* AO Perczel Krisztina 

 Üzenet küldése
* AO Perczel Krisztina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szeretnél nyelvvizsgát tenni, vagy állásinterjúra kell menned hamarosan? Ha szeretnél gyorsan, és hatékonyan tanulni, Téged is szeretettel várlak skype-os óráimon. Felkészítést vállalok alap-, közép-, és felsőfokú nyelvvizsgára, gazdasági, logisztikai, idegenforgalmi és jogi anyaggal bővített szakmai nyelvvizsgára, érettségire,illetve állásinterjúra is. Nagyon fontosnak tartom a beszédközpontú órákat, hogy később a tanítványaim bármilyen élethelyzetbe is kerülnek, bátran meg merjenek szólalni angolul. Várom azok jelentkezését, akik szeretnének jó hangulatban folyékonyan megtanulni angolul, és mindezt akár otthonról teszik, a monitor előtt ülve:) Szombatonként intenzív nyelvvizsga tréninget is tartok, illetve lehetőséged van csevegőcsoportba is csatlakozni rendkívül kedvezményes áron! Az egri Eszterházy Károly főiskolán diplomáztam anglisztika szakon, ahol európai uniós szaknyelvre specializálódtam. 2008-ban elnyertem a Magyar Köztársasági díjat kiváló tanulmányi eredményeimért, majd 2009-ben második helyezést értem el a Tudományos Diákköri Konferencián fordítástudomány előadásommal. Az elmúlt években főállásban külkereskedelmi értékesítőként és tolmácsként dolgoztam, így a gazdasági, jogi és logisztikai szaknyelvben is nagy tapasztalatot szereztem.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu