránt


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Papp Krisztina hozzászólásai Új hozzászólás

Czakó Réka 😊 20 napja

Krisztina nagyon jó hangulatú órákat tart, felkészült és rugalmas tanár. Neki köszönhetően pár hét alatt fény gyúlt az agyamban és úgy tudok a német utcákon végigmenni, hogy értem a feliratokat. Nem ijedek meg ha boltban hozzám szólnak, a Tv műsorok, német nyelvű filmek már-már szinte valódi szórakozást jelentenek (😁) és még egy-egy egyszerűbb újságcikket is elolvasok. Köszönet érte!

M. Erika 😊 körülbelül 1 hónapja

Krisztinával a tanulás könnyen és jó hangulatban telt. Rövid időn belül jelentős változást értünk el. Nagyon hálás vagyok neki. Kedves, precíz és lelkiismeretes oktató. Mindig felkészült és szem előtt tartja a kitűzött célt. Rugalmas időbeosztás, munka mellett is kivetelezhetőek voltak az órák.

I. Timi 😊 körülbelül 1 hónapja

Ha céljaid vannak, Krisztinával biztos célt érsz. Naprakész, jó anyagai vannak, legyen szó hallott szöveg értéséről, vagy írásbeli kézségek fejlesztéséről. Köszönöm még egyszer.

I. Timi 😊 körülbelül 1 hónapja

Ha céljaid vannak, Krisztinával biztos célt érsz. Naprakész, jó anyagai vannak, legyen szó hallott szöveg értéséről, vagy írásbeli kézségek fejlesztéséről. Köszönöm még egyszer.

B. Dániel 😊 2 hónapja

Üzleti angolba kértem a segítséget és teljes mértékben elégedett vagyok, a rövid idő ellenére is jelentős mértékben fejlődtem. A nap bármely szakaszában fordulhattam bizalommal hozzá. Valamint a legpozitívabb volt számomra, hogy rendkívül figyelt az igényeimre.

Szandra 3 hónapja

Kriszti nagyon segítőkész, jó módszerekkel oktat és a közös órák mindig jó hangulatban telnek.
A tanuláshoz kapott segédanyagok változatosak, a szókincs fejlesztésben hasznosak. Nyugodt szívvel ajánlom azoknak is, akik az üzleti angol tudásukat szeretnék fejleszteni.

Dóri 3 hónapja

Kriszti nagyon precíz és hatékony, egyszerű vele a kommunikáció, és mindig szem előtt tartja a kitűzött célt.

Éva Takács 3 hónapja

Krsztina igazán felkészült rugalmas oktató. Külön hálás vagyok neki azért, hogy rendkívül gyors az ügyintézés nála. Nagy hangsúlyt fektet mind az idegennyelvű kommunikációra és a nyelvtanra egyeránt. Rövid idő alatt lehet fejlődeni nála. Bárkinek szeretettel ajánlom! :-)

Anita 6 hónapja

Kriszti nagyon felkèszült ès segìtőkèsz! Az èlet ùgy hozta hogy gyorsan fel kellett zàrkozzak az amerikai csapatba, amelyhez Kriszti nagyban hozzàjàrult! Azòta egyre nagyobb önbizalommal àllok a napi call-ok elè. Nemcsak az angol szakmai tudàsom bővült, hanem az èlet sokszìnű tèmàiròl is elkezdtünk beszèlgetni, amely egy nagyszerű ùt kezdete egy felsőfokù àltalànos nyelvtudàs felè. Csak ajànlani tudom! :)

Kriszti 6 hónapja

szívesen ajánlom bárkinek. üzleti nyelv oktatása jól vegyítve a hétköznapival, így élvezhetőbbek a témák. könnyed, jó hangulatú órák, segítőkészség, "végtelen" türelem :)

Andrea 6 hónapja

Krisztivel tanulni nagyon jó választás:-) Tetszik, hogy az órákon nem csak a nyelvtan hanem a mindennapi életben előforduló életszituációkhoz kapcsolódó témák feldolgozása által jól használható nyelvtudást kapok. Kriszti felkészülten és következetesen tanít, óráink jó hangulatban, könnyedén telnek. Krisztit és az általa képviselt minőséget szívből ajánlom mindenkinek :-)

K.Ivett 9 hónapja

Angol és német B2 nyelvvizsgát tettem Kriszta segítségével! Imádtam! Precíz, nagyon felkészült, humoros! Több más tanárt is kipróbáltam előtte, de csak Krisztat tudom ajánlani, ha hatékonyan akarsz tanulni!

Lipőkné Bagaméri Nikoletta 10 hónapja

Angol B2 ECL vizsgára készültem Krisztivel. Nagyon rugalmas volt az órák időpontját illetően, hiszen én munka mellett tanultam az angolt. Nagyon felkészült, precíz, segítőkész, közvetlen tanár. Csak ajánlani tudom Krisztit!

Végső Gréta 10 hónapja

Német ÖSD középszintű nyelvvizsgám nehezen sikerült volna Kriszti nélkül! 😊Kedves figyelmes segítőkész kiváló tanár! Csak jókat tudok írni róla! Ha szeretnél jó nyelvtudást szerezni Krisztit ajánlom! 😊

Adél Bodrogi 10 hónapja

Nagyon szeretek Krisztával tanulni. Lelkiismeretesen végzi a munkáját. Preciz. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Petra 10 hónapja

B2 típusú nyelvvizsgára készültem Krisztivel. Kiválasztottuk a nekem legjobban tetsző nyelvvizsgát és nagyon hatékonyan felkészített. Kriszti szigorú tanár, mindig felkészült, de nagyon jó hangulatúak voltak az óráink, sokat nevettünk. Szívből ajánlom mindenkinek!

EdinaNagy körülbelül 1 éve

Középfokú üzleti angol nyelvvizsgára készültem Krisztával, nagyon hatékonyan választotta ki az anyagokat, mindig alaposan felkészült, megbízható. Tudom ajánlani mindenkinek, jól éreztem magam az órákon! köszönöm még egyszer, nagyon hálás vagyok

Enikőkek körülbelül 1 éve

Néhány hete tanulom Krisztivel az angolt újrakezdőként, de már most sokat fejlődtem. Könnyen megtaláltuk a közös hangot, az órák mindig jó hangulatban telnek, érzem, hogy egyre közelebb kerülök a célomhoz.Bátran ajánlom mindenkinek, türelmes, mindig válaszol a kérdéseimre!

Kincső több, mint 2 éve

Alapos, kedves, pontos, mindig felkészült, türelmes, nagyon jó német nyelvtanárnő. Jó felkészülést nyújtott C1-es nyelvvizsgámra.Bátram ajánlom mindenkinek.

OsNóra több, mint 2 éve

Kiszámítható, pontos, alaposan felkészült, hozzáértő: nagyon köszönöm még egyszer a segítséget a C1 német nyelvvizsgámhoz, élmény volt vele tanulni, csak ajánlani tudom

Peti több, mint 2 éve

Nagyon sokféle tananyag közül választhattam, az én igényeimnek megfelelően. Nagyon élveztem a munkát Krisztivel, könnyedén, szórakoztatóan tanultam vele.

Zsanett több, mint 2 éve

Krisztit csak ajánlani tudom mindenkinek, engem angol nyelvvizsgára készített fel, a húgomat pedig németre. Türelmes, használható nyelvtudást ad, szigorú, következetes, jó vele tanulni

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu