Inaktív oktató

Navra Nóra 

 Próbaóra foglalás
Navra Nóra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


NYELVTANULÁS HATÉKONYAN, ÖRÖMMEL ÉS BÁTRAN! Immáron 12 éves nyelvtanítási tapasztalatom során felismertem, hogy a leghatékonyabb a nyelvtanulás, ha - élménnyel teli, örömteli, ösztönző - folytonos kihívást és sikerélményt nyújt - ha változatosak a gyakorlatok a jól strukturált órában, - ha több nyelvi készséget és más készségeket is fejleszt, szinte észrevétlenül, játékosan, és ez végig fenntartja a figyelmet - ha olyan kötetlennek tűnő (de valójában jól felépített) szabad társalgással fűszerezett órákon vehet részt aktívan a tanuló, amelyek során szinte tudat alatt sajátítja el a nyelvet és ébred rá arra, hogy igen is képes rá, hogy könnyedséggel kifejezze magát - ha nem lefáraszt egy tanóra, hanem feltöltődést nyújt - ha van pozitív visszacsatolás, van eredmény - ha a tanuló látja, hogy mit miért tanult és mire használhatja, hogyan alkalmazhatja ezt a gyakorlatban - hogy érdekes és érdeklődést felkeltő szövegeket, témákat dolgozzon fel és túllépjen a sablonokon - ha az élő, beszélt nyelvet is van lehetősége megismerni és magáévá tenni - ha a beszélgetés középpontjában maga a hallgató áll, aki az angol nyelvnek megfelelő tudatállapotba helyezkedve könnyen megtanulja kifejezni önmagát, és kifejezésre juttatni véleményét az őt körülvevő világról. Én ezek a szempontok figyelembevételével nyújtok számodra személyre szabott nyelvórákat! Több éves külföldi tapasztalattal rendelkezem és immáron hét éve tanítok angolt, ex-középiskolai tanárként készítettem fel sok évfolyamot közép és emelt szintű angol érettségire, illetve igen sok magántanítványom tett sikeres nyelvvizsgát, és kaptak állást külföldön sikeres angol nyelvű állásinterjú révén. A kezdetben kezdők pedig megfelelő intenzitással már képesek önállóan kommunikálni. Ezek számomra is sikerélmények, és ezért is a tanítás számomra nem csupán munka, hanem örömtevékenység. Ezekben tudok neked is nagy örömmel segíteni, figyelembe véve az igényeidet! Business English és turisztikai szaknyelv oktatását is vállalom. Az első óra ingyenes! Hiszen kell egy próbaóra, hogy megtudd, velem tartanál-e az úton!:) 60 perc 5000 Ft 90 perc 6500 Ft

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Navra Nóra hozzászólásai

Új hozzászólás

Keszei Péter több, mint 4 éve

Mindenkinek ajánlom Nórát, én már több mint fél éve tanulok nála, teljesen kezdőként kezdtem, neki köszönhetem az eddigi fejlődésemet. Nagyon közvetlen és rendkívül türelmes, jól elmagyarázza a feladatokat , és mindig jó a hangulat az órákon. Ha hatékonyan akarsz fejlődni, válaszd Nórit! :)

Nagy Rajmundné Bettus több, mint 4 éve

Több mint fél éve heti 2 alkalommal "találkozom" Nòrival! Sose szerettem tanulni, most sem, de Nòrival nekem más lett a tanulás. Imádom az òráit mindig feltölt és sokat nevetünk én igy szeretek tanulni vele! Mindenkinek csak ajánlani tudom szuper lány és nagyon kedves, vidám! 😊

Nagy Rajmundné Bettus több, mint 4 éve

Több mint fél éve heti 2 8alkalommal "találkozom" Nòrival! Sose szerettem tanulni, most sem, de Nòrival nekem más lett a tanulás. Imádom az òráit mindig feltölt és sokat nevetünk én igy szeretek tanulni vele! Mindenkinek csak ajánlani tudom szuper lány és nagyon kedves, vidám! 😊

Vörös Laci több, mint 4 éve

Nóra immáron több, mint fél éve segíti az angoltudásom fejlődését. Rendkívül precíz és strukturált személyiség, könnyű vele tanulni. Mindig felkészülten kezdi az órákat, hasznos videókkal, hang- és írásos anyagokkal színesíti azokat. Érdekes és naprakész témákkal szoktunk foglalkozni, ami kifejezetten szórakoztató.

A kezdetekben kételkedtem a virtuális angol órák hatékonyságát illetően, azonban Nóra bebizonyította számomra, hogy egy jó és tapasztalt tanárral nem akadály a távolság. Mellette sokat fejlődött a beszédkészségem, amiért rendkívül hálás vagyok neki.

Mindig pontos, és emellett rugalmas az órák megtartását illetően.

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kiss Alexandra több, mint 5 éve

Számomra mindig feltöltődést nyújtanak Nóra órái, tudással és energiával való feltöltődést! Mindig ha fejemben egy nagy zavaros folttal érkeztem az órára, azt sikerült kitisztítania és rendbe raknia bennem, hogy tisztán értsem, és óra végére sokszor amolyan megvilágosodottság érzése fogott el, hogy végre értem!! Türelmesen és érthetően magyaráz és azt jól begyakoroltatja. Így készültünk fel a sikeres nyelvvizsgámra. Most pedig, mert a nyelvvizsgával nem ért véget a nyelvtanulás, mert mindig van mit tanulni, a beszédkészségemet fejlesztjük és azt hiszem, most már kijelenthetem, hogy sokkal bátrabban és választékosabban tudom magam kifejezni, mert eltűntek a belső blokkok, amik eddig akadályoztak és amit Nóra jó pszichológus-tanárként fel is tudott bennem oldani. Nórában főleg azt szeretem, hogy dinamikus és sugárzó személyiség, aki olyan közvetlen és hangulatos tanulási légkört teremt, amiben egyszerűen jó tanulni.

Császár Barbara több, mint 5 éve

Én csak köszönetet tudok mondani Nórának, nagyon sokat fejlődtem nála, és nem csak a nyelvtudást illetően, hanem azt a hozzáállást és a szemléletet is elsajátítottam, ami a nyelvtudást elősegíti. Köszönöm, hogy bemutatott érdekes témákat, amelyek kiszélesítették az ismereteimet és az órák során sokat tanultam saját magamról is. Korábban voltak más magántanáraim, de egyik sem volt ilyen hatékony. Én őszintén ajánlom őt!

Zsófia Varga több, mint 5 éve

Mindenkinek ajánlom Nórát, aki kicsit félős vagy bátortalan, ha kommunikálnia kell, aki úgy érzi, megragadt egy szinten és onnan nincs tovább vagy a tanulmányaihoz szükséges a nyelvvizsga. Én pontosan ilyen voltam, mielőtt a hozzá kerültem, pár hónap alatt azonban megváltozott minden: szívesebben beszéltem, fejlődtem hétről hétre és a vége egy sikeres szakmai nyelvvizsga lett!
Az órák mindig jó hangulatban teltek, mindig igazodott az óra felépítése a kívánságaimhoz, egyszer sem volt "tanóra szaga". A legjobban azt szerettem, hogy változatos volt minden alkalom, ilyen környezetben nem kényszer a tanulás, még otthon is szívesen álltam neki a gyakorlásnak.
Nem utolsó sorban nem csak mint tanár, hanem mint ember is nagyon kedvelem Nórát, bármiről lehet vele beszélgetni (angolul!), sokat tapasztalt és rendkívül rugalmas a diákjaival.
Kell ennél több a hatékony angolozáshoz? ;)

Hasonló ajánlott oktatók

Colin Cooper
Angol B1 2500 Ft FREE
Énektanítás 2500 Ft FREE
Babus Ilona
Angol C1 3800 Ft FREE
Angol 3500 Ft
Vass Ilona
Olasz C2 4000 Ft FREE
Angol C2 4000 Ft FREE
Spanyol C2 4000 Ft FREE
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu