Braunitzer Petra 

 Üzenet küldése
Braunitzer Petra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ez az oktató 10%-os kedvezményes óradíjat biztosít, amennyiben rendelkezel a megfelelő kuponnal!

Olasz nyelv oktatàsàt vàllalom minden szinten. A bolognai egyetem közgazdasàgi karàn vègeztem idegenforgalmi menedzserként. Ma olasz -magyar tolmàcs ès fordìtòkènt dolgozom Olaszorszàg egèsz területèn. 18 ève èlek Riminiben, anyanyelvi szinten beszèlek olaszul. Szemèlyre szabott òràim lehetnek 30, 45, 60 vagy akàr 90 percesek is. Óràim többnyire beszèdcentrikusak, persze a nyelvtant sem hanyagoljuk el. :) Csoportos òràkat is vàllalok kedvező àron. Ha sikerült felkeltenem az èdeklődèsedet, ìrj nyugodtan e-mailt vagy akàr whatsappot a következő szàmra: +393271552101. Áraim: - 30 perc csak társalgás 2900 Ft - 45 perc 3800 Ft - 60 perc 4500 Ft

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 4050 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Braunitzer Petra hozzászólásai

Új hozzászólás

Bégányi Ágnes 😊 21 napja

Mindenkinek csak ajánlani tudom Petrát, nagyon jó tanár. Az órák mindig jó hangulatben telnek, nagyon kedves, barátságos, szórakoztató egyéniség. Nagyon jó tippeket tud adni, ha valaki Olaszországban képzeli el a jövőjét, olyan, mint egy Life Coach. :)

Dr. László Viktor 😊 2 hónapja

Nem tudok elképzelni jobb tanárt! Nagyon felkészült, lelkiismeretes.

Bánki József 😊 3 hónapja

Petra nagyon segítőkész, alkalmazkodó és aranyos tanárnő. A nap bármely szakában felkereshetem kérdéseimmel azonnal szívélyesen válaszol. Szakmailag teljesen a csúcson van, hisz már régóta életvitelszerűen Olaszországban él. Én személy szerint nagyon megvagyok elégedve vele. Mindenkinek szeretettel ajánlom.

Vachter Linda 😊 3 hónapja

Nagyon szeretek Petrával tanulni, minden órát nagyon várok és mióta hozzá járok rengeteget fejlődtem.A barátságos stílusának köszönhetően észre sem veszem, hogy órán vagyok, és mégis minden alkalom végén úgy érzem, hogy máris többet tudok. Tökéletesen megtalálja az arany középutat a tanulás és a szórakozás mellett. Nem csak egy tanár, hanem egy barát is aki mindig szívesen segít! Mindenkinek csak ajánlani tudom!😊

Bogyó Fanni 😊 5 hónapja

Nagyon szeretem Petrát! Könnyű vele megtalálni a közös hangot. Sokat foglalkozik a diákjaival. Mindig jókedvű és segítőkész. Én egy közös ismerősünkön keresztül találtam rá és bár nagyon féltem a Skype-on keresztüli olasz nyelv tanulástól, de ez mind hiába volt. Könnyű vele együtt dolgozni és ahol tud ott segít! Mindenkinek csak ajánlani tudom Petrát. Most egy egyetemi olasz szaknyelvi Kollokviumra készülünk fel együtt és nagyon jól haladunk.

Maya De Jaeger 😊 5 hónapja

Sziasztok! Hát én sem tudok mást mondani, mint az előttem megszólalók! :) Petrával nagyon jó, és könnyű tanulni! Jól magyaráz, könnyen meg lehet érteni.Sokszínű az óra, kicsit sem unalmas.Van benne olvasás, beszélgetés, nyelvtan.Még a száraz nyelvtant is úgy tanítja hogy élvezed! :D Emiatt olyan gyorsan eltelik az óra, hogy magam is mindig meglepődök, teljesen leköt. Ami nekem más vele, mint a többi nyelvtanárommal, (amin meg is lepődtem :D ) nem csak az órán, de a hét napjain is rám ír olaszul, vagy küld néhány zenét receptet. Foglalkozik a diákjaival. Ha igazán jó tanárt szeretnél akinek számítasz, szerintem ne is keress tovább! ;)

Tömör Flóra 😊 6 hónapja

Sziasztok! Csak ajánlani tudom Petrát:) az órái szuperek, mindig hihetetlenül gyorsan eltelik az idő. Kezdő szintről indultam, de másfél hónap után elmondhatom hogy meglepően sokat tudok ehhez képest, és ezt neki köszönhetem. Amellett, hogy az óráin sokat beszélek és gyúrunk arra hogy képes legyek magamtól beszélni minél többet, a nyelvtannal is eleget foglalkozunk, és határozottan nem olyan unalmasan, mint ahogy azt a nyelvtanulásnál megszokhattuk. Összességében véve nagyon meg vagyok elégedve, Petra nagyon kedves, nyitott és rugalmas, ami szerintem egy nagyon előnyös kombó.:)

Sára 😊 6 hónapja

Sziasztok! Petrát én is csak ajánlani tudom! :) Az órák valóban beszédcentrikusak, és színesek. Petra segítőkész és a nyelvtani részeket is érthetően elmagyarázza. Az idő repül tanulás közben, mert érdekes, kreatív és ötletes feladatokkal készül óráról-órára. Dicsér, de kijavítja a hibákat. :) Ha valaki olaszul szeretnel tanulni, bátran vágjon bele, nem fog csalódni.

Szegedi Judit 😊 7 hónapja

Sziasztok! Szeretném Petrát a figyelmetekbe ajánlani. Pár hete kezdtünk el együtt dolgozni, de már most érzem hogy sokáig részese lesz a heteimnek. Nagyon jól magyaráz, segítőkész, szuper órákat tart. Nemcsak tanít, de az embert is látja. Dicsér, kijavítja a hibákat, amire nagyon nagy szüksége van egy nyelvet tanuló embernek. Közvetlen, jóindulatú és segítőkész. Ha valaki szeretne nála tanulni, ne habozzon, mert benne nem fogtok csalódni!!! Én nagyon örülök hogy rátaláltam!!!!

Légrádi Zita 😊 7 hónapja

Sziasztok! Petrát sok szeretettel ajánlom mindazoknak, akik valóban az élő nyelvet szeretnék elsajátítani. Színes, érdekes órákat tart, tele aktualitásokkal és kreatív ötletekkel. Hiteles tanárnő, aki okkal dicsér, de fel is hívja a figyelmet a hiányosságokra, nem csak buksit simogat. Teszi mindezt végtelen jóindulattal és kedvességgel.
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu