Molnár Kata 

 Próbaóra foglalás
Molnár Kata

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő! Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra, engedd meg, hogy bemutatkozzak Neked. 21 éves egyéni és céges nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező diplomás nyelvtanár vagyok. Három évig éltem angol nyelvterületen (Anglia, Skócia, USA). Nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra készülő tanítványokkal dolgozunk együtt, de akkor is keress bátran, ha a munkádhoz, utazáshoz van szükséged nyelvtudásra vagy szinten szeretnéd tartani jelenlegi tudásodat. Mind a négy készségre (beszéd, írás, olvasás és hallás utáni szövegértés) koncentrálunk a tanulás során, de minden esetben a Te igényeidre szabom, a Te céljaidhoz igazítom az óra menetét. Óráimon HASZNÁLHATÓ NYELVTUDÁST, MAGABIZTOS KOMMUNIKÁCIÓS KÉSZSÉGET, érthető és letisztult nyelvtani magyarázatokat adok át Neked. Az első alkalom egy kötelezettségmentes szintfelmérés/próbaóra (25 - 30 perc). Az óradíj kifizetése előre utalással történik, melyről minden esetben számlát állítok ki. További információért kérlek, fordulj hozzám bizalommal! Angolra fel! :-) E-mail: mskatamolnar@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Molnár Kata hozzászólásai

Új hozzászólás

Cseh Norbert (Magenta- R Kft.) 😊 körülbelül 1 hónapja

Kata számára mindig fontos volt a fejlődésem, ezáltal nőtt a felelősségérzetem is a tanulással kapcsolatban. Építő érzés, hogy őszintén hisz a tanítványaiban. Hálás vagyok, hogy végig támogatott a felsőfokig.

Rácz Brigitta 😊 2 hónapja

The best TEACHER!!!

Kiss Kovács Veronika 😊 körülbelül 1 éve

Tapasztalt, profi nyelvtanár. Sokszor nekifutottam már az angol nyelvtanulásnak, most végre célba is fogok érni. Változatos, érdekes és intenzív órákat tart Kata, szépen haladok. Köszönet érte! Ajánlom!

Kis Ottilia 😊 körülbelül 1 éve

Katánál jó kezekbe kerültem, türelmesen és érthetően magyarázza a nyelvtant, a kommunikációra is nagy hangsúlyt fektetünk. Rövid idő alatt sokat fejlődött a hallás utáni szövegértésem is. Köszönöm!

Kovács Dániel 😊 körülbelül 1 éve

Sikeres szóbeli és írásbeli középfokú nyelvvizsgát tettem! Kata türelmes, következetes, nagy tapasztalattal rendelkező, profi tanárnő. Jó szívvel ajánlom, ha tényleg szeretmél megtanulni angolul.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu