Bianka Sarud 

 Próbaóra foglalás
Bianka Sarud

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szeretettel üdvözöllek a nyelvtanulók izgalmas és kihívásokkal teli világában :) Sokat (nagyon sokat:) ) szeretnél NÉMETÜL BESZÉLNI az órán? Akkor itt a helyed!!! "Ob du glaubst, du schaffst es, oder du schaffst es nicht, in beiden Fällen wirst du Recht haben." (Henry Ford) "Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz." (Henry Ford) Sarudfalvi Bianka (jóga oktató, világjáró) vagyok, 9 évet éltem Ausztriában, de a német nyelv 20 éve az életem része, emellett angolul is beszélek. Én is ismerem az érzést, amikor nincs motivációd, de hidd el, minél jobban tudsz egy nyelvet, annál jobban fogsz érte rajongani és egyre büszkébb leszel magadra :)

Az óráim bemutatása

ÍRJ NEKEM HA: - olyan tanárt keresel, akinél NEM "CIKI" megszólalni, akivel tudtok nevetni a hibákon - az ÉLŐ, BESZÉLT nyelvet szeretnéd elsajátítani - tanulás közben ÖNBIZALMADAT NÖVELNI és az idegennyelvvel esetlegesen kialakult GÁTLÁSAIDAT CSÖKKENTENI szeretnéd - KÜLFÖLDI MUNKÁHOZ kell a nyelvtudás (hotel, iroda, felszolgálás, kozmetikus stb. stb. területeken) - az órákat szeretnéd SZUPER HANGULATBAN, ÈRDEKES TÈMÀKKAL, HÉTKÖZNAPI BESZÉLGETÉSEKKEL fűszerezni - szükséged van új motivációra, illetve nem tudod hogyan állítsd össze a tanulási tervedet - ÖSD B2 (államilag elismert) nyelvvizsgára szeretnél gyorsan, célirányosan felkészülni (egy gyakorló teszt helyett rengeteg tesztet biztosítok, így a vizsgán már nem fog semmi meglepetés érni) - legjobb anyagaim KEZDŐ és ÚJRAKEZDŐ tanulóknak (B2 szintig) vannak Többek között KÜLFÖLDI MUNKÁra való felkészítésben, NYELVVIZSGA felkészítésben és a ma használt ÉLŐ NYELV elsajátításában tudok a tanulóknak leghatékonyabban segíteni. Mivel jómagam 9 évet éltem Ausztriában és azóta is rendszeresen látogatok ki hosszabb-rövidebb időre, így folyamatosan "karban tartom" saját tudásom is. Szuper anyagaim vannak (magyar-német, német-német, osztrák), amiket skypeon vagy emailben küldök neked, így nem szükséges ezekre plusz pénzt költened. Az óráink SZEMÉLYRE SZABOTTAK, INTERAKTÍVAK és EREDMÈNYESEK lesznek! Ìrj bizalommal, minden megkeresésre igyekszem gyorsan válaszolni! Az első alkalom ingyenes (kb. 35 perc). Ez magában foglalja a szintfelmérést, a célok meghatározását és megbeszéljük az egyéni igényeket, kéréseket. Megmutatom a netes felületünket, ahol együtt fogunk dolgozni és kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb tananyagokat. KEZDŐ, ÚJRAKEZDŐ: 45 perc 4000Ft/13 Euró 60 perc 4500Ft/ 15 Euró Állásinterjú felkészítés, Önéletrazírás, Motivációslevél írás 60 perc 5500Ft/17 Euró A fizetés előre utalással történik 2 vagy 5 vagy 10 órára. (Fizetési lehetőség van belföldi vagy külföldi számlára, illetve Paypalra) Email: sarudfalvi.b@gmail.com Telefon/Whatsapp: 06 20 322 12 02

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 4000 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Csoportos kommunikációs órák: 2 fő esetén 60 perc/ 3 fő esetén 75 perc - 4000Ft/ fő

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Önéletrajz és motivációs levél készítése, Felkészítés állásinterjúra, hogy a legváratlanabb kérdésekre is magabiztosan, hezitálás nélkül, helyesen tudj válaszolni - 5500 Ft/óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Bianka Sarud hozzászólásai

Új hozzászólás

Gyenis Ildikó 😊 5 hónapja

Ausztriában élek és dolgozom de az élő beszéddel elég nagy problémáim voltak. Nem mertem megszólalni! Ha még is meg kellett szólalnom össze vissza dadogtam! Több nyelvtanfolyamon is részt vettem ami csak még nagyobb katyvaszt csinált a fejemben. Két hónapja tanulok Biankával és nagyon HÁLÁS VAGYOK neki, hogy a gordiuszi csomót szépen kibogozza a fejemben. Nagyon megbízható,türelmes és figyelmes tanár. Az óráink mindig nagyon kellemes hangulatban telnek. Alig várom a soron következő órát vele mert érzem és tudom, hogy jól haladunk és a tudásom folyamatosan bővül. Mióta vele tanulok jobban oda figyelek a helyes beszédre. Biankát csak is ajánlani tudom mindenkinek mert öröm és lendületes vele a tanulás. Bianka nagyon szépen köszönöm.

Kara Attila 😊 10 hónapja

Korábban már tanultam a német nyelvet de sose tudtam megszeretni ezáltal fejlődni sem tudtam. Külföldi munkavállalás miatt viszont rá kellett vennem magam , hogy ismét németül tanuljak. Bianka megszeretette velem a német nyelvet. Az órák változatosak. Csoportos órákat és magán órákat is tart Bianka , ami még színesebbé teszi a tanulás menetét, hiszen csoportos órákon nagyon sokat beszéltet minket ami által látványos a fejlődés. Bianka türelmes , kreatív és figyelmes oktató , ha németül szeretnél tanulni maximálisan Őt ajánlom, vele garantált a fejlődés és a német nyelv elsajátítása nem lesz nehéz 😊

Murvai Kitti 😊 10 hónapja

Biankától német órákat veszek és azok nagyszerű hangulatban telnek. Elég nehezen tanulok idegen nyelveket, de ő nagyon alapos és türelmes velem, amit ezúton is köszönök neki! :)

Varga István 😊 10 hónapja

Bianka egy nagyon kedves, figyelmes, rendkívül pontos és precíz oktató! Még csak 2 hónapja tanulok tőle németül és rendkívül szerteágazóan gyarapszik, bővül a tudásom, oktatási módszerei 5ös skálán 6os! :) Nagyon gyorsan el fogom tudni érni a céljaimat az ő segítségével, csakis ajánlani tudom!

Pintér Balázs 😊 10 hónapja

Lassan 5 hónapja tanulok Biankával, és csak jókat tudok róla mondani. A tanulás gördülékenyen megy, érdekes a tananyag és az ember nem veszti el az érdeklődését. A célom a B2-es nyelvvizsga, sokkal gyorsabban haladunk, mint gondoltam. Csak Ajánlani Tudom!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu