Braunitzer Petra 

 Üzenet küldése
Braunitzer Petra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Olasz nyelv oktatàsàt vàllalom minden szinten. A bolognai egyetem közgazdasàgi karàn vègeztem idegenforgalmi menedzserként. Ma olasz -magyar tolmàcs ès fordìtòkènt dolgozom Olaszorszàg egèsz területèn. 18 ève èlek Riminiben, anyanyelvi szinten beszèlek olaszul. Szemèlyre szabott òràim 60 percesek, igèny szerint 90 percesek is lehetnek. Óràim többnyire beszèdcentrikusak, persze a nyelvtant sem hanyagoljuk el. :) Csoportos òràkat is vàllalok kedvező àron. Ha sikerült felkeltenem az èdeklődèsedet, ìrj nyugodtan e-mailt vagy akàr whatsappot a következő szàmra: +393271552101.

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 3800 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Braunitzer Petra hozzászólásai

Új hozzászólás

Tömör Flóra 😊 14 napja

Sziasztok! Csak ajánlani tudom Petrát:) az órái szuperek, mindig hihetetlenül gyorsan eltelik az idő. Kezdő szintről indultam, de másfél hónap után elmondhatom hogy meglepően sokat tudok ehhez képest, és ezt neki köszönhetem. Amellett, hogy az óráin sokat beszélek és gyúrunk arra hogy képes legyek magamtól beszélni minél többet, a nyelvtannal is eleget foglalkozunk, és határozottan nem olyan unalmasan, mint ahogy azt a nyelvtanulásnál megszokhattuk. Összességében véve nagyon meg vagyok elégedve, Petra nagyon kedves, nyitott és rugalmas, ami szerintem egy nagyon előnyös kombó.:)

Sára 😊 19 napja

Sziasztok! Petrát én is csak ajánlani tudom! :) Az órák valóban beszédcentrikusak, és színesek. Petra segítőkész és a nyelvtani részeket is érthetően elmagyarázza. Az idő repül tanulás közben, mert érdekes, kreatív és ötletes feladatokkal készül óráról-órára. Dicsér, de kijavítja a hibákat. :) Ha valaki olaszul szeretnel tanulni, bátran vágjon bele, nem fog csalódni.

Szegedi Judit 😊 körülbelül 1 hónapja

Sziasztok! Szeretném Petrát a figyelmetekbe ajánlani. Pár hete kezdtünk el együtt dolgozni, de már most érzem hogy sokáig részese lesz a heteimnek. Nagyon jól magyaráz, segítőkész, szuper órákat tart. Nemcsak tanít, de az embert is látja. Dicsér, kijavítja a hibákat, amire nagyon nagy szüksége van egy nyelvet tanuló embernek. Közvetlen, jóindulatú és segítőkész. Ha valaki szeretne nála tanulni, ne habozzon, mert benne nem fogtok csalódni!!! Én nagyon örülök hogy rátaláltam!!!!

Légrádi Zita 😊 körülbelül 1 hónapja

Sziasztok! Petrát sok szeretettel ajánlom mindazoknak, akik valóban az élő nyelvet szeretnék elsajátítani. Színes, érdekes órákat tart, tele aktualitásokkal és kreatív ötletekkel. Hiteles tanárnő, aki okkal dicsér, de fel is hívja a figyelmet a hiányosságokra, nem csak buksit simogat. Teszi mindezt végtelen jóindulattal és kedvességgel.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu