Erős Ildikó 

 Próbaóra foglalás
Erős Ildikó

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


1998 óta dolgozom angol nyelvtanárként, 2008 óta pedig kizárólag az interneten tanítok, elsősorban felnőtteket, de középiskolás tanítványaim is vannak. Nyelvtanári képesítéseim: TESOL (Arizona State University), CTBE (Business English, ITTT), TEFL (ITTT). Általános angol és üzleti angol nyelvet oktatok. Nyelvvizsgára, szakmai nyelvvizsgára, állásinterjúra sikeresen készítettem fel tanítványaimat az elmúlt években. Segítettem álláspályázataik összeállításában, szakmai önéletrajzok, motivációs levelek elkészítésében. INGYENES PRÓBAÓRA.

Az óráim bemutatása

Rugalmasan, a tanulók egyéni igényei és céljai szerint állítom össze az órákat, ezért szívesen tanulnak velem, érzik, hogy az órák a céljaikhoz, kéréseikhez szabottak. Középiskolások tanulását, érettségire készülését is segítem. Tanítványaim sikeres általános és szakmai nyelvvizsgákat tettek. Az interneten nemcsak a Skype-ot használjuk, hanem videóanyagokat, képeket, cikkeket, felkészítő anyagokat és minden mást, ami az órába és a tanuló érdeklődésébe, célkitűzéseibe beilleszthető. Más területen szerzett képesítéseim: mérlegképes könyvelő (vállalkozási szakon), ruhatervező. Fordításokat elsősorban angol nyelvről magyarra, textilipari, gazdasági, számviteli és pénzügyi területen működő vállalkozások részére készítettem. Textilipari területen (UK) angol nyelvű újságíróként, tudósítóként is dolgoztam. Szeretettel várom régi és új tanítványaimat!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3800 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  fordítás, állásinterjúra készítés, üzleti angol nyelv oktatása, nyelvvizsgára készítés, szakmai nyelvvizsgára készítés


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Erős Ildikó hozzászólásai

Új hozzászólás
Az oktatóhoz nem érkezett még hozzászólás, legyél Te az első aki ír egyet!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu