Molnár Kata 

 Üzenet küldése
Molnár Kata

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő! Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra, engedd meg, hogy bemutatkozzak Neked. 20 éves egyéni és céges nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező diplomás nyelvtanár vagyok. Három évig éltem angol nyelvterületen (Anglia, Skócia, USA). Nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra készülő tanítványokkal dolgozunk együtt, de akkor is keress bátran, ha a munkádhoz, utazáshoz van szükséged nyelvtudásra vagy szinten szeretnéd tartani jelenlegi tudásodat. Mind a négy készségre (beszéd, írás, olvasás és hallás utáni szövegértés) koncentrálunk a tanulás során, de minden esetben a Te igényeidre szabom, a Te céljaidhoz igazítom az óra menetét. Óráimon HASZNÁLHATÓ NYELVTUDÁST, MAGABIZTOS KOMMUNIKÁCIÓS KÉSZSÉGET, érthető és letisztult nyelvtani magyarázatokat adok át Neked. Az első alkalom egy kötelezettségmentes szintfelmérés/próbaóra (30 - 40 perc). Kérlek, csak akkor vedd igénybe a próbaórát, ha van esély arra, hogy együtt tudunk dolgozni hosszabb távon, azaz találsz Neked megfelelő szabad időpontot az órarendemben. Óradíj: 3400 Ft/ 50 perc (10 alkalom vásárlása esetén) 3600 Ft/ 50 perc (5 alkalom vásárlása esetén) 3800 Ft/ 50 perc (1- 1 alkalom vásárlása esetén) A tandíj kifizetése előre utalással történik, melyről minden esetben számlát állítok ki. További információért kérlek, fordulj hozzám bizalommal! Angolra fel! :-) E-mail: mskatamolnar@gmail.com Skype: smkata76

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3400 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Molnár Kata hozzászólásai

Új hozzászólás

Kiss Kovács Veronika 😊 körülbelül 1 hónapja

Tapasztalt, profi nyelvtanár. Sokszor nekifutottam már az angol nyelvtanulásnak, most végre célba is fogok érni. Változatos, érdekes és intenzív órákat tart Kata, szépen haladok. Köszönet érte! Ajánlom!

Kis Ottilia 😊 2 hónapja

Katánál jó kezekbe kerültem, türelmesen és érthetően magyarázza a nyelvtant, a kommunikációra is nagy hangsúlyt fektetünk. Rövid idő alatt sokat fejlődött a hallás utáni szövegértésem is. Köszönöm!

Kovács Dániel 😊 2 hónapja

Sikeres szóbeli és írásbeli középfokú nyelvvizsgát tettem! Kata türelmes, következetes, nagy tapasztalattal rendelkező, profi tanárnő. Jó szívvel ajánlom, ha tényleg szeretmél megtanulni angolul.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu